Gangren Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 On 27.12.2022 at 03:04, razzRaziel dedi ki: hesap yönetme sayfasindan logout ol, satin alma sayfasini ac linkledikleri, login ol tekrar ac, hic bisi secmeden once 1 ay uzat, kapa carpidan, sonra 3 ay uzat kapa. sonra cikti. Şu işe yarıyor, tişikkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 10 sene sonra Apple tv bu uygulamaya geçince yine reklamını yapar, ilk onlar bulmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 @axedice yurtdışındayım ama bulunduğum bölgede cloud gaming hizmeti yok. VPN kurdum android TV'ye. Lokasyonu UK vb yapıp uygulamayı açıyorum. Sonra VPN i kapatsan da cloud kullanmaya devam edebiliyorsun. Tabi öncesinde uygulamayı apkmirror gibi bir yerden indirip kurdum çünkü Sony Android TV için uyumlu Game Pass uygulaması yok. Görüntü çamur gibi bu arada. Ne yapsam düzelmedi. Biraz önce xbox.com/play üzerinden test ettim. Çok daha iyi. Android TV yerine eski bir laptopu ekrana bağlayıp daha iyi görüntü alabilirsin. Not: 2-3 farklı oyun test ettim, hepsi Hollanda'dan stream yaptı. Ping/latency/ms iniz ona göre olacaktır. Bende 150-170 arası, açıkçası kabul edilebilir değil. Çocuk için şu an sorun yok, zaten realde de o kadar gecikmeyle yaşıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 https://gamepassport.net şu site işe yarar kenarda dursun. microsoft'un tırt filtrelerinden daha iyi şeyler var. aslında biri boyut koysa fevkalade olacak ama neyse en azından burada puan ve gameplay süresi gibi kıstaslar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 9 saat önce, cacodemon dedi ki: Çocuk için şu an sorun yok, zaten realde de o kadar gecikmeyle yaşıyor gibi. sfjkdsjfkldjg parenting at its best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 On 29.12.2022 at 21:27, cacodemon dedi ki: @axedice yurtdışındayım ama bulunduğum bölgede cloud gaming hizmeti yok. VPN kurdum android TV'ye. Lokasyonu UK vb yapıp uygulamayı açıyorum. Sonra VPN i kapatsan da cloud kullanmaya devam edebiliyorsun. Tabi öncesinde uygulamayı apkmirror gibi bir yerden indirip kurdum çünkü Sony Android TV için uyumlu Game Pass uygulaması yok. Görüntü çamur gibi bu arada. Ne yapsam düzelmedi. Biraz önce xbox.com/play üzerinden test ettim. Çok daha iyi. Android TV yerine eski bir laptopu ekrana bağlayıp daha iyi görüntü alabilirsin. Not: 2-3 farklı oyun test ettim, hepsi Hollanda'dan stream yaptı. Ping/latency/ms iniz ona göre olacaktır. Bende 150-170 arası, açıkçası kabul edilebilir değil. Çocuk için şu an sorun yok, zaten realde de o kadar gecikmeyle yaşıyor gibi. abi o zaman tr game pass ult yurtdışında çalışıyor öyle mi? büyük tasarruf böyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 (düzenlendi) zaten tüm dünya trden aldığı için yıllık ve 6 aylık gold alımını kapattıydı herifler steam gibi 5x falan bi bassınlar da fiyatlara rahatlasın herkes Ocak 2, 2023 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Bu xcloud kalite kusmuk gibiymis bu arada, 15mbps cap koymus adamlar rakipleri gfn flaan 100mbps tum baglantiyi emiyor bu 5-10mbps anc kullaniyor ve camur gibi goruntu. O capi en az 30 40mbps yapmadikca telefonda bile oynanmaz duzgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 5 yaşında yeyenim var hangi oyunları yükleyeyim neler uygun o yaş grubuna? Gamepass listesine bakarken benteni gördü onu istedi indirdim, o bile karışık geldi çocuğa. İlk defa gamepad falan kullandığı için bi beceremedi zaten kontrolleri. Aslında bi taraftan motor becerilerini geliştirip diğer taraftan sevebileceği bi oyun lazım. Klavye mouse ile oynayıp masterrace olarak büyümesini isterdim ama sanırım onun için daha çok erken. Bu arada listede among us ı gördü, ben şimdiye kadar hiç oynamamıştım hırsız katil olayı ilgimi çekmediği için. Arkadaşının tabletinde mi görmüş neymiş lan dedim tamam indirelim oynayalım, en çok ilgisini çeken şey lobi sırasında kıyafet seçmek oldu lel. Neyse bi defa da interloper olduk tüm gemiyi kestik ettik falan, ama KEMİĞİ ÇIKTI HİHAHO modunda beni izlediği için aslında çok da çocuklara uygun bi oyun olduğunun düşünmüyorum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 ver eline tablet roblox oynasın tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 50 dakika önce, axedice dedi ki: 5 yaşında yeyenim var hangi oyunları yükleyeyim neler uygun o yaş grubuna? Disney oyunları (Disneyland Adventures, Disney Dearmlight Valley, Rush: DisneyPixar Adventure) Paw Patrol / Pati devriyesi oyunları Banjo oyunları Overcooked Goat Simulator Joy Ride Turbo New Super Lucky's Tale Gamepad kontrollerine alışınca çoğunu oynar. Disney'den bi tanesi biraz zor olabilir, hangisiydi hatırlamıyorum ama malzeme toplayıp craft falan olayları vardı; karışık gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 1 saat önce, Silphatos dedi ki: Bu xcloud kalite kusmuk gibiymis bu arada, 15mbps cap koymus adamlar rakipleri gfn flaan 100mbps tum baglantiyi emiyor bu 5-10mbps anc kullaniyor ve camur gibi goruntu. O capi en az 30 40mbps yapmadikca telefonda bile oynanmaz duzgun Ben TV'de bile oynarken hiç çamur gibi değildi ya, 4k değil tabi de akıcı bir cloud gaming için çamur diyecek kadar değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 3 dakika önce, xaty dedi ki: Overcooked Abi overcooked u counter falan geçmişi olan koskoca adamlarla oynarken sinir krizi geçiriyorum beceremiyorlar bazı bölümleri, 5 yaşındaki çocuk için imkansız bi oyun o asdasdasdsad Disney oyunlarını gördüm ama hiç anlamadım içeriği ne, sanal disneyland turu mu falan. Neyse iyi diyorsan deneyeyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Overcooked'u benim 3 yaşındaki oğlan sağa sola bir şeyler fırlatıp ortalıkta koşmak için oynuyor. Gamepad practice olarak bakıyorum O yaştaki çocuktan oyunda başarı bekleme bence Disney'in hangisiydi hatırlamıyorum, birinde farklı disney karakterleriyle ilgili mini oyunlar yapmışlar (Rush olabilir), gidiyorsun Goofy ile kartopu savaşı yapıyorsun mesela, veya Cars ile yarış yapıyorsun vs. Birinde de Disneyland'de dolanıyorsun, yine mini oyunlar var ve ufak görevler veriyor (mickey ile git dans et vb); bu da Disneyland Adventures olmalı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 (düzenlendi) bitrate çok kötü bence, hadi çamur olmasın 1 tık altı olsun. özellikle forza gibi vegetation bol oyunlarda iyice saçmalıyor. 15mbit bitratele olacak iş değil cloud gaming, biraz arttırmaları lazım. 2d, pixle vs indielerde sıkıntı olmaz anca Ocak 2, 2023 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 fall guys olabilir, bizim arkadaşın o yaşlardaki oğlu oynuyordu. Ama 5 yaş herhangi bir bilgisayar oyunu için çok ufak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 scarlet nexus'un combat hiç sarmayınca başlarda bıraktım, danganronpa'yı bir deneyeyim bari kalkmadan. ama evet şu uyarı 1 ay önceden gelse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Danganronpa hayatımın oyunlarından. Kesinlikle oynanmalı. Satın al oyna direk, indirimde şimdi, diğerlerini de oynamak istersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 anime'i sevmiştim de işte oyun tarzı cezbeder mi diye birkaç kere baktıysam da emin olamadım. hikayenin gidişatını bilince de gerçi aynı gizem olmayabilir lol. Spoiler junko hatırına bir deneyeyim en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Animesini izlediysen öneremeyeceğim. Gizem ve VN oyunun %80'i direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 bütün anime'lerini izledim işte dediğin gibi bilmeden oynamış olmak lazım herhalde. neyse 3-4gb zaten yükledi, bakarım asap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 3. oyunu oyna, onun animesi yok sanırım. 1-2-anime bağlantılı ama 3 bağımsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 bunun gameplay sararsa o zaman öyle yaparım belki, benim emin olamadığım kısım oynanışı çünkü, adventure filan sevmem. biraz seyrettiysem de anlamadım tam nasıl. yoksa hikayeler, gizem vs enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar