Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oppenheimer (2023)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

christopher nolan'ın sıradaki filmi. başrolde cillian murphy. rdj, emily blunt, matt damon, kenneth branagh, gary oldman, rami malek ayrıca kadroda. manhattan projesi'ndeki rolü işleniyor.

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Nolan babanız yapmış yine patiler, koşun sdf

Aksiyon az olacak ama konu güzel, işlenecek materyal çok. Görsellik de mükemmel olabilir, özellikle ilk patlamayı bayağı etkileyici yapabilirler. 

Mesaj tarihi:

Bana konsept o kadar ilginç gelmiyor. Tamamen böyle bir silahı yapmanın ahlaki yönü üzerine dönecek herhalde. 

Lisedeyken Almanca dersinde Oppenheimerle ilgili bir tiyatro eseri işlemiştik. Almanca notlarım da o aralar berbattı. Belki de bu nedenle konu ilgimi çekmiyor.

kadroda sevmediğim adam yok. üzülerek söylüyorum müziği hans zimmer almasın bu sefer. ramin ile nolan bi araya gelmeli artık.

sylvanas tarafından düzenlendi
  • 4 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

durun la bi çıksın izleyelim. bana bu sefer daha güzel skrip varmış gibi geldi. ha nazilerdne önce ypaıp dünyayı kurtarıyoruz eyvah sovyetler gibi bi havası da var da dunkirk de kuyruğu kısıp geri çekilmenin KAHRAMANLIĞI idi sonuçta sdfs.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Neden girmesin ?

Japonya bombalandıktan sonra 10-15 sene sonrasında Amerika'ya araba satıyordu.

Pearl Harbor filmi bile Japonyada vizyona girdi sırf ABD propagandası olmasına rağmen.

Mesaj tarihi:

nukeden kurtulan 90 yaşında japonlar derneği japon hükümetine dava açmıştı "siz bizi savaşa soktunuz ondan nukelendik" diye, tazminat istiyorlardı.

Japonlari severiz dogru da adamlarin isledikleri savas suclari feci boyutlarda. Filipinliye filan sorun bir de.

Sotto tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...