Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Anketteki araba markaları hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. Yeni bir araba alırken veya eski bir 2. el araba alırken güvenerek alacağınız ve uzun ömürlü olacağına güvenebildiğiniz hangileri. Kullanmış olduğunuz deneyimler veya piyasadan duyduğunuz fikirler varsa onları da yorum olarak yazabilirsiniz.
neokrasi Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 10 yaşından büyükse japon, 10 yaşından küçükse hem kore hem japon markaları bana güven veriyor. ama subaru hakkında fikrim yok. 1
reyou Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Toyota, ne alirsan al expertiz onemli sonucta, incigine cincigine bakicak adam ki anlasin noluyor diye. 1
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Kesinlikle BMW değil ama toyota sağlamlığını isis bile onaylıyor. https://www.businessinsider.com/why-isis-uses-toyota-trucks-2015-10 1
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Elektrikli araç alacaksam değişir falan. Bi arkadaşım var sektörde iyi b ir firmada iyi bir pozisyonda. Aslında ona soruyorum direkt ne alayım diye. En son elektrikli düşünüyorsan bmw çok iyi gidiyor şu an demişti. 1
df Mesaj tarihi: Mart 5, 2025 Mesaj tarihi: Mart 5, 2025 13 yıl sıfır hata ile focus kullandı babam. rutin bakım dışında servis görmedi. şans faktörü de olabilir tabi ama etrafımdaki diğer fordlarda da hata duymadım hiç. toyota ile birlikte fard a verdim o yüzden. 1 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 5, 2025 Mesaj tarihi: Mart 5, 2025 başlıkta hiç fransız arabası yok. clio falan baya dayanıklı arabalar. dci en sorunsuz dizel motor muhtemelen. 1
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2025 lol. bu ankete bmw diyen arkadaslar hayatlarinda hic bmw ile 200bin km yi asmamis, acaip belli oluyor. 1
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 Toyota, Honda, Mazda.. Önde gelen Japon markaları çok dayanıklı ve uzun ömürlü araçlar. Masrafsız ömür boyu bineyim diyorsan Japon özelinde Toyota tavsiye olunur. 1
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 Nissan ayrıca, 20 yıl & 200bin tıkır tıkır gidiyordu. 1
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 boşuna denmemiş ;ilk sahibi bmw ye biner , sonrakilere bmw biner diye 1
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 (düzenlendi) 4 sene suzuki kullandım 4 ssenedir de citroen c3 kullanıyorum. Başıma bir şey gelmedi. öğğ fransız arabası mı, psa mı, eat şanzıman mı, yağ içinde triger kayışı mı diyen çok var ama bence citroen güzel marka. Toyota dışında, ford derim ben de. Sağlamlığından ziyade, bir şey olursa servis kalitesi nasıl ona da bakmak lazım. Honda mitsubishi falan çok servisi olan şirketler değil. Mazda servisi de küfürlüktü diye biliyorum. Mayıs 3, 2025 samaella tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 araba dediğin Şahindir, her köyde tamircisini bulabilirsin anadoluyu gezerken asdf
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2025 bu arada ankette Subaru ve Hyundai'nin bu kadar az oy almasına rağmen Mazda ve Suzuki'nin çok fazla oy almasına şaşırdım. Mazda ve Suzuki işaretlemiş olanlar hangi modellerini öneriyor merak ettim. ahmedinejad, 05.03.2025 10:58 tarihinde dedi ki: başlıkta hiç fransız arabası yok. clio falan baya dayanıklı arabalar. dci en sorunsuz dizel motor muhtemelen. Fransız arabaları kötü şöhrete sahip. ha, "50 sene aynı Renault'a bindim, en ufak bir arıza bile vermedi, bakıma bile götürmeden çatır çatır kullanıyorum" diyen de var da, bir Toyota, bir Honda kadar desteklendiğini de görmedim.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2025 Orası öyle ama Anadolu'da hala Toros Broadway falan kullanılıyor mesela. Özelikle dağlık köyleri olan şehirlerde Toros rakipsiz.
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2025 Bende 91 model w124 mercedes var. Nazar degmesin diyeyim. Sehir icinde surmesi biraz yoruyor ama sehirlerarasi yag gibi akiyor.
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2025 Namessar, 2.05.2025 22:40 tarihinde dedi ki: lol. bu ankete bmw diyen arkadaslar hayatlarinda hic bmw ile 200bin km yi asmamis, acaip belli oluyor. Benimkini 90binde sattim. BMW’nin sahibine binmeye basladigi kilometreler geliyordu.
µh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2025 Bone, 04.05.2025 04:14 tarihinde dedi ki: bu arada ankette Subaru ve Hyundai'nin bu kadar az oy almasına rağmen Mazda ve Suzuki'nin çok fazla oy almasına şaşırdım. Mazda ve Suzuki işaretlemiş olanlar hangi modellerini öneriyor merak ettim. Fransız arabaları kötü şöhrete sahip. ha, "50 sene aynı Renault'a bindim, en ufak bir arıza bile vermedi, bakıma bile götürmeden çatır çatır kullanıyorum" diyen de var da, bir Toyota, bir Honda kadar desteklendiğini de görmedim. Marka degil de dogrudan uretim yili/model uzerinden sahadan en az sikayet araba alan listeleri var onlara bakman lazim. clio ust siralarsa o listede ama bunda diger arabalara gore daha az ozellige sahip olmasi da etkilidir illa.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2025 ben bu soruyu sanayide ustalara sordugumda, hepsi japon markalari ve agirlikli toyota onerdiler 1
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2025 Japon arabalari genelde dayanikli ve az bakim masrafli oluyor. Diger markalarda model model arastirmak gerekiyor.
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2025 (düzenlendi) 1 sene hibrit üstüne, 1.5 senedir de düz benzinli corolla kullanıyorum yaklaşık 60k km yaptım sıfır sorun. Hibritten inanılmaz memnundum kendime araba alacak olsam direkt hibrit corolla alırım. Tek şikayetim çok yol sesi alıyordu, motor sesi de çok geliyordu, 2024 sonrası modellerde onu da baya azaltmışlar. Düz benzin çok tavsiye etmiyorum ama hem hantal hem çok yakıyor, dikkatsiz kullanıyoruz beleş benzin diye ama yine de fazla 8.6 lt istanbul içinde. Mayıs 4, 2025 Liebe tarafından düzenlendi
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2025 ben yılda 6bin km falan yapıyorum. O nedenle de yakıt ve güçten ziyade, iç hacmi geniş, ses ve titreşimi içeride hissettirmeyen aile arabası istiyorum. Arabalara bakışım da değişti pek para harcamak istemediğim bir şey haline geldi, ama mevcut arabam da yaşlandı epey. Bana önerisi olan olur mu? SUV veya sedan
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2025 Tatava yapma Corolla al geç benzinli, yılda 6k çok rahat işini görür. Masraf çıkarmaz, iç hacmi, bagaj hacmi idare eder. Üst paket alırsan da anahtarsız giriş, çalıştırma konfor da sağlar.
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2025 İlla SUV diyorsan da yıllık km yapmıyorsun, 2.eli ağır ama Seat Ateca işini görür, ilginç şekilde muadillerine göre fiyatları düşük.
Öne çıkan mesajlar