Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Evdeki emektar Samsung monitörüm gitmeye başladı. Eski monitörleri nasıl elden çıkartıyorsunuz? Yeni monitörler araştırmalarına başladım. 2K veya 4K değil ancak ViewSonic'ten aşağıdaki modeller gözüme ilişti: https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2458-c-mhd-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-dvi-freesync-gsync-fhd-curved-oyuncu-monitor-p-HBV00000F4VYS https://www.hepsiburada.com/viewsonic-xg2405-24-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor-p-HBV00000PJZI1 Bu kadar para vermişken Full HD yerine 2K'ya mı yönelmek mantıklı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Yazın neredeyse alıyordum o Samsung'u 2700'e. Curved olduğu için şüpheye düştüydüm de vazgeçtiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 On 14.10.2020 at 19:22, bosphorus dedi ki: Evet güzelmiş. 2700-3200 vs. e bulunursa haklısın. Ama problemleri olduğunu duymuştum. Ekran ile ilgili sıkıntı yaşatmayacaksa alınabilir. ben baya baktıydım, bu fiyata olan MSI'larda asıl siyahlarda çok problem oluyordu bunda çok problem görmedim, 3 aydır kullanıyorum memnunum öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 olurda ekran kartı alırsam yeni monitörde alırım diye bakınıyordum bende. Curved alanlar memnunlar mı? Hiç curved tv, ekran kullanmadım daha önce. Oyun, film fark ediyor mu normale göre. Yada browser filan sıkıntı çıkarıyor mu, bir şeyleri okumak. odyssey g7 güzel görünüyor da curved olmasını bilemedim. 1440p/144hz istiyorum çoğu curved gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Odyssey G7 bugüne kadar üretilmiş en iyi monitör galiba, curveda takılmazsan direkt daha iyi seçenek yok. Ben de flatlardan en iyisini aldım galiba. Asus VG27AQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 22 dakika önce, progamer dedi ki: olurda ekran kartı alırsam yeni monitörde alırım diye bakınıyordum bende. Curved alanlar memnunlar mı? Hiç curved tv, ekran kullanmadım daha önce. Oyun, film fark ediyor mu normale göre. Yada browser filan sıkıntı çıkarıyor mu, bir şeyleri okumak. odyssey g7 güzel görünüyor da curved olmasını bilemedim. 1440p/144hz istiyorum çoğu curved gibi. alışınca hiç açılı bir şeye bakıyormuşsun da geometri bozukmuş gibi gelmiyor. iş ekranım düz, oyun ekranım kirve, sabahları işe oturunca hep dışbükey gibi hissediyorum ama oyuna geçince hiç batmıyor. sanki daha doğalı buymuş gibi. ama fanatik şekilde alışmak istemeyenler de var tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 O vx2458-c-mhd benim monitör. Kendisinden memnunum çok. Renkler iyi, kavisli ilk monitörüm ama hiç rahatsızlık vermedi, karantinada bir sürü ofis işi de yaptım, akşamları bazen hala yapıyorum. İçinde text ve browsing modları var, iyi oluyorlar. Tek beğenmediğim yanı hoparlörleri, ciddi ciddi berbatlar. Özünde aleti Xbox ve Switch takmak için almıştım, üzdü bu nedenle. Üzerindeki ses çıkısına hopörler takınca da iyi olmadı, monitörün DAC berbat. Xbox'ın normal ses çıkışı olmadığından bu üzdü işte. Şu anda sadece Switch ve PC için kullanıyorum ama, mutluyum kendisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Bendeki de curved, cillop gibi. Iste duz monitorler var, hic bir fark hissetmiyorum. Sadece isteki monitorler standart dandik 1080p, o yuzden meh geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 bu çağda düz monitör kullanan düz dünyacıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 14 dakika önce, GERGE dedi ki: Tek beğenmediğim yanı hoparlörleri, ciddi ciddi berbatlar. Özünde aleti Xbox ve Switch takmak için almıştım, üzdü bu nedenle. Üzerindeki ses çıkısına hopörler takınca da iyi olmadı, monitörün DAC berbat. o monitörlerin neredeyse hepsinde öyle abi için rahat olsun sdf. baya el radyosu gibi ses veriyorlar. birkaç bin dolarlık elit versiyonlarda bile öyle gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 ilk gen oddyssey'in çerçeveler saddam'ın kaşı gibi ama 2k kullanmak şartmış ölmeden önce. ha bir de curve olduğunu bilmiyodum aldığımda, çok takılacak bir şey değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 arkanda pencere vs varsa curve çok iyi oluyo. yansımayı yok ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 curved cok iyi bir şey ya. kesinlikle sizi rahatsız etmeden daha çok işin içine girmenizi sağlıyor. samsung monitörler bu neslin Nvidia kartları gibi oldular, teoride rakipleri var ama pratikte rakipsiz gibiler. odyssey'i kendim kullanıyorum kardesim de HG70 serisi kullanıyor. ikisi de taş gibi monitör, yok yok özellikte her ikisi de, kesinlike öneririm. bu fiyatlara çıkıp msi falan almayın abi. asus'da da çok iyi monitörler var, Vg27aq flat monitörlerin en iyisi ama TR stok sıkıntısı vardi bir ara fiyatlar uçmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 2K'de 60 fps verecek GPU olsa makinede alırım zaten ama yeni nesil de geliyor, mümkün değil şu an. Şimdi gidip de RX 5600 XT'yi güncellemeye de gerek yok, bir süre daha 1080p'de en iyi ayarlarda oynatır, şu an 80 civarı alıyorum Odyssey gibi oyunlarda en üst ayarda. Radeon 7000 serisi çıkınca ancak 2K'ya geçişim benim, hem GPU, hem monitör çok masraflı olacak zaten, son Samsung monitörler de ucuzlar zaten o zamana, daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 23" neden alıyorsunuız hala, fps'ler için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 dolar kuru böyle devam ettiği sürece hiç bir şey ucuzlamaz.. üstüne gümrük vergisi kapsamı genişletilir monitörler pc parçaları dahil edilirse hiç bir şey alınmaz. TR'de bir şey alacaksan eğer en ucuzu,en uygun fırsatı içinde bulunduğun gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Açıkçası 2K alternatifleri arasında Samsung CHG70 ve ViewSonic VX2758-2KP-MHD arasında kaldım. Samsung'un dezavantajı 2017'ye ait olması ve enerji tüketimi olurken VX2758-2KP-MHD'de ise yükseklik ve sağa sola döndürme olayı yok. ViewSonic'in XG2405 veya XG2705 gibi XG serilerinde var ama onlarda da VX gibi 2K alternatifi olabilecek uygun modeller yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 benq xl2411i emekliye mi çıkartsam acaba artık, garibanda DP bile yok, artık yeni kartlarda dvi da olmayacak .( rip reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 (düzenlendi) Ben de bu monitör dışında seçenek bakınıyorum, @orc_lord konu ile alakalı başka alternatif bulursan buraya da ses et nolur. Qled nasıl bir kafa Freesync2 falan derken şu an epey cezbetti aslında https://www.hepsiburada.com/samsung-lc27hg70qqmxuf-27-2k-1ms-144hz-freesync-2-hdr600-kavisli-va-qled-oyuncu-monitor-p-hbv00000ba2em Kasım 2, 2020 RedallHoor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 34" curved kullanıyorum ben de hem iş hem diğer her şey için, aldığımdan beri hiç rahatsız olmadım curved olmasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 4K alsam diyorum. İnternette, film izlerken, çalışırken filan rahat ederim. Ama oyun nasıl olur? 1080p oyun 4K monitörde çok mu çirkin olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 cok kaba etimden sallama yorum olacak ama.. monitör'de kötü görünme 4k veya 2k monitörde full hd açmakla değil. 32" monitörde açmakla 27" veya 24" monitörde açmak arasındaki farkta oluşuyor çirkinlik. tüm olay pixel yoğunluğu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Aslında Black Friday yaklaşıyor, bu sene 27 Kasım'a denk geliyor olması lazım. Henüz alternatifleri çıkartamadım ama short list'e atacağım monitörlerden biri denk gelse süper olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 chg70 prime day'de 3200'den 2700'e inmişti. yine inerse kaçırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 chg70'i 2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. curved olmasından endişe etmeyin ama ortasına bakacak şekilde oturmanız lazım. o zaman hissetmiyorsunuz. stand'i dediğim gibi mükemmel. ama 1080p güzel gözükmüyor, ayar kısıp 2k'da oynuyor insan. fakat aa açmak pek gerekmiyor o zaman (belki 2x) da çünkü monitörü daha uzağa koyuyorsunuz ve ppi daha iyi. g7 alacak durumdaydasanız onu tercih edin tabii ama pc'nin gene kalburüstü olması lazım biraz hakknı verebilmesi için. ben 2k'da hatırı sayılır fps kaybettim bazı oyunlarda. herşeyi açacağım diyorsanız iyi ve güncel makine lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar