Dynun Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 (düzenlendi) Bir iş için Kocaeli'ndeyim. Şirkete yillik elektrik satın alacakmisim (lol) Sonra forumda tartışma dönüyor. Sam diyor ki ben elektriği kullanmazken devlete geri satıyorum. Axedice ile bone olur mu öyle şey diyor. Sam diyor ki ya gelin panomu gostereyim adres şu diyor. Biz Sam in mekana gidiyoruz. Bomboş bir odada tek bir sandalye var, sandalyede Sam oturuyor ve duvara asılı panoya bakiyor. Panoda 1 düğme ve 4 satır ekran bir gösterge var. Elektrikten anlamadığımdan axedice a bakıyorum. İkna olmadim Sam, ama haklı gibisin diyor. Bone ise kafa sallayıp onay veriyor. Sam i tebrik edip oradan bir yere tatlı yemeye gitmek için ayrılıyoruz. Odadan çıktığımızda otel koridoru gibi bir yerde buluyoruz kendimizi. Axedice bana yardım edin diyor. Sırtına balık oltası misali bir misina batmış. Misinanin diger ucunu göremiyoruz. Çekmeye korkuyorum etini koparicam diye. Sam şikayet ediyor, buna kim izin verdi diyor. Bone öbür ucu aramaya gidiyor. Bone u vuruyorlar. Köşeyi kabadayı misali tipler dönüyor. Axedice benim de tanıdıklarım var diyor. Sam adamlara bir dolu söyleniyor. Ben eyvah diyorum. Hepimizi vuruyorlar Not: Gerçek hayatta bu arkadaşlarla tanışma firsatim olmadi lol Mart 13, 2021 Dynun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Abi.... Ya sırtına misina batan niye benim asdasdad. Fakat muhteşem rüya, 5/7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Ben de bir kere aksedisi rüyamda görmüştüm. Aksediş cin galiba herkesin rüyasına giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 aksediş mi eksdays mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 olay gercek ben ordaki misinayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Benim için aksediştir senin için eksdays. Herkesin baltazarına kimse karışamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Ahhaha mükemmel rüya olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 41 dakika önce, Gizli dedi ki: Benim için aksediştir senin için eksdays. Herkesin baltazarına kimse karışamaz baltazar oldugunu 15 yil sonra suan anliyorum i want to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Well hacım that just means you are not pati enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 rüyada strawman görmek yakın zamanda bamlanacağınıza delalettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Seni görmedi diye qısqanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 ya anamı bacımı görseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Hahah başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 mmh ıslak rüya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 6 saat önce, Dynun dedi ki: Elektrikten anlamadığımdan axedice a bakıyorum. İkna olmadim Sam, ama haklı gibisin diyor. Bone ise kafa sallayıp onay veriyor. Sam i tebrik edip oradan bir yere tatlı yemeye gitmek için ayrılıyoruz. şu noktada rüya olduğu çok belli ahahahah güzelmiş, iyi de güldürdü, paylaştığın için teşekkür ederim. umarım bir gün yüzyüze tanışma fırsatı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 rüya tabirine baktım, kiç hayra alamet şeyler değilmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 insan araya bir kaç tanıdık serpiştirir. özledik olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 haha bayağı iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 2 saat önce, Archangel_ dedi ki: insan araya bir kaç tanıdık serpiştirir. özledik olm. Abi seni hemen programa alıyorum kalan kontejana da bir adet @Laraken ayarliycam eheuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 e gari lütfen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 @Dynun rüyalarda buluş benimle fdsha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 bişeyle çok meşgul olunca öyle oluyor. bende geçen melina ve 3k kişiyle birlikte yürüyoduk böyle konvoy şeklinde bütün gece beraber bi yere gittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 bidahakine beni de gör dynun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 (düzenlendi) evli barklı adamın fantezisi de forum oluyor apex atarkenli rüya yok mu Dinan hocam? Mart 13, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 12 saat önce, Dynun dedi ki: Misinanin diger ucunu göremiyoruz. Çekmeye korkuyorum etini koparicam diye. Sam şikayet ediyor, buna kim izin verdi diyor. Bone öbür ucu aramaya gidiyor. Bone u vuruyorlar. asdsdsd bone'un vuruluşu anına geçişin escalate hızına bayıldım cümledeki. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar