Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🧿

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Adam baştan yenilgiyi kabul etmiş açıklamasında. Futbolcu olsan td'n böyle konuşsa direkt mental gitti zaten. Bir de "biz onlara göre değişecez" diyerek büyük olan onlar demiş olmuş.

Mesaj tarihi:
Darksun, 10.09.2026 18:13 tarihinde dedi ki:

avrupa ligi 1 hafta sonra başlıyor diye haftaya yaymışlar.

konferans hatta 1 ay sonra başlıyor. 

avrupa ligi 8 maç konferans 6 maç mı ne.

biliyorum yav şaka yaptım, avrupa ligi bizim işimiz en iyi biz biliriz😂

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

3 mac oynamis takima bastan tarihin en iyi romasi diye kim sartladi bunlari. Oyle agim sagim bisi yok gayet yenebilirdi fener. Lyondan cok da iyi takim degil roma. Ki italya liginin hali de ortada. Anlamsiz buyutulmus. Icerde roma seni hedef maclarindan bir tanesi.

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

ilk yarı sonunda puan alabileceğimizi düşünmüyordum ama 2. yarı galibiyet kaçtı.

hedef maç değildi ama 1 puan iyi oldu bence.

içerde slavia ve villareal , deplasmanda lask ve shakhtar. bu 4 maçın 3ünü kazanırsan çıkarsın sanırım.

• Like 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ben defansta çok açık veririz sanmıştım hiç öyle olmadı, ya çok iyi hazırlandık yada gerçekten roma fazla gözde büyütülmüş. asensio ve guenduzi olsa büyük ihtimalle kazanırmışız, belki de bu eksiklikler de bizi bu temkinli oyuna itti. 

bireysel olarak mert temiz oynadı, samedodan eksiği yok, ben semedoyu hiç beğenmiyorum. keşke ondan çıkıp sağ beki mert ve mimovice bıraksaydık +1 kontenjan hakkımız olurdu. kerem berbat, ne ligte ne avrupada pres yapmaktan başka işe yaramıyor, üstüne bir sürü tehlikeli top kaybı yapıyor veya atak öldürüyor. lukaku da katkı verebileceğe benzemiyor keşke cherif kalsaymış oradan da boşa giden bir kontenjanımız var. 

S-H tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

şok iyi top oynadık bence. kadroda eksikler varken yapılabilecek en iyi plandı bana göre. 3 puan da gelebilir di ama 1 puan da gayet iyidir. Roma hedef maçımız değil zaten. hayırlı olsun ilk puan

Mesaj tarihi:

Tatildeyim maçları izleyemedim (GS maçını da izleyememiştim) ama internetten skora baktım, inanamadım. Açıkçası net skorlu yenilgi bekliyordum ben. Hele şu anki Roma performansıyla 1-1 çok çok iyi skor. Helal valla Fener'e.

• Yeni Oluştur...