Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🧿

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

büyük ihtimalle  yönetim ismail hocayı zorbaladı veya alternatif isimlerle görüşülüyordu zoruna gitti.

türkiye'de naif olmanın, kibar olmanın, büyük oynamamanın cezası bu işte sürekli baskı ve aşağılanma.

S-H tarafından düzenlendi
  • Uzuldum 1
Mesaj tarihi:
samaella, 10.09.2026 22:54 tarihinde dedi ki:

İso atar yapmış resmen. Duymuş birini getirip beni şutlayacaklar diye.

maç kadrosuna aziz çok karıştı o yüzden bıraktı diyenler de var, full dedikodu var. aziz birazdan açıklama yapıyormuş.

aziz herhalde bjk maçından sonra karar verdi, kırılmış belli yani. Bahanelerini veya ben ben kısmını pek tutmasam da naif adam tabi , kırılmış ki bir daha dönmemek üzere gidiyorum tarzı laf etmiş.

Darksun tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

bence bu olay önceden planlıydı istifa edeceği. zaten romaya yeniliriz nasılsa diye düşünüp bu bahaneyle şutlarız demişlerdir.

ama evdeki hesap çarşıya uymadı muhtemelen asd. tıpkı süper kupa maçında u-20 takımının 0 - 0 iken sahadan çekilememesi gibi.

Mesaj tarihi:

Aziz Yıldırım: Levent oynadı. İyi oynadı mı?
Muhabirler: Oynadı başkanım
A: Bartuğ? İyi miydi?
M: Evet başkanım

Fenerli olmayınca izlemesi çok eğlenceli.

Mesaj tarihi:
S-H, 10.09.2026 22:56 tarihinde dedi ki:

maç kadrosuna aziz çok karıştı o yüzden bıraktı diyenler de var, full dedikodu var. aziz birazdan açıklama yapıyormuş.

Aziz de tersini söylüyor herkes garip

adamın kafasına şişe atmışlar, olacak iş değil. kimin attığını bulmak zor değildir, bu tipler ifşa edilmeli.

S-H tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Aziz yaslandi tabi, ota boka karisiyordur kesin. Zaten isimli hoca getirse her istedigini dinletemez diye getirmistir Ismail’i bastan. Yazik adama fakat bu kadar egolu oyuncularin da hepsini toparlayamazsin boyle naif bir hocayla.

Serdar Ali nin hakli oldugu bir nokta var Aziz hala kendisini 20 sene oncesinde saniyor. Ayip edilmis Ismail hocaya. Turkiyede istifa eden insana saygi duyarim. Kaldi ki adam gene bizim Okan a gore Avrupada daha temkinli oynuyor haldur haldur futbolla birsey olmadigini goruyor herkes. Ligde cok baska Avrupada cok baska gereksinimler var.

Sotto tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...