Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Pass PC Konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam, 21.03.2026 14:43 tarihinde dedi ki:

bu yıl çoğu kişinin 2023'de buradan öğrendiği yöntemle aldığı 3 yıllık abonelik bitiyor olması lazım, kimse yeni bir yöntem bulabildi mi? copliot'a sorunca kod satan bazı yerli siteler önerdi ama 380₺ 3 aylık biraz fazla iyi göründü gerçek olması için.

Bunlar bildiğim kadarıyla kod satmıyor, hesap kiralıyor. Kullanımda türlü sıkıntılarla karşılaşmanız olası.

Mesaj tarihi:

Valla ben essential dan devam, zaten oynayacağım oyunları epicden, steamden alıyorum , yeğen xbox da rocket league vs salak salak oyunlar takılıyor , maksat online oynayabilsin. Gamepass ın oyun fiyatlandırması iyice saçmaladı , bazen steamdeki dolar versiyonundan pahalıya oyun satıyorlar. UI da bok gibi pc de 

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

XBOX_GamePass_Announcement_16x9_4.20.202

Alıntı

Only on Game Pass Ultimate:

Vampire Crawlers: The Turbo Wildcard from Vampire Survivors (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, and PC) – April 21 - Available day one

Kiln (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, and PC) – April 23 - Available day one with Xbox Game Pass!

Aphelion (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, and PC) – April 28 - Available day one with Xbox Game Pass!

Heroes of Might & Magic: Olden Era (Game Preview) (PC) – April 30 - Available day one with Xbox Game Pass!

Sledding Game (Game Preview) (Cloud, Xbox Series X|S, and PC) – April 30 - Available day one with Xbox Game Pass!

TerraTech Legion (Cloud, Xbox Series X|S, and PC) – April 30

Game Pass Ultimate + Game Pass Premium:

Trepang2 (Cloud, Xbox Series X|S, and PC) – April 29

Final Fantasy V (Cloud, Xbox Series X|S, and PC) – May 5

Game Pass Premium (already in Ultimate):

Little Rocket Lab (Cloud, Console, and PC) – April 21

Sopa: Tale of the Stolen Potato *(*Cloud, Console, Handheld, and PC) – April 21

Alıntı

Leaving April 30:

Citizen Sleeper (Cloud, Console, and PC)

Creatures of Ava (Cloud, Console, and PC)

Dragon Ball Xenoverse 2 (Cloud, Console, and PC)

Endless Legend 2 (PC)

Goat Simulator (Cloud and Console)

Goat Simulator Remastered (Cloud, Console, and PC)

Hunt Showdown 1896 (Cloud, Console, and PC)

NHL 24 (EA Play) (Cloud and Console)

Revenge of the Savage Planet (Cloud, Console, and PC)

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Cokomantis, 21.04.2026 19:34 tarihinde dedi ki:

10 kişi 30 vereceğine 15 kişi 25 versin işte ¯\_(ツ)_/¯

10 kişi 30 vereceğine 5 kişi 25 verir gibi olmuş bence. madem callof bu kadar değerli daha çok indirim olması lazımdı. 

ahmedinejad tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:

bizde de düşmüş yanlış hatırlamıyorsam, ultimate 700 küsurken 520 olmuş. pc gamepass 420₺ şu an çok daha mantıklı. devam ettirmeyip backlog'a bakarım belki yazın ama sonra gene dönerim herhalde. 2000-3000 bandına çıktı artık yeni tam fiyat oyunlar. gelecek ay kalkmadan metaphor refantazio'yu bitirmek için geri döndüm ona mesela, bitiremezsem sonra 3k. 😱 yoksa nefret ediyorum windows store'un yama, dlss, savegame sorunlarından. epic'ten bile daha sorunlu. ama epic'ten bile ucuz, steam maalesef lüks kaldı fiyatlandırmada 2 yıldır. geçen yıl neredeyse hiçbir şey yoktu steam "bu yıl şunları oynamışsın" listemde, bu yıl daha da kötü durumda f2p live service oyunlara da dokunmayınca. pc game pass yıllık 2 tane 60$ steam oyunu gibi. steam'in mena için önerdiği fiyatlar bütün kataloga uygulansa bu kadar kötü olmayabilirdi ama önemli kısmı şirketlerin sallamıyor maalesef.

Mesaj tarihi:

Banada bugün bildirim geldi gamepass ultimate 520 ye düşmüş 800'den , bir de cod oyunlarını ilk günden gamepass'e getirmeyeceklermiş keşke cod'u komple kaldırıp fiyatı az daha düşürselermiş 

• Like 1
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

XBOX_GamePass_Announcement_16x9_05.05.20

Alıntı

Coming Soon

Forza Horizon 6 (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, and PC) – May 19
Game Pass Ultimate, PC Game Pass

Ben 10 Power Trip (Cloud, Console, and PC) – May 6
Game Pass Ultimate, Game Pass Premium, PC Game Pass

Descenders Next (Game Preview) (Cloud, Console, and PC) – May 6
Now with Game Pass Premium; joining Game Pass Ultimate and PC Game Pass

Wheel World (Cloud, Xbox Series X|S, and PC) – May 6

Wildgate (Cloud, Xbox Series X|S, and PC) – May 6
Game Pass Ultimate, Game Pass Premium, PC Game Pass

Wuchang: Fallen Feathers (Cloud, Xbox Series X|S, and PC) – May 6

Mixtape (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, and PC) – May 7

Outbound (Cloud, Console, and PC) – May 11

Black Jacket (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, and PC) – May 12

Call of the Elder Gods (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld and PC) – May 12

Elite Dangerous (Cloud and Console) – May 12
Game Pass Ultimate, Game Pass Premium

DOOM: The Dark Ages (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, and PC) – May 14

Subnautica 2 (Game Preview) (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, and PC) – May 14

Alıntı

Leaving May 15

Galacticare (Cloud, Console, and PC)

Go Mecha Ball (Cloud, Console, and PC)

Kulebra and the Souls of Limbo (Cloud, Console, and PC)

Paw Patrol Rescue Wheels: Championship (Cloud, Console, and PC)

Planet of Lana (Cloud, Console, and PC)

benim ultimate sub da 27 Mayıs'ta bitiyor. Sonra aylık 529 lira diyor, o da çok geldi. PC gamepass'te 420 lira aylık.  O bile fazla gibi.

progamer tarafından düzenlendi
  • Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

bir yılda iki tane tam fiyatlı oyun aslında çok kötü değil son rakamlara bakınca. metaphor bu ay sonu kalkmadan (1 yılı oluyor, muhtemel) bitirmeye çalışıyorum mesela, alayım desem 3500₺ veya 70$. hani böyle robocop gibi 5$'a düşünce eklenen oyunlar için mantıklı değil ama tr'ye özel fiyat yapmayan şirketlerin yeni çıkan oyunları fazla indirim almadan ekleniyorsa karda sayılır insan.

ya da işte mmo abonelik gibi düşünülebilir. wow aylığı daha pahalı olacak euro'ya geçince herhalde. tabi insan neler oynadığına bakıp ona göre karar vermeli. ben fiyatlar 10 yıl önce gibi kalsaydı satın almada kalırdım herhalde ama sanırım devam edeceğim biraz ara verip. uzun satmadıkları için istediğim anda kapayabilirim zaten 24 aylık taahhüt vs olayı yok. kendi hataları aslında 12 ayı 10 ay fiyatına satsa devamlı bağlarlar.

• Yeni Oluştur...