df Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Ama ray tracing ve 4k olmayınca da el konsolunda bile neredeyse her oyunu oynuyorsun. Aslında orta grafikte oynayanlar için daha uzun ömürlü oldu pc ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 4K ve ray tracing kullanıyorum ben de, ama cidden pahalı olmaya başladı. 5000 serisini almak ne kadar zor olacak göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 çamur quality gang üyesi olarak gayet mutluyum ben yıllardır upgrade yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 (düzenlendi) elimde galakuro 3060 16 gb kart var bunu elden çıkarsam 4 serisine geçsem nasıl olur acaba hiç takip etmiyorum. çok oyun oynayan biri değilim kartı en fazla adobe programlarında zorluyorumdur. üzerine 3-4 k koyunca olacak bir şeyse yaparım hemen maksat yeni kart olsun. 3060 kadar ya da ondan birazcık daha kötü performansı bile olabilir bu arada bana sorun olmaz. 10 fps az alırım 2 ayar kısarım gerekirse çok şey yapmıyorum ben oyunlar mükemmel görünsün diyejkj Ağustos 26, 2023 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 @sanssizsansli rtx 4060 alabilirsin 10k civarına, yalnız kart 8gb. Vram sorunu yüzünden ayar kısman gerekebilir oyun oynarken. 3060'dan %10-20 daha performanslı (dlss 3 ile 2x fark atma potansiyeli var), 50W kadar daha az güç tüketir, çok dandik bir model almazsan daha serin çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Silphatos, 26.08.2023 13:32 tarihinde dedi ki: çamur quality gang üyesi olarak gayet mutluyum ben yıllardır upgrade yapmadım Ben de uzun yillar boyle takildim da sonra 3080li sistem kurdum, WoW bile guzel gorunuyor 2k 144hz ultra yapinca. Onun haricinde gerci Doom Eternal falan oynadim, Witcher 3’u vs. rtx’le actim negzelmis lan diyip kapattim djfj 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 (düzenlendi) gaming baya mezelik gelir oldu adamlara. beyler bundan sonra gpu değil dpu diyoruz derseler şaşırmam. Q3 2023 Aralık 1, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 (düzenlendi) ya adamlar aynı gpu'ya 8gb vram daha koyup birkaç katı markup'la satıyor, bize böyle kemik fırlatır gibi fırlatacaklar 128-bit kartları 500$'a. amd'nin derdi de aman nasıl datacenter vagonuna bineyim şu anda. bütün business kanalları 'bir zamanlar oyunlarda kullanılan çipler' diye bahsediyor sanki bitmiş gitmiş gibi. intel ise "kart oyunu açıp menüyü görebiliyor mu" evresinde hala. bundan sonra wafer'ların kenarında kalan yere çizerler bizim 5070'leri. iki tane yarımı uhuyla ortadan yapıştırıp verirler. bu arada amd revenue çok gerisinde değildi ama profit'te fark atmış nvidia. adamlar net 500'lük şeyi 1000'e satıyor. Aralık 1, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 ürün özünde aynı ürün o yüzden geliştirirken ikisi de gelişecek. alakasız bi üründen parayı vursa neyse de. olursa en fazla pazarlama, oyun bundle gibi şeylerde umursamaz olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 şimdilik aynı, bu kadar büyük marginler söz konusu olduktan sonra ufak bi değişiklik data kısmında az avantaj sağlasa ürünlerin dallanmasına neden olabilir. data kısmını teknik olarak bilmiyorum gerçi. ama crypto'da da benzer bişey olmuştu, bazı coinler direkt kendi miner'larını üretmişti gpu'dan daha spesifik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Data Center'ın niye bu kadar büyüdüğünü anlamış değilim. Bana Automotive ve Gaming çok daha önemli gibi geliyor. Yani bakarsan oyun grafikleri daha fazla gelişiyor ve bu grafikler sadece niche bir kitleye hitap etmek yerine, Fotoğrafçı, Sinemacı, Tasarımcıların bile işin içinde bulunduğu geniş bir sektörü besliyor. Automotive de böyle, Yapay Zeka, Robotik, Computer Vision gibi çok geniş bir alandan gelip toplanan kişilerin otomobillere nasıl teknolojiler yerleştirebiliriz, otomobilleri üretirken üretim yollarını nasıl optimize edebiliriz gibi çalıştığını görüyorum. Data Center'ın yanında Gaming ve Automotive alanlarının nasıl "çöpe atılabilecek kadar değersiz" pozisyona düştüğünü anlamadım. Bilen varsa "yeşillendirsin" pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 otomotiv ne olm bunların yanında asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 data center'lar dünyanın işlemcisi gibi bir konumda o yüzden. Alıntı From AI and data analytics to high-performance computing (HPC) to rendering, data centers are key to solving some of the most important challenges. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Chatgpt den tut milyon tane ai, ml için Nvidia kartlar kullanılıyor. Azure, gcloud, aws gelirleri tek başına gaming tarafının 2-3 katı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 datacenter’a adam 100k’lık bundleları topran satıyor, orada koydukları markup’ların yanına ulaşması imkansız sokaktaki vatandaşın. ms bing ai için bir alımda bütün ortadoğu pazarında sattığı geforcelardan fazla ciro yapıyordur net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2023 Intel, Apple ve AMD atılım yapmadan NVIDIA böyle fahiş fiyatları çok rahat sokar. Yapay zeka resmen NVIDIA ve CUDA üzerine oturdu. Şirketler çok geç kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 RTX 4070 Super - 17 Ocak RTX 4070 Ti Super - 24 Ocak RTX 4080 Super - 31 Ocak Ocak sonuna kadar yeni kart almak riskli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 oh be şu 4080 i bekliyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2023 3080ti ile devam biz ya. 5 serisi gelince bakarız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Ahaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 40x0 SUPER serisidir olsa olsa. 5000 olursa milletin alacak gücü yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Ayın 8 de 5000 serisi kesin diyorlar. Zengin bir hanım bulma vakti geldi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 5000 için 2025 deniyordu en son, hiç sanmıyorum yazdan önce filan duyuracaklarını doğrusu. 4000 super serisi bence de. mevcut aşırı pahalı nesli bu yıl da kakalamak isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Titan da olabilir belki, 4090'a bile %20-30 fark atan bi kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar