S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 çağları da çoruma vermişiz, muhtemelen free gitmiştir. hem çağları hem cengizi çoruma verdik, asıl beddua çorumdan gelecek. bugün konya'dan adil'e teklif verecekmişiz yada verilmiştir artık, teklif ettiğimiz fiyatla beklenti arasında yarı yarıya fark varmış. alabilirsek iyi.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Onların maaşlar falan bizde kalmıştır yine ya. Çorum nasıl versin o paraları.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 yarı yarıya diyorlar ama bilmiyorum. şaşırmam hiçbir şeye.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 (düzenlendi) roma lige zaten çok iyi başlamıştı, guenduzi olmadan tertemiz tokatlarlar. aston villa deplasmanından çok umudum yoktu, guenduzi olmadan oradan da çıkmak zor gg wp Eylül 4, 2026 S-H tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 İRFAN hattrick falan yapmazsa fenerdeki son maçı olur bu akşam. asensiyo'nun bacağı falan mı koptu neden bu oynuyor?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Amaaan
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Lalaylalaylalaylalay Feeenerbahçe lalaylalaylalaylalaay Feeenerbahçeee Çorumla berabere kalmasaydık ekim bitmeden Fenerbahçe lige havlu atacaktı... Kanser puanı kazanmazdınız.
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 ahmedinejad, 05.09.2026 20:54 tarihinde dedi ki: İRFAN hattrick falan yapmazsa fenerdeki son maçı olur bu akşam. asensiyo'nun bacağı falan mı koptu neden bu oynuyor? ilk 35 dk yı izledim. irfanın ilk 11 başladığını bu mesajla öğrendim asd.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 4 haftada 2 yenilgi bir yandan güzel ama bir yandan da fener için çok farklı lig başlangıcı. Sene sonu sonuç da farklı olmaz inş
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Bu sene biz çok fena patlayacağız. Şampiyonlar ligine de girdik sıfır çekme ihtimalimiz bile var. Bu takım mental olarak buradan dönmez. Conte monte gelirse belki c
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Takım dizilişinde yaşanan gariplik devam ediyor. 4-2-4 gibi bir oyuncu dağılımı çok ama çok zararlı. Ortadan aşılması imkansız oyuncular var ama sağ ve sol taraf defans yapılması gerektiğinde bomboş. Umarım İsmail hoca oynanması zor olsa bile 4-3-3 veya klasik 4-2-3-1 geçer .
samaella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 (düzenlendi) Yedek klübesi o kadar zayıf ki, oyuna girip oyunu değiştirecek oyuncu yok. Değiştirince daha da kötü oluyor. Asensio sakat, kasımpaşada yedek olan irfan 10 numara pozisyonunda, o da yetmiyor kerem giriyor ortaya. Ve sen Talisca yolluyorsun… Eylül 5, 2026 samaella tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Pihiiii 3 adam aldık fantazi lige bi de fenerden, kara çıkardılar yüzümüzü
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 ben kimseyi almadım fenerden bjk den vla/trossard var ama lol.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 6, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2026 Ahh kuşdaşım @Shadow neredesin, nerelerdesin, neler ettiler sana
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2026 Hacılar, Allah sabır versin. Ben bi hafta fantazi lig takımıma 3 fenerli aldım, saçlarım beyazladı, siz tutanlar iyi kalpten gitmiyosunuz
Öne çıkan mesajlar