deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 O laptoplarda oluyor power saving geyiginden de pc’lerde o sorunu yasamazsin muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 pc değil desktop...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 4tb wd blue vs 4tb seagate baracuda, önemli olan uzun ömür, storage olarak kullanıcam, hangisini tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 şahsen wd kullanıyorum, bozulduğu da oldu (5+ yıl) ama uzun yıllar bozulmadan (10+ yıl) devam edenler de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 On 25.06.2022 at 20:29, Pordakal dedi ki: 4tb wd blue vs 4tb seagate baracuda, önemli olan uzun ömür, storage olarak kullanıcam, hangisini tavsiye edersiniz? 2tb barracuda, 2tb wd blue aldım 6 ay kadar önce, barracuda bad sector doldu. wd ise %100 sağlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 (düzenlendi) ikisinden de 7 yıldır kullanıyorum, sapasağlamlar. bozulan wd disklerim de oldu seagate de. şans işi biraz da. kötü cihazlar değil ikisi de. hangisi ucuzsa al derim. Haziran 26, 2022 PrudenT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2022 Bide 3070ti tavsiyesi alabilir miyim, nete bakiyorum hepsi performans olarak hemen hemen aynı ama bana daha ziyade uzun ömür lazim, asus rog veya msi ventus 3x veya evga vs vs, ya da bekliyim fiyatlar iner mi, verin bi tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2022 (düzenlendi) aynı kapasite/rpm/segment vsvs fiyatlar yakınsa seagate al, wd çok ucuzsa wd al 2 yılda ölen wd 2tb var bende, gerçi halen çalışıyor sıkıntısız ama SMART sürekli uyarıda yakında gider Haziran 27, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2022 bir ara benim seagate ler dürekli bozuluyordu WD ye başladım neredeyse hepsi WD şimdi, samsung evolar var birde. WD de tek sorun 1 aldığım disk bozuk çıktı HB ile aynı sipariş üzerinden papaz olduğum için muhattap olmak istemedim WD ye yazdım diski ücretsiz polonya ya yolladım yenisi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 (düzenlendi) @Pordakal Fiyatlar biraz daha inecek gibi. MSRP seviyelerine gelmeye başladı. Hatta AMD kartlar MSRP altına düştüler bile. En uygun zaman Temmuz sonu olabilir. Ayrıca acelen yoksa 4000 i bekle, Eylül gibi çıkacaklar. Zaten önce üst segmentleri çıkaracaklardır her zaman ki gibi. Haziran 29, 2022 jonq tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 Ben kesin olarak karar verdim. AM5, DDR5 ve Ryzen 7000 bekleyeceğim yeni sistem için. Şimdiden her ay kenara koymaya başladım, oyun gibi, müzik gibi hobilerde sadece disposable nakit harcamaya, kredi kartına girmemeye karar verdim. Ekran kartsız alıp, sonradan da yeni nesil bir ekran kartına güncellerim, RX 5600XT hala her oyunu 1080p Ultra çalıştırıyor 60fps üstünde, 1080p kaldığım sürece de 2-3 sene daha bu değişmez gibime geliyor. High ile 50fps altına düşünce onu da komple 2K monitör+GPU olarak güncellerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 amg gpu lar bu sene sonu çıkacak dedikodusu da var aslında. beklenir gayet. nvidia gibi kendi sitesinden satış yapsalar bide keşke direk. ilk çıktığı fiyattan alabilsek ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 Valla ben NVIDIA almam, niye derseniz hayatım boyunca sadece AMD kullandım. Hem Linux tarafından açık kaynak desteğiyle daha iyi, hem tüm yeni teknolojileri açık yapıyor olmaları (FSR'nin NVIDIA kartlarda da çalışıyor olması gibi) gibi yönleri nedeniyle firmayı daha bir seviyorum NVIDIA'ya kıyasla. Ciddi anlamda duygusal nedenler de var yani Şimdi Smart Access Memory gibi şeyler de çıkardılar. Bendeki ilk GPU Radeon X1600'du hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 (düzenlendi) GPU Radeon X1600, Release Date: 2007 2007'den once sadece laptop kullandin? desktop pc sahibi degildin? oku beni Spoiler arada VOODOO vs. ekran karti kullandin bence hatirlamiyorsun Haziran 29, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 amd de intel de çok kullandım, o nesilde hangisi öndeyse fiyat/performans olarak, ona yöneliyorum. amd tecrübemden diyebilirim ki her zaman onu seçmemek lazım. son dönemde cpu'da iyiler ama gpu'da değiller. dlss/fsr başlığında attığım digital foundry videosunda gösteriyor fsr2'nin bile dlss karşısında yetersiz kaldığını. onun haricinde çok bariz geriye düştükleri dönemler var cpu olsun, gpu olsun. ama evet ben de iyi-kötü bir şekilde devam etmelerini ve genelde f/p'ye önem vermelerini (bunu öne geçince salladılar gerçi 5 serisinde) beğeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 İlk bilgisayarımda o gösterdiğin i486 DX2 vardı zaten, ama GPU yoktu. X1600 ilk harici GPU kullandığım. Yıllarca Linux kullandım, eskilerimiz bilir (yenimiz pek yok zaten =)). Linux'de NVIDIA hep çöp. Ondan da biraz Radeon sevdası var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 19 saat önce, GERGE dedi ki: Ben kesin olarak karar verdim. AM5, DDR5 ve Ryzen 7000 bekleyeceğim yeni sistem için. Şimdiden her ay kenara koymaya başladım Ben de aynı şekilde karar verdim 1 sene önce falan ve ayrı bi hesaba her ay 50$ atarsam, sistemi komple almasa da ciddi destek olur dedim. Hesabımda 50$ var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 On 22.11.2020 at 12:59, GERGE dedi ki: Yeni nesil başladı, yeni konu da gelsin. Eskisinde olduğu gibi 4 sistem toplayarak ilerleyelim: Multimedia, ofis ve internet (0-4000 TL) CS çalışsın, Dota, Fortnite FIFA çalışsın yeter (4000-6000 TL) 1080p'de single player oynarım ben abi (6000-10000 TL) Her oyun 2K'da ultra çalışsın, ya da ray tracing filan açalım (10000-15000 TL) 4K ray tracing diye bir şey varmış, ben görmedim (15000+ TL) O değil de, 2020'de ne masum fiyatlar yazmışım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 (düzenlendi) O kadar zamanda teknolojiden ekonomiye her şey baya değişti. Topla Konusuna da versiyon mu atlatsak artık. Yada DDR5 zamanını mı beklesek bilemedim şimdi. Haziran 30, 2022 jonq tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Ddr5 ile geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 (düzenlendi) wd black artık 1tb harici yok mu? bulamıyorum hiçbir yerde. yeni jav diski lazım 4tb olan doldu... Haziran 30, 2022 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 bi küp kasa niyetim var salonda kullanacağım (tv de) corsair kasa, 3080, ssd derken 50k oldu jgdh. bu fiyatlara alınmaz, bekleyelim (gjhjfgjkf) şaka maka amg gpu, ddr5 falan derken bekleyelim bakalım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 On 30.06.2022 at 16:13, GERGE dedi ki: Ddr5 ile geçeriz. ddr5 geldi zaten, intel de fp'de amd'yi geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Yeni işlemci, gpu ve anakartlar da çıksın, öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 valla ben geçtim, su güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar