Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Sony hisseleri satın alma duyrulduktan sonra %9 düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 icinden hic cikmadan calisabilecegimiz, gezebilecegimiz, tatil yapabilecegimiz, oyun oynayabilecegimiz, sevisebilecegimiz, faturalarimizi odeyebilecegimiz bir verse yaratabilecekler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 11 dakika önce, Mc_Lovin dedi ki: sevisebilecegimiz hmmm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 13 saat önce, Dynun dedi ki: biz yaşlandık ve kirlendi geymırlık mobile ne oynaniyor ki ya o kadar da uzagim ki heralde, gecen ipad a oyun yukleyeyim dedim bisi bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Activision Kotick'e para aktarmaya çalışıyordu zaten. Şirketin net income'ının 1/8'i filan Kotick'e gidiyordu. Garip durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 (düzenlendi) 48 dakika önce, orc_lord dedi ki: Sony hisseleri satın alma duyrulduktan sonra %9 düşmüş. Ocak 19, 2022 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 8 dakika önce, senko dedi ki: mobile ne oynaniyor ki ya o kadar da uzagim ki heralde, gecen ipad a oyun yukleyeyim dedim bisi bulamadim. pc oyun piyasasının hiç erişemediği kişilere erişiyor mobil aletler. yaşlı ve zengin teyzeler! candy crushın bu kadar başarılı olmasının en büyük sebebi. teyze bakıyor bölüm zor, 1 liraya patlat şekerleri diyor. 1 lira para bile değil ve pc'den daha fazla kişiye erişiyorsun mobil ile. herkesin evinde pc olmayabilir ama akıllı telefon artık her cepte en az 1 tane var. pazar daha büyük özetle. ve bizim de takip edemediğimiz baya büyük bir piyasa da ayrıca gelişiyor mobilde, garena free fire mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 bu blizzard ın içinde çıkan karışıklık acaba microsoft kaynaklı mı yoksa kendileri mi yaptı hisseyi biraz baltalamak için. Çok tesadüf durmuyor yani bunca sene sonra bunların koşulları böyleymiş diye davalık olup bir anda tepe taklak olmaları. Bu arada 2023 fiscal year da biter muhtemelen deal deniliyor. O da işte 1 Temmuz 2022 , 31 Haziran 2023 arası zaman aralığı. Bethesdanınki mesela eylülde açıklanmış martta kapanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 19 saat önce, kizillelma dedi ki: World of Warcraft Konsol edition çıkar mı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 İlkel grafiklerden kurtulmuş 3D ve RTX li WoW yapacaklar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 1 saat önce, Darksun dedi ki: bu blizzard ın içinde çıkan karışıklık acaba microsoft kaynaklı mı yoksa kendileri mi yaptı hisseyi biraz baltalamak için. Çok tesadüf durmuyor yani bunca sene sonra bunların koşulları böyleymiş diye davalık olup bir anda tepe taklak olmaları. hahah harbiden he. aynı nokia gibi olabilir, orada da benzer bi tiyatro dönmüştü de sonra çökmüşlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 nokia da komik olan bir de sabah mail geldi ceo'dan arkadaslar satilmiyoruz bunlar palavra haberler diye ogleden sonra satildik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 bu satis haberi oncesi bi 100 kisiyi cikardilardi isten sanki, problem cikaranlari vs gonderdiler hep buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 1 saat önce, kizillelma dedi ki: İlkel grafiklerden kurtulmuş 3D ve RTX li WoW yapacaklar .. Çoğu "modern grafikli" oyunlardan çok daha sağlam grafiklere sahip şu an WoW. ha RTX gelse tadından yenmez o ayrı, çok yavaş ilerliyorlar o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 netflix amerika'da fiyatlarını yükseltmiş, oyunculuğun geleceği de o maalesef. herşey fiyatı artan gamepass'de olacak, sonra 2-3 tane daha şirket olacak geri kalanı toplayan. aylık 25$+25$+25$+25$ sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 3 saat önce, Norak dedi ki: bu satis haberi oncesi bi 100 kisiyi cikardilardi isten sanki, problem cikaranlari vs gonderdiler hep buyuk ihtimal. Blizz calisma ortamina biraz sahit oldum, zaten bok gibi bir isyeri EUda. Naptiklarini da bilmiyorlar, activision iclerine etmis. Surekli isten cikarma vardi zaten ayrica. Ben son 3 senede fln surekli bi kuculme egilimi gordum insan kaynagi anlaminda, ofis kapatma, reorganize etme falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 kim yapiyo bu oyunlari o zaman kar$$$$imm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Kimse. Blizzard son oyununu çıkaralı 6 yıl oldu farkındaysanız. Niye hala Blizzard var diye sormak gerek bu noktada. Resurrected'ı başkası yaptı, Reforged'u da liseli iki modder çocuk daha iyi yapardı. Yok Blizzard diye bir stüdyo artık. Yeni Hearthstone kartı çıkartıp, WoW'a ek paket yapıp, server maintain ediyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Blizzard'ın son zamanlarda tek uğraşan elemanı Jeff Kaplan idi, o da dayanamadı işten ayrıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Samwiseından green jesusa pardoya falan herkes ayrılmadı mı zaten? Blizzi blizz yapan tek bi kişi bile kalmadı bi 5 yıl önce falan, onların ekmeğini kotik yiyor işte yıllardır kaliforniyada asgari ücrete stajer çalıştırıp kendine yüzer milyon dolarlık bonuslar yazarak. Diğer taraftan mobil oyunlara milletin ödediği parayı benim de aklım almıyor. Gerçi tam oyun gibi de görmüyorum ben onları, hani konsol oyunları yine oyundu bizim için bile, kötüydü mötüydü ama oyundu. Bu teyzelerin oynadıkları olsun işte garena marena denmiş yukarda onlar olsun bizim oyunlarla aynı kategoride değil ya. Belki çok daha az yatırıma çok daha fazla para kazandırıyorlar evet, ama bizim sevdiğimiz "gaming" ile farklı iş kolları gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 age of starcraft gelir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Zenci Raynor olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 normalde duyurulmaz böyle şeyler ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Yarıda bırakıp atarlar, bkz titan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar