Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2026 Dünya Kupası (USA2026)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Defalarca kez market kitap evi dolaştım yok arkadaş, ayarlanmıştır elemanları gelir gelmez alıyor karaborsacılar. Benim evdeki 2002 ve 2004ü bile kaç defa inceledi çocuk çok istiyor ama inat ettim almayacağım orijinal fiyatı üstüne 

Mesaj tarihi:

ABD - Paraguay müsabakasında yeni kural ilk kez uygulandı.

vAR uyarısı ile satı kart defans oyuncusundan iptal edilip kendine müdahale edilmiş gibi düşen oyuncuya verildi.

Türk Süper Liginde bu kuralın uygulanmasını heyecan ile bekliyorum.

• Like 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

yarın işte sabaha karşı 3-4 de başlar 6-7 de biter, 7 de milli maç.

böyle yakın saat olunca bugün demişim dfg.

edit baktım şimdi harbiden pazar günüymüş, ilk defa görüyorum pazar günü olan fight card, default ayar onlarda cumartesi - bizde pazar sabahı olarak şartlamışım. bugünün planı iptal oldu sadge.

GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

futbol en hizli buyuyen ve en karli spor dunyada ancak amerikada populer degil, bu dunya kupasini o sorunu cozmek icin yaptilar lol

amerikan pazari dunyanin en buyuk pazari, istahini kabartiyor futbol yoneticilerinin. bi sekil amerikaya kupa kazandirirlar ise onada sasirmam

7bf.jpg

bu arada amerikada futbol maclari izlemek zorunda kaldim stadyumda mesleki hede hodo den, burger reich da maca gitmediyseniz hani anliyamazsinis su cynicsm imi. 

hamburgeri, abur cuburu, birayi alip sohbet etmece, maci izlemeyi denedim ama baydim. baktim tribun un yarisi sohbet ediyor zaten, salak salak saha kenari showlarina egleniyorlar jumbotron slop. 

neden saldin dediler, dedim sorry ama istanbulda halisahada mahalle maclarinda oynanan futbolun kalitesi daha iyi idi ben buyurken. 

Laurelin tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:

7 öyle bir saat ki ne ayakta kalacağım ne da uyanacağım, milli takıma bol şans diliyorum maçlarında. boykotumu destekleyen dünyanın dönüş hızına teşekkür ederim.

Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ, 13.06.2026 18:15 tarihinde dedi ki:

yarın işte sabaha karşı 3-4 de başlar 6-7 de biter, 7 de milli maç.

böyle yakın saat olunca bugün demişim dfg.

edit baktım şimdi harbiden pazar günüymüş, ilk defa görüyorum pazar günü olan fight card, default ayar onlarda cumartesi - bizde pazar sabahı olarak şartlamışım. bugünün planı iptal oldu sadge.

valla he bu turup salağı onun da içine sıçmış. Gerçi UFC baya clown show oldu artık. tencere kapak oldular

• Like 1
Mesaj tarihi:

Football is being held hostage by executives ensconced in air-conditioned offices. [Hydration breaks were presented] as a shield for player well-being, a noble sword against the heat. [But they are] nothing more than a gilded cage built for sponsors. ... Football used to be the main event, but now it risks becoming the background music for an advertising spectacle.

JURGEN KLOPP _ ZDF

• Like 1
Mesaj tarihi:

Adamlar harika haramball oynadi. Bizde ilk yari Abdulkerim harici maca cikmak isteyen yok gibiydi. Hep sisiriyorlar bizimkileri boyle, ego tavandan yere dusuyor iste. Her seferinde ayni hikaye, hic degismiyor.

• Yeni Oluştur...