Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🧿

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
S-H, 14.09.2026 21:57 tarihinde dedi ki:

İsmail kante genduzi üçlüsüne yazılacak alternatif bartuğ var oyuncumuz yok ki, büyük başkan böyle uygun görmüş kadroyu.

bu dandik oyuna 1 puan çok bile, şansımız da yok 2 top direkte patladı, bi tane beceriksizlikten boş kaleye kaçırdığımız var. kaçak golleri görünce, yedek kulübesine bakınca ismail kartala da çok kızamıyorum, asensio dönünce bir mucize yaratmazsa bize müsade.

Kante levent bartuğ üçlüsü gol atar ama bak, düzgün bir taktik verirsen. Dön abi 4 4 2 oyna, lukaku vedat yap veya nene, olmadı yeşil adamı al forvet arkası at nene sağa. oğuz Newcastle maçında çok iyi oynamıştı 8 numara, öyle yapabilirsin. 3 5 2 yap olmadı. Eksik olunca zorunluluktan yapınca oluyor, herkes elindeyken bişi dene yani görelim. 

Mesaj tarihi:
samaella, 14.09.2026 23:34 tarihinde dedi ki:

Kante levent bartuğ üçlüsü gol atar ama bak, düzgün bir taktik verirsen. Dön abi 4 4 2 oyna, lukaku vedat yap veya nene, olmadı yeşil adamı al forvet arkası at nene sağa. oğuz Newcastle maçında çok iyi oynamıştı 8 numara, öyle yapabilirsin. 3 5 2 yap olmadı. Eksik olunca zorunluluktan yapınca oluyor, herkes elindeyken bişi dene yani görelim. 

tabi yapılabilecek şeyler mümkün, roma maçında işe yaradı o üçlü mesela o maçın 2. yarısında gayet iyi oynadık. ama orada bizi yenmeye çalışan bir takım vardı. sistem değiştirme işi de ismail hocanın repertuvarında olduğunu sanmıyorum. takımda epey tecrübeli isim var, yapabilse belki de işe yarayabilir.

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 14.09.2026 22:22 tarihinde dedi ki:

kerem genduzi'ye pası dışında felaketti. futbolu unutmuş gibi adam. 

4 yılda nerdeyse 25-30 milyon euro indireceği kontratı kaptı yatışa geçti. kontratı bitince birkaç sene de kasımpaşa da falan takılıp erken emekliliğini alır. 

Mesaj tarihi:

çünkü ismail eagle 2023 te sanıyor kendini. o kadroda hem alfa oyuncu sayısı çoktu hem de topla set hücumunda daha mahir bir kadro idi. solda ferdi-tadic, ortada fred, ilerde dzeko gibi inanılmaz bir oyun kurucu forvet vardı. geçiş oyununda mesela daha tehlikeli oluyor fener. lyon ve roma maçları iyi örnek. 

talisca ve greenwoodun ayağına çok bakıyor mesela bu oyunda. talisca da gidince hücum gücünün çoğu gitmiş gibi gözükmesi de ondan.

Mesaj tarihi:

Mimoviçi de Semedoyu da MertMüldürü de yazdılar kadroya yani 3 sağbek ikisi yabancı!?

Yahu madem Mimoviçi kullanacan niye Semedoyu yollayıp Taliscayı tutmadın demezller mi adama?

Mesaj tarihi:
Shadow, 15.09.2026 20:14 tarihinde dedi ki:

Mimoviçi de Semedoyu da MertMüldürü de yazdılar kadroya yani 3 sağbek ikisi yabancı!?

Yahu madem Mimoviçi kullanacan niye Semedoyu yollayıp Taliscayı tutmadın demezller mi adama?

mimoviç 23'e giriyor onun etkisi olmadı. mertle ikisi gayet götürürdü, semedoyu tutup taliscayı bedavaya yollamak çok kötü karar, aziz bunu sırf acun hırsından bile yapmış olabilir. bulsa kante'yi de yollayacaktı.

Mesaj tarihi:

Ben talisca'yı göndermenin yanlış karar olduğunu düşünmüyorum. Kendisi bu takımda sadece forvet oynayabilir. Forvette de muriqi ve lukaku alınmış durumdaydı. Yedek kalsa sürekli sorun çıkaracak. Oyuna katkısı 0.

3 yabancı hakkını da forvette kullanmak saçmalık olurdu. Çoğunlukla 2si yedek bekleyecek.

Talisca'yı gönderdikten sonra sol kanat veya orta saha alınır diye bekledim açıkçası. Asıl sorun orda bence. 

Mesaj tarihi:

Aynen lukaku bencede gereksiz yere alındı. Yerine talisca kalıp başka bir mevkiye adam alınmalıydı.

Osterwolde gidemeyince mecbur kaldılar büyük ihtimalle.

• Yeni Oluştur...