Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🧿

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

"genç oyuncu alın yaşlı almayınnnn" diyen aziz bey yine jübilesini bizde yapacak bir transfere daha imza attı. Tebriks

samaella tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

31 yaşında daha pek yaşlı sayılmaz ayrıca Şikrinyar da aynı yaşta bence sorun değil stoper için, Pepe 40a kadar oynadı asıl sorun boyunun 180cm oluşu bence, ulan Onuachuyu ben mi tutacam TS maçı gelince asdfasds adam her ortayı gol yapar valla.

Şimdi MCityli adam aldık Ederson da gitmez o da kötü oldu.

Mesaj tarihi:

Gayet iyi transfer. Her gelen adamin boklanmasi moda oldu kim gelicek sanki. 

Aziz Yildirim sessiz sessiz odaklanmis gibi duruyor; bizimkiler hala Icardi ile vakit kaybetsin..

Mesaj tarihi:
Shadow, 03.07.2026 23:00 tarihinde dedi ki:

31 yaşında daha pek yaşlı sayılmaz ayrıca Şikrinyar da aynı yaşta bence sorun değil stoper için, Pepe 40a kadar oynadı asıl sorun boyunun 180cm oluşu bence, ulan Onuachuyu ben mi tutacam TS maçı gelince asdfasds adam her ortayı gol yapar valla.

Şimdi MCityli adam aldık Ederson da gitmez o da kötü oldu.

Onuachu boyuna denk stoper ararsak işimiz zor😅

• Haha 1
Mesaj tarihi:

Belki de Ederson ile olan uyumu işimize yarar, Şikrinyar zaten topclass bir stoper eh bu da öyle, ben ümitlendim şimdi valla Onuachu da gidiyormuş 🫠

10 numara olarak Asensio-Talisca ve İrfancan var, Asensio ve İFC gerekirse sağa da kayabiliyorlar ama oraya net bir hızlı driblingçi bulursak tadından yenmez. Geriye 1 santrafor, 1er sağ-sol bek ve birkaç yedek kalıyor stopere-santrafora yerli işte.

• Yeni Oluştur...