Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Anketteki araba markaları hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. Yeni bir araba alırken veya eski bir 2. el araba alırken güvenerek alacağınız ve uzun ömürlü olacağına güvenebildiğiniz hangileri. Kullanmış olduğunuz deneyimler veya piyasadan duyduğunuz fikirler varsa onları da yorum olarak yazabilirsiniz.
neokrasi Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 10 yaşından büyükse japon, 10 yaşından küçükse hem kore hem japon markaları bana güven veriyor. ama subaru hakkında fikrim yok. 1
reyou Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Toyota, ne alirsan al expertiz onemli sonucta, incigine cincigine bakicak adam ki anlasin noluyor diye. 1
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Kesinlikle BMW değil ama toyota sağlamlığını isis bile onaylıyor. https://www.businessinsider.com/why-isis-uses-toyota-trucks-2015-10 1
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Elektrikli araç alacaksam değişir falan. Bi arkadaşım var sektörde iyi b ir firmada iyi bir pozisyonda. Aslında ona soruyorum direkt ne alayım diye. En son elektrikli düşünüyorsan bmw çok iyi gidiyor şu an demişti. 1
df Mesaj tarihi: Mart 5, 2025 Mesaj tarihi: Mart 5, 2025 13 yıl sıfır hata ile focus kullandı babam. rutin bakım dışında servis görmedi. şans faktörü de olabilir tabi ama etrafımdaki diğer fordlarda da hata duymadım hiç. toyota ile birlikte fard a verdim o yüzden. 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 5, 2025 Mesaj tarihi: Mart 5, 2025 başlıkta hiç fransız arabası yok. clio falan baya dayanıklı arabalar. dci en sorunsuz dizel motor muhtemelen. 1
Öne çıkan mesajlar