Oce4n Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Düğmeliler hiç rahat değil bence de. hele biraz dar kot pantalon giydiyseniz düğmeler de yer kaplıyor gereksiz kalabalık. ev içinde giyimi rahat ama bence. lcwaikiki, defacto gibi ucuz boxer satanlar ise en low tier bence. tamam iş görüyor evet ama rahat hissettirmiyor. kağıt havlu giymiş gibi hissediyorum. götüne değer verenler ve imkanı olanlar daha kaliteli, yumuşak dokusu olan ürünleri tercih etmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Mavi, t-box, kiğılı sanırım çoğunlukla bunlar var. Kiğılı ama son aldıklarımdan hiç memnun değilim. Likralı gibi boxerlar çok kötü ve dar. Toplar ağzımda geziyordum iki üç kere denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 (düzenlendi) Ben düğmelide daha rahat ediyorum. Zaten bol seviyorum, üstüne şekli falan da daha güzel geliyor. Bacaklara yapışıp darlamasın. Spor yaparken hariç tabii, o zaman bayağı rahatsız edebiliyor bol Mart 18, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 (düzenlendi) pololar dağılıyor demişinizx de ben 3x3 toplamda 9 tane almıştım indirimde hayvanlık edip 2-3 yıl önce asd, sadece 1 tanesinde lastiğin altında ufak bi yırtık gördüm diğerleri de renkleri biraz solsa da patlak çatlak yok. başka birkaç bu tip sıkı boxer denediydim de hiçbirinde rahat edememiştim, bu baya rahat ilginç bir şekide Mart 18, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 (düzenlendi) abi benimki sigmiyor, yirtiliyor on taraftan Mart 18, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 (düzenlendi) marks & spencer boss calvin klein Mart 18, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 En son kravat alırken Karaca'dan kasa yanından aldım bir tane, hiç beklemediğim kadar rahat çıktı. Birkaç tane daha alacağım bir AVM'ye filan gidersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 her ne kadar utansam da kumaş kalitesi hasebiyle, dagi. tekstilden biri olarak söylüyorum, boxer bir yana modal olan her şeyini alın yapıştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Yıllardır h&m den alıyorum. Bence en rahatı o denediklerim arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 2 saat önce, sardalya dedi ki: abi benimki sigmiyor, yirtiliyor on taraftan bedeni xs almasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 ben sherman aşırı rahat tavsiye ederim. bı tık altı next var. birde modal ürünler çok başarılı oluyor, biraz expnsv oluyorlar tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 (düzenlendi) 2 saat önce, Gungor dedi ki: her ne kadar utansam da kumaş kalitesi hasebiyle, dagi. tekstilden biri olarak söylüyorum, boxer bir yana modal olan her şeyini alın yapıştırın. Dagi’nin utanilacak yani nedir hic bilmiyorum ? ps modal ne Mart 18, 2021 neutrino tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 paul smith alıyorum paket 3 lü falan yurt dışı falan gidip gelirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 10 saat önce, neutrino dedi ki: https://www.thedon.com.tr/erkek-boxer-ic-giyim Bunlarin kaliteli olanlari iyi, hangisi bakamadim simdi cok sdf penye olanlar. bir beden de büyük alacan, efil efil, yumuş yumuş, apışımıza layık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 DONa 45 lira 60 lira mı verilir ya muşamba sararım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Trouser Titan rahat etmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 (düzenlendi) Önce sağlıklı ve sağlıksız kumaş türlerini araştırın. Sonra kumaş içeriğini bilmediğiniz ve uygun olmayan ürünlerden kaçının. Pamuk, modal, yün, kaşmir, kenevir, ipek kumaş türleri sağlıklı ve doğal olanları. Mart 18, 2021 Litminov tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Yıllardır marks and spencerdan şaşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 10 saat önce, ginaly dedi ki: penye olanlar. bir beden de büyük alacan, efil efil, yumuş yumuş, apışımıza layık aynen ya the don ve black spade ikisi de aynı marke zaten. black spade'i the don'un isminden dolayı tercih ediyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 tutku marka iyi vala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 H&M kıçında yırtılır haberin olmaz o derece dandik. BS al geç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 yoo baya giydim h&m, jack&jones’lar pert olurken bunlar sapasağlam. blackspade de baya keko geliyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Tutku ve seheryıldızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Blackspade fiyatına kot şort alır boxer niyetine giyerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 öyle deme bir kere denemen lazım. götün sana teşekkür edecektir. ipeksi yumuşacık bol hava alan bir yapısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar