Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Benim roidmi süpürge de temizlik bitince istasyona dönüp boşaltıyor, 1-1.5 ayda torbayi direk atip yenisini takiyoruz, ha ama o torbanin içini baska bi supurgeyle cekip tekrar kullanan varsa bisey diyemem
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 On 22.11.2021 at 03:04, KHaRoN dedi ki: Hala en iyilerin cogu torbali. Torbasizlari bosaltirken tozutma olayi yok, makine ic temizligi daha kolay v.b. temizlik acisindan birsuru guzelligi var. Maliyet o kadar goze gelmiyor ustelik iyi bir modelse yan sanayi torbalarin da cogu is goruyor. Olabilir bu konuda hic uzman degilim fakat simdiye kadar kullandigim en iyi supurge bizim dyson, onlar da torbali uretmiyor diye biliyorum. Copun icine sallayinca tozutma problemi olmuyor tepeleme doldurulmamis ise tanki. Torbayi duzenli al, sakla, tak cikar vs. cok is gibi geliyor bana.
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Selam, Aslında ben de o torbasızlara güvenmiyorum. Philips torbasız vardı, sattım ve kurtuldum. Philips torbalı aldım. çekip atıyorsun çöpe gidiyor. Orijinal torbalarının da ömrü oldukça uzun. Hem torbanın kapasitesi de 5 litre midir nedir, sık temizleme/değiştirme gerektirmiyor. Saygılar.
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2021 (düzenlendi) bu tartışma robot süpürgelerin dock haznelerinin torbalı olmasından çıktı, yoksa kumtel torbalı, torbasız filtresiz dysondan iyidir demezsiniz bence. Kasım 27, 2021 goldbären tarafından düzenlendi
reyou Mesaj tarihi: Kasım 27, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2021 En iyi ufo basligi lazim. Kicimiz dondu. Onda neyse ki torbali derdi yok.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 evde uzun tüylü bir dostum var. Dikey süpürge mi robot süpürge mi almak gerek? Her yer tüy ya
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 her gün süpürmeye üşenmezsen dikey. koltukları falan da alıyor sonuçta. diğer türlü robot iyidir.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 ikisini de alacaksın kardeşim.beyaz yaka achievement bunlar bi dyson v15 bi de robot şart yoksa öksüz gibi hissedersin kendini ortamlarda benden söylemesi.
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Uzun tüylü dostun kopekse dikey olmasada olur, kedi ise her ikiside lazim
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 36 dakika önce, Fistan dedi ki: ikisini de alacaksın kardeşim.beyaz yaka achievement bunlar bi dyson v15 bi de robot şart yoksa öksüz gibi hissedersin kendini ortamlarda benden söylemesi. gerçekten öyle oluyor ahaha herkes dysonımla böyle mutluyum modunda... dyson çok pahalı gerek yok. Ya köpeğin tüylerini yerden toplasın yeter. Robot bakayım, koltuklara da çıkmasın şrfsz
Seru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 https://www.hepsiburada.com/hoover-hfree200-single-cyclone-dikey-sarjli-supurge-siyah-kirmizi-pm-HB00000RJGPT?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6807.dsa.elk.ev-elektronigi-sda-supurge&isFashion=true&ds_rl=1294343&gclid=CjwKCAiAksyNBhAPEiwAlDBeLFCxpQFX2VFpv4zDW8xXkXEtvY2DUxO3mdc0Dl-2GnNd6_1251uyRRoCDH8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds bende bundan var bi de robot süpürge var. robot süpürgenin alamadığı köşelerdeki kirler ve koltuk, masa gibi şeylerin üstünü bunla alıyorum. tüy falan hepsini söker koltuktan. fiyatı da makul işte yaptığı iş için, robot varsa dyson'a o kadar para kitlemenin manası yok.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 s5 Max ve Dyson v15 ile klasik bir "beyaz yakalı"yım. Çeyizim sağlam.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Niye beyaz yaka herhangi bi yaka için achievement olamaz mı bende almak istiyorum ama achievement haneme yazılsın istiyorum.
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 (düzenlendi) alin, aldirin. benim aldigimin app i bile yok, kumandasi var, heralde muthis bir travel salesman algoritmasi var, kendi dock'una uzakligina gore minesweeping yapiyor, istersen kumandasi ile masanin etrafinda bir tur attiriyosun mis vallahi. ben de diyorum bu leetcode daki algoritma sorularini niye sorular lan, megersem onlari gecen adamlar bu robotikleri kodluyomus asdfad koltuk ve yatak altlarina girmesi bile super, 1-2 kere gece yarisi kendi kendine dellendi, elimde vileda sopasi ile hirsiz kovalamaya ciktim odadan, o niye oldu anlamadim ama, beyaz yaka icin gogo. Ocak 6, 2022 reyou tarafından düzenlendi
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 On 06.01.2022 at 22:24, Akhlaur dedi ki: Niye beyaz yaka herhangi bi yaka için achievement olamaz mı bende almak istiyorum ama achievement haneme yazılsın istiyorum. O laf dalgasına be abi, Türkiye'deyiz kimse kendini millenyalim beyaz yakalıyım şöyleyim böyleyim diye kandırmasın
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 fiyatlar acayip katlanmış, 3-4k olan süpürgeler 8-10k olmuş hep
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 benim roborock s5 max bir haftadır saçmalıyor. Bomboş banyonun ortasında durup takıldım diye kapatıyor kendini. Hiç ellemeden temizlemeye devam et diyorum ediyor. Yine önünde ardında hiçbir şey yokken hızla gidip bi durup boşlukta ufak bir kavis çizip yürümeye devam ediyor sanki bir engel vardı da etrafından dolaşıyor gibi. yeniden haritalama yaptım tam olarak düzelmedi, saçmaladığı yerler değişti sadece. Ne olmuştur ya buna?
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 sensörleri kirlenmiş olabilir mi? güzelce bir temizle şu alttaki sensörleri falan, lidar ın oraya da üfle püfle süpürge ile çek belki kedinin tüyleri falan tıkılmıştır.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 altındaki sensörleri temizledim baya. Lidar'ı nasıl temizlenir bilmediğimden ellemedim de üf püf yapayım bi eve gidince. Ama sürekli neredeyse aynı yerde yapıyor bu salaklıkları.
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 evet ince tüyler kıllar sensör çevresine de sıkışıp kafa karıştırabiliyor, güzel mikrofiberle kuru da olsa silmeyi dene çözebilir.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 evet bendeki roidmi eve de istasyon bulamamaya başladı, hatta elle parkedince de yerinden çıkıp aramaya devam ediyor filan çıldırttı geçen gün. sensörler %48 gösteriyor ama öyle bir kir de göremedim hani. bir de torbaya boşaltacağı ağız saçlarla yumak olup tıkanmış, emememiş istasyon. halıya pislik bırakmaya başlayınca farkettim. elle bütün deposunu boşaltmam gerekti tekrar emmeye başlayabilmesi için.
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 O sensörler kiri algılayıp da bir oran vermiyor ya, temizliyorsun sonra sıfırlıyorsun appten %100 oluyor belli bir saat çalıştıkça azalıyor yine. En azından roborockta öyle.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 22, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2022 benim orta tüylü bir köpek dostum var. Çok tüy döküyor şerefsiz. Bu robot süpürge işe yarar mı? Çok hızlı dolabilecekmiş, çekemeyecekmiş gibi bir izlenim yaratıyor bende. Köpeği olup da memnun olan var mı?
xaty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2022 (düzenlendi) şerefsiz dostun ortalığa sıçmıyorsa ve evin 180m2 üzeri değilse gayet memnun kalırsın koltuklarda ve zemin dışında başka yerlerdeki tüy sorununu çözmez tabi Şubat 22, 2022 xaty tarafından düzenlendi
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 22, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2022 yok yapmıyor bu arada onu ayırt eden süpürgeler de çıkmış koktuklar için falan artık ucuz yollu dysonvari bir şey almak lazım
Öne çıkan mesajlar