DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 On 09.08.2020 at 07:39, fresia dedi ki: bi de Allah affetsin iyi bi cevizli baklava tavsiyesi lazım en iyisi antepten soyle abi ertesi gun kargoyla yolluyorlar istanbulda alabilcegin en iyi baklavadan daaha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 https://forum.donanimhaber.com/endonezyali-ile-evlendim-yasadigim-macera--145143918 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Op şimdi eski forgiver mı böbreği kaptırmasın aman diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Çok klasik kaçacak, tüm gençliğimi bu “çağdışı” bulduğum düşünce ile savaşarak geçirdim babama karşı ama, anladım ki: AİLESİ ÇOK ÖNEMLİ Bu açıdan bir berbat, bir de iyi tecrübem oldu. İyi olan tecrübe ile şuan evliyim ve şükrediyorum diyebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Başlığı dönüp okuyunca benim yorum irrelevant kalmış, benimki normal bir ilişki ve evlilik süreci içindi hadjdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 eşyalı ev tavsiye ederim dert yok tasa yok gibi şimdilik +1000 lira fazla giriyor ama en az 40.000lık eşyadan kurtarıyor geçici bir süreliğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 op ve yaşadığı çevrede kendimi gördüm. adam haziranda başlığı açmış ve anladığım kadarıyla açtığında daha buluşmamışlar ama ağustosta baklava ve ev eşyası tavsiyesi istemiş son durumu ne oldu bilmiyorum ama aile çevresinde evlilik çok konuşuluyor diye anladım. ben de muhafazakar ortamdayım ve kimi görsem evlilikten bahsettiği için özellikle son 1 senedir kafamda bunu "amaç" olarak nitelendirmeye başladım. kafamda böyle belirleyince de iyi şeyler yaşamadım haliyle. umarım op iyi şeyler yaşar yine de. neyse, bu konu için daha önce hiç tanımadığı biriyle 2 ayda bu dereceye nasıl gelmişler anlayamadım ve durumun nasıl gittiğini de merak ettim açıkçası. son mesaja bakınca bu hızla evlenmiş bile olabilir gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 2. çocuğu bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 On 24.09.2020 at 17:23, fresia dedi ki: eşyalı ev tavsiye ederim dert yok tasa yok gibi şimdilik +1000 lira fazla giriyor ama en az 40.000lık eşyadan kurtarıyor geçici bir süreliğine bir daha tavsiye ederim, 100 k gitti mevcut evi tamirat ve eşyalara walla evlilik zengine güzel, paralar gttikçe saçlar beyazlıyor Alıntı neyse, bu konu için daha önce hiç tanımadığı biriyle 2 ayda bu dereceye nasıl gelmişler anlayamadım ve durumun nasıl gittiğini de merak ettim açıkçası. son mesaja bakınca bu hızla evlenmiş bile olabilir gerçi önce evlenelim evi öyle yapalım dedik bu durum biraz sabırları zorluyor, eşyalar, tamirat işleri beraber koşturmak güzel evden çalışma sistemi olmasaydı kafayı yerdim herhalde, her işe izin alsam işsiz kalırdım benim tavsiyelerim: evlilik önceside: kendini olduğu gibi anlatmak, verilen sözlerin tutulması ve kelime oyunu yapmamak önemli her 2 tarafta da eksikler olabileceğini göz önünde bulundurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 güzel. dil öğrenmeye başladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Eşya artı eve 100 bin harcamak nedir yav. Altın kaplama klozet falan mı yaptırdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 banyo ve mutfak tamamen yenilenmiştir. parkeler değişmiştir. pencereler belki pimapen olmuştur. kalan da mobilyadır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 enflasyon baya derin ya 1-2 sene öncesine göre bile kıyaslamamak lazım. ama yine forgiver'ın doğası gereği 8 kişilik yemek takımı falan itemler de vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 sanki önce eşyalıda başlamış şimdi de başka evi sıfırdan yapmış gibi anladım ben, eşyalıya 100k masraf yaptıysa topkeklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 (düzenlendi) 100k normal de altın rengi bişey var mı evde merak ettim Kasım 10, 2020 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Bende evleniyorum, ev kiraladık, eşya (ortalama şeyler aldık hep) ve diğer masraflar toplam 65K civarı tutu. Kredi fazini koyarsam 70K'ya patladı. Ev yenilediyse 100K normal gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 eşyalı ev tutup 100 k harcamak ne demek oha? remus her şey için 65 k demiş ki makul bir rakam yani eşyalı eve 100 bin neye harcanmış olabilir anlamadım, ev kendinizin de restore mi ettiniz? ama +1000 demiş kira olsa gerek anlamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 eşyalı evde oturuyorken asıl geçecekleri eve 100k harcamışlardır diye düşünmek istiyorum. banyo mutfak fayans parke ile başladılarsa normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 okyanus +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 100k normal bence de. fiyatlar çok saçma sapan bu aralar, kitaplık yaptırıcam evlendiğimden beri bir kaç yerden fiyat almıştık geçen sene 12k demişlerdi çok diye vazgeçmiştik şimdi 25k istiyolar aynı kitaplığa. eve girmeden ne yapılıcaksa yapılsın daha sonra zor oluyor. ben evleneli 1.5 sene oldu hala kırık lavaboyu tamir ettiricem, dresuar ve kitaplık yaptırıcam. belki de ben çok üşengecim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 (düzenlendi) geçici eşyalı evdeyken kalıcı oturacakları evi döşemişler olm o kadar anlatım bozukluğu yok sanki? Kasım 10, 2020 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 excele yazcaktım buaraya yazayım beyaz eşya 15800 oturma oda 7000 yatak oda 11.500 mutfak dolap 10.000 2 pimapen 6.000 fayans işçilik 6.000 seramik 4.000 tesisat 16.000 (petek yoktu ) badana 13.000 bi kaç kalem daha var birüsürü de ıvır zıvır altın gram 500 tl yıl 11.2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 abi naptınız hasarlı binayı mı onardınız? 13k badana tesisat pimapen mutfak falan bunları tuttuğunuz evin ev sahibi karşılamıyor mu zaten? ev mi aldınız? hayır 13k badana nasıl oluyor kaç m2 ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 13k badana çok çılgın hakikaten yav. neyse olmuş artık hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 (düzenlendi) badana 13 bin ne abi? en kral badanacı 2 bine tüm evi malzeme dahil boyar. binaya dış cephe boyası mı yaptınız? 2 pimapen derken 2 camın pimapen'e mi 6k verdiniz? o paraya evin tamamını yaptıranlar var. Kasım 10, 2020 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar