-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Oni diyecektim denmiş. O zaman, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 CD denmiş, arada tek disketlik oyun yazanlar var (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 (düzenlendi) kartuşluk oyun çıkarıp royal flush gibi koyabiliyor muyuz? daha videoyu açmadan sesleri kafamda canlandırdım lol. rahmetli ananemle ne oynardık. "öğren de gel" demişim diye yıllarca anlattı ahah. Ocak 20, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Eskilerden konsollerı hala aktif oynuyorum ben. SNES olsun, Genesis olsun, N64 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Cd oyunlari demissiniz. Syberia diyebilirim. Bide extra dos oyunu onereyim. Supaplex. Pac-man atasi diyebilir miyiz acaba supaplex icin. Merak ettim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 90 larda cd oyunu yaygın değildi. 2000 de pcler yayılınca tezgahta felan satılmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Skidrow gururla sundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Ceasar III , Pharaoh Impressions games'den. Asagidaki efsaneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 kaptan claw duruyor bende daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 hueh tam claw koymaya gelmistim, neyse sunlari birakip kacayim - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 (düzenlendi) PC ye aldığım ilk oyun hala duruyor. Çok severim kendisini. Ocak 20, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 (düzenlendi) tamamen 3d'ye gecisten sonra texture kasan oyunlar gorsel olarak cok kotu yaslandilar. oncesindeki yontemler -hem 3d, hem de 2d- daha iyi yaslandi. Ocak 20, 2020 arcane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syringe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 8 saat önce, aktiftablet dedi ki: CD denmiş, arada tek disketlik oyun yazanlar var (= baslik okunmamis ama onemli degil lol nostalji diyince boyle oluyo, birisi gelip river raid de koyar sonra az bilinen veya cult classicleri istemistim ama red alert koyan da olmus lol neyse isteyen istedigi gibi yasasin nostaljisini, kural koymaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 (düzenlendi) klasik paticik. ama ben syndicate demiştim, syndicate bununla cd'de gelmişti çünkü lol: tam aynı seti bulamadım gerçi bundaki oyunlar başka. sim city 2000 filan da vardı. aynı cd'ye bir sürü oyun koymuşlardı zaten. o devirde hepsini de koysan cd'nin yarısı boş kalıyordu ahah. Ocak 20, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syringe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 ayrica eskilerin oyun coverlarina bak ne guzel rengarenk artworkler bi de simdikilere bak hepsi bunlarin varyasyonlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 1 saat önce, Darksun dedi ki: PC ye aldığım ilk oyun hala duruyor. Çok severim kendisini. Baya efsaneymis coveri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Broken Sword koyan oldu mu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syringe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 13 saat önce, Sam dedi ki: ancak 90'ların ikinci yarısından itibaren oyun arabirimleri uzun ömürlü kullanılabilir hale gelmeye başladı. ondan önceki oyunların çoğu o dönemde o bilindiği için oynanırdı ama bayağı kamyon direksiyonu gibi bugünkü standartlara göre. cep telefonlarında aynı tuşa 5-10 kere basıp bir şey seçildiği devirler işte ortaçağ gibi. benim 2000'lerde oynamaya dayanabildiğim tek erken 90'lar oyunu syndicate oldu. diğerlerine dayanamadım şahsen neyi denediysem o zamanlar oynasam bile. 95'ten sonra gene daha çekilir hale geliyor biraz da windows'un evrensel hale gelmesiyle. ondan önceki devir zaten cd oyun-> run oyun.exe devri, henüz düzgün arabirim konsepti kafalarda oluşmamış. arabirimde secicilik yapicak bi luksumuz yoktu o zaman. onumuze ne konsa oha oyun lan diye sabirla dandik kontrollerle, arabirimle, vs. bogusarak geciyoduk bolumleri gidin bakin incelemelere, rezalet skor alan su oyunlari hevesle aylar boyu bogusarak bitirmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 şu senelerce gittiğimiz dükkanın vitrininde kaldı, kapağı yüzünden(biraz da titanic zamanlarında kate winslet'a benzettiğimden heralde) hep merak etmiştim ama iyiki bulaşmamışım şimdi bakınca bok gibi gameplay var alakasız heh. türevleri 3dfx logosu basarken bunda karta gerek yok yazmalarından belliymiş zaten. bu döneminde çok popülerdi hatta net cafenin doğduğu zamanlara denk geldiği için baya multi döndürmüştük ama 2'den sonra cs'in dominasyonuyla silindi gitti. oynayan kalmadığı için üzüldüğümü hatırlıyorum. bunun ikisini aşırı oynamışımdır ama o 2000'de çıkmış sdf. microsoft'un bıraktığına şaşırdığım oyunlarından. heralde gta ve driver ile rekabete girmek istememişlerdir. favorilerimdendi, misafir evinde oynayıp tav olmuştum. hala oynatır muhtemelen, goldberg machine kurarak objective yapıyodun. bu disketti heralde (gerçi cd'ye de çıkmıştır baya yeni versiyonları vardı). illa cd istiyosanız alın lan cd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Ahahah Delta Force, 0 IQ npc'leri sniper'la haritanın bir ucundan tek tek temizliyorduk. Babamın favorisiydi, akşamları oturup beraber oynuyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 evet razzRazielın postu gözümde bişeyler canlandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 cidden korkunç olduğu için oynamamıştım galiba bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar