Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🧿

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

çağları da çoruma vermişiz, muhtemelen free gitmiştir. hem çağları hem cengizi çoruma verdik, asıl beddua çorumdan gelecek.

bugün konya'dan adil'e teklif verecekmişiz yada verilmiştir artık, teklif ettiğimiz fiyatla beklenti arasında yarı yarıya fark varmış. alabilirsek iyi.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

roma lige zaten çok iyi başlamıştı, guenduzi olmadan tertemiz tokatlarlar. aston villa deplasmanından çok umudum yoktu, guenduzi olmadan oradan da çıkmak zor gg wp

S-H tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Lalaylalaylalaylalay
Feeenerbahçe
lalaylalaylalaylalaay 
Feeenerbahçeee

Çorumla berabere kalmasaydık ekim bitmeden Fenerbahçe lige havlu atacaktı... Kanser puanı kazanmazdınız.

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 05.09.2026 20:54 tarihinde dedi ki:

İRFAN hattrick falan yapmazsa fenerdeki son maçı olur bu akşam. asensiyo'nun bacağı falan mı koptu neden bu oynuyor? 

ilk 35 dk yı izledim. irfanın ilk 11 başladığını bu mesajla öğrendim asd.

Mesaj tarihi:

Takım dizilişinde yaşanan gariplik devam ediyor. 
4-2-4 gibi bir oyuncu dağılımı çok ama çok zararlı. Ortadan aşılması imkansız oyuncular var ama sağ ve sol taraf defans yapılması gerektiğinde bomboş.

Umarım İsmail hoca oynanması zor olsa bile 4-3-3 veya klasik 4-2-3-1 geçer . 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Yedek klübesi o kadar zayıf ki, oyuna girip oyunu değiştirecek oyuncu yok. Değiştirince daha da kötü oluyor.

Asensio sakat, kasımpaşada yedek olan irfan 10 numara pozisyonunda, o da yetmiyor kerem giriyor ortaya. Ve sen Talisca yolluyorsun…

samaella tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...