Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🧿

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cthulhu, 30.08.2026 21:47 tarihinde dedi ki:

Şu yasin kolun bariz hatalı kararlar sonrası yaptığı bi işime karışmayın mimiği var. Adama nefretimi katlıyor her gördüğümde. 

hatalı olmayan kararı nadir, genel yüz ifadesi öyle.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ben onu yazdığımda oğuzu biçmişti kenarda birisi, devam demişti. Az önce de fenere kırmızı atlandı sanki, telefonda oyuna bakarken kaçırdım Tam göremedim. Yerdeki adamın baldıra basıyordu Semedo 

Baldır değilmiş tam 

Cthulhu tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Futbolcumuz Jayden Oosterwolde, sol bacak arka adalesindeki sakatlığı sebebiyle bugün Finlandiya’da, sakatlığı konusunda uzman bir hekim tarafından başarılı bir operasyon geçirmiştir. 

( Kupa müsabakalarına yetişmesi bile zor. )

Mesaj tarihi:
kizillelma, 02.09.2026 21:03 tarihinde dedi ki:

Can Uzun İçin 50 milyon Euro gerekiyormuş. Şartlar zorlanıyor ..

Ailesi ile görüşüldü.

çocuk iyi güzel hoş ama çok büyük paralar bunlar. ben olabileceğini sanmıyorum.

Mesaj tarihi:

Talisca gitmiş ya tey allam. Jayden gidemedi bi veya Semedo. Son maçı izlemedim de Semedo genelde çok ters yakalanıp salak salak sert girebiliyor. 

Talisca kısmı çok şık olmadı ama. Lukaku almayıverseydiniz, şerif de dursaydı. Fofonayı çekseydin u24. Bir de Türk stoper işte bitti gitti. Jayden veya Semedo gitmeliydi.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Talisca'nın maaşı çok fahiş. Ondan gonderdiler muhtemelen. 

Bir de lukaku fiziksel katkı yapar önde. Talisca sadece uzaktan gol atıyordu. 

ahmedinejad tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

İlk 11 olarak güzel, dengeli bir kadro oldu bence. ŞLyi çok önemser inş İsmail hocam. Savunma yedeğe düştükçe güzel error verecek gibi görünüyor kağıt üstünde. 

Mesaj tarihi:

biliyorlardı da itelemeye çalıştılar, adam müzmin sakat sözleşmesi bitene kadar fener de takılır sonra futbol hayatı biter

yanılmıyorsam ilk geldiğinde de biliniyordu, bazı yorumcular müzmin sakatlığı olabileceğini belirtmişti. 

• Haha 1
Mesaj tarihi:
Esnaf, 04.09.2026 11:57 tarihinde dedi ki:

biliyorlardı da itelemeye çalıştılar, adam müzmin sakat sözleşmesi bitene kadar fener de takılır sonra futbol hayatı biter

yanılmıyorsam ilk geldiğinde de biliniyordu, bazı yorumcular müzmin sakatlığı olabileceğini belirtmişti. 

bazı yorumcular;

• Yeni Oluştur...