progamer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 destiny 2 bi ayda 125 saat oynadım. Single gibi yaptım her şeyi raidler hariç. Geriye bi grind kalınca bi daha da açmadım bende sdf. Oyalıyor yani de önce f2p dene sonra al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 1 saat önce, Black-ice dedi ki: aynen ben de hemen r atayım biraz. güzel oynatmıştı ama bir anda da baymıştı hatırlıyorum. hemen sattın hakkaten. nebiliyim merak ettim ucuz bi de 5 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 OMD ve OMD 2 guzel, coop oynayacak arkadas varsa daha da guzel. Fiyatina deger kac liraysa. tower defense & coop mantigi sevenin almasi gereken bi oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 13 dakika önce, adamınbiri dedi ki: hemen sattın hakkaten. nebiliyim merak ettim ucuz bi de 5 lira. 5 liraya her türlü değer abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Persona 4 hiç indirime girmemiş ffs. Ama yine de alırım herhalde, 10 tl discount var. Wishlistimdekilerde filan doğru düzgün indirim yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 heuhe oyun çıkalı ne kadar oldu be daha dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 kill la kill'i 340'tan 100'e indirmişler taban fiyat olarak, üstüne de %25 indirim yapmışlar. düşünüyorum ama dövüş oyunu da ne kadar oynarım şüpheli. neyse biraz daha düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 10 dakika önce, Darksun dedi ki: heuhe oyun çıkalı ne kadar oldu be daha dur 12 yıl? Golden versiyonu için de 8 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 (düzenlendi) offf tamam teslim! 5tL ye düşmesi lazımdı şimdiye. Haziran 26, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 sirf sahip oldugumuz oyunlarin alinmis alinmamis dlclerini gorebilecegimiz bir bolum lazim ya /: yoksa 964 sayfa dlc var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Eu 4 175 tl halen daha 2013 yapımı oyun sıçayım dlc lerine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 2013'un 175 tl si ile 2020'nin 175 tl sini karsilastirirsan baya ucuzlamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Persona 4 alıyorum indirimde olmasa da Shadow of the Tomb Raider alırım belki. Stellaris alasım var 14,75 ama tonla DLCsi var, bunlardan hangilerini almak lazım? Bütün DLCleri 160 TL yapıyor fakin Paradox. Ama Summer Sale Starter Pack diye bir şey var 56 TL ve Summer Sale Collection Pack var 112 TL, bunlardan birini alsam birşeylerin eksikliğini çeker miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Shoot'em up seven varsa, https://store.steampowered.com/app/667600/Sky_Force_Reloaded/ 4,62TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 4 saat önce, adamınbiri dedi ki: northgard, ben begenmemistim , cok yavas gelmisti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 (düzenlendi) northgard grafik , ve rahatlamak için güzel oyun campign vs oynanır ama multiye vs dalmayacaksanız çok çabuk sıkıyor. Yapılabilecek şeyler neredeyse hep aynı , kabileler yapmışlar ama farklılıkları çok fazla değil. Sadece fetih ve yayılma tarzları değişiyor. Ucuza alınıp oynanırda sizi çok fazla oyalamasını beklemeyin.13 saatte bitirmişim hikayeyi. Haziran 26, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 1 saat önce, ShadowFury dedi ki: Persona 4 alıyorum indirimde olmasa da Shadow of the Tomb Raider alırım belki. Stellaris alasım var 14,75 ama tonla DLCsi var, bunlardan hangilerini almak lazım? Bütün DLCleri 160 TL yapıyor fakin Paradox. Ama Summer Sale Starter Pack diye bir şey var 56 TL ve Summer Sale Collection Pack var 112 TL, bunlardan birini alsam birşeylerin eksikliğini çeker miyim? valla gittikçe karmaşıklaştırıyor, gençsen, bok gibi vaktin varsa youtube'da videoları var, genelde hikaye olarak ekleniyor ilerde karşına çıkabiliyor belli şeyleri seçtiğinde. bende olanları söliyim leviathans, utopia, apocalypse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 1 saat önce, DoGMeaT dedi ki: ben begenmemistim , cok yavas gelmisti bana. 41 dakika önce, Darksun dedi ki: northgard grafik , ve rahatlamak için güzel oyun campign vs oynanır ama multiye vs dalmayacaksanız çok çabuk sıkıyor. Yapılabilecek şeyler neredeyse hep aynı , kabileler yapmışlar ama farklılıkları çok fazla değil. Sadece fetih ve yayılma tarzları değişiyor. Ucuza alınıp oynanırda sizi çok fazla oyalamasını beklemeyin.13 saatte bitirmişim hikayeyi. northgard'ı free weekend'de kastım bitirdim zaten eahufha multi kasarım belki diyodum ama bi de clanları almak gerekicek dimi. vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 14 saat önce, deadwoll dedi ki: Stygian + Disco Elysium aldım, ikisini de oynamak istiyordum. Çok güzel oldu. Bu ikili ben de satın aldım bir de C&C indirime girse mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Stygian Türk yapımcıların oyunuydu bir de di mi? Geneli güzel ama combat sistemi kötü ve oyun çok buglı diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Ben desteklemek istiyordum zaten hazır indirime girmişken alayım dedim bir de şu kartlı oyunu alacağım sanırım Griftlands. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Stygian türk evet, art concept'i çok güzel. Diyaloglar bayağı iyi. Dün 1 saat falan oynadım da sağa sola bakmaktan combat'a girmeye fırsat kalmadı. Ben cthulhu sevdiğim için aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 bu ay aynı anda hem humble hem fanatical veriyor stygian ı, diğer oyunları tutarsanız oraya da bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 f/p tırt ikisi de. direkt steam'den alın alacaksanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 topic steam topiği zaten ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar