Shadow Mesaj tarihi: Ekim 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2023 (düzenlendi) Genel başlığı var mı pek bakamadım ama bu yeni bir kampanya. Linkten Uygunluk Durumuna Bakabilirsiniz: En az 150TLde 60TL indirim kuponu veriyor. https://www.amazon.com.tr/b?ie=UTF8&node=27108990031 Teklif sadece 16 Ekim - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerlidir ve 10.000 kuponla sınırlıdır. (ufak bişey alacaksanız biraz indirim işte fazla bişey değil ama, ben ssd dönüştürücü aldım 240tan 180e indi asdf) Ekim 16, 2023 Shadow tarafından düzenlendi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Uygun değilsin dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Gangren, 17.10.2023 08:22 tarihinde dedi ki: Uygun değilsin dedi. evet şans işi, Amazon eski alışverişlerine bakıp karar veriyormuş uygunluğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 ulan amazondan dünyaları satın aldım uygun değilsin diyo. monitör aldım ssd aldım fotoğraf makinesi aldım airfryer aldım 3 ayda bir kahve alıyom elektrik süpürgesi aldım işlemci aldım aldım aldım ALDIM NE İSİTYON DAHA BEZO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Bana verdi vallah Allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 bende sırf buradan aldığım için uygun değilmişim , muhtemelen bir süredir almamış veya prime ı olmayanlara atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Ben sürekli alışveriş yapıyorum yüksek tutarlı ve prime üyeyim hacım tutmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Xenocide, 17.10.2023 17:54 tarihinde dedi ki: ulan amazondan dünyaları satın aldım uygun değilsin diyo. monitör aldım ssd aldım fotoğraf makinesi aldım airfryer aldım 3 ayda bir kahve alıyom elektrik süpürgesi aldım işlemci aldım aldım aldım ALDIM NE İSİTYON DAHA BEZO Davulcum belli bir algoritması var sanırım, bi de Prime üye yapmak için az alışveriş yapmışlara veriyor olabilirler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Tebrikler, tekliften yararlanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Daha önce bilmemne bir şeye izin vermemiş olanlara veriyordu sanırım indirimi. Bende öyle bir şeyler yazdı. Prime'ın askerleriyiz. Öğlen 15.00'da verdiğim kargo gece 12 olsa dahi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 (düzenlendi) edit: ben yanlış okumuşum özür @Liebe. ben tek tük bir şey almışımdır, prime da yok, bana da verdi. Ekim 17, 2023 PrudenT tarafından düzenlendi 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Vermez diye düşünüyordum ters köşe yaptı, teşekkürler 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 boxer aldım. tşk 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 neokrasi, 17.10.2023 23:09 tarihinde dedi ki: boxer aldım. tşk Anthony Jackson aldıysan 10 numara don alın aldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2023 1-2 seneye black friday'de kargo bedava seviyesine düşecez heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2023 kara cuma yı "gülümseten kasım" yapınca böyle oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Geçen çok büyük konuştum AGT Kurye ile çalışmayı bırakana kadar Amazon'dan alışveriş yapmayacağım diye, büyük yemin ettim dönemem 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 StanleyQuick Flip 675 diyor. indirim olan rengi ne hikmetse 775den 650e inmiş. Yersen flaş fırsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 %0-5 indirimleri hiç yapmasalar daha iyi bence de, değerini düşürüyor indirimlerin. Kahve ve detarjan aldım, gayet uyguna geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Aket-Atum, 14.11.2023 17:54 tarihinde dedi ki: Geçen çok büyük konuştum AGT Kurye ile çalışmayı bırakana kadar Amazon'dan alışveriş yapmayacağım diye, büyük yemin ettim dönemem ne yaptılar ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Agt kurye cok kotu ya cidden. Kolay Gelsin'den sonra muazzam bir düşüş. Gelirken aramaz, geliyoruz diye aramaz, ne zaman geleceği belli değil, amazonda perşembe teslim yazar, çarşamba akşam 9da çat diye gelir. Evde misin değil misin kontrol etmez. Ansizin sms gelir geldik yoktunuz diye. Whatsapp iletisim hattindan ve uygulama uzerinden "bakin kargo yarin teslim edilecek gozukuyor ben yarin evde yokum lutfen pazartesi günü getirin" diye uyardim tamam dendi, not alindi dendi, yine ertesi gün getirdiler. Canim cikti sonra o kargoyu alana kadar. Bi keresinde de yine bana sormadan, aramadan apartmanin altinda kuru temizlemeci var oraya birakmislar pakedimi sms geldi kuru temizlemeye biraktik diye. Yani bi kargo firmasinin yapmamasi gereken 5 şey varsa onlari yapiyolar, yapmasi gereken 1 şey var onu yapmiyorlar. Cidden daha kötüsünü görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 AGT Kurye konusunda +1 Amazon gibi Müşteri Memnuniyetini ilk sıraya koyan bir firmanın TR'de hakkında onbinlerce şikayet olan bir kurye firması ile çalışması inanılmaz ya. Son defasında AGT'den aradılar "Moto kurye kaza yaptı, size teslim edildi mesajı gelecek, dikkate almayın." dediler ve kargoyu neredeyse 1 hafta geç teslim ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Gangren, 15.11.2023 14:15 tarihinde dedi ki: "Moto kurye kaza yaptı, size teslim edildi mesajı gelecek, dikkate almayın." İletişim kurmaları gerektiğinde kurmazlar, kurmamaları gerektiğinde kurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 AGT de benim en gicik oldugum sey cok bariz evde olmamiza, heryerde kamera + guvenlik vs olmasina ragmen "geldik fakat teslim edilemedi, tekrar denenecek" diye mesaj atmalari. Gelmediniz iste, biz .ictik batirdik, tuy diktik yetistiremedik, yarin gelicez kusura bakmayin diyin bu yalani soylemeyin iste. Su mesaji attiklari her seferinde iptal ettim siparisi, sistemden iptal etmediklerini de kapidan geri yolladim. Musteri hizmetleri de otomatik mesaj yapacak bisey yok diyor, degistirsinler o zaman otomatik mesaji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 AGT hangi illere bakıyor, İstanbul dışı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar