Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Dark'ı bile anlamakta zorlananlar bu filme bulaşmasınlar. Genel olarak ne olduğunu anladım da birçok sahnede kimin neyi neden yaptığını, hangi yönde ilerlediğini anlamak zordu. Tam olarak ne olduğunu anlayabilmek için birkaç defa seyretmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 nerede izledin filmi? temiz miydi? gidilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Bence keyifli bir film olacak, zaten susamışım, haftaiçi sabah seansı gitmeyi planlıyorum bir salonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Kamuya esnek çalışmada döndü, şunun blue ray torrenti dussede evde 3-5 kez izleyip anlamaya calissak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 (düzenlendi) 2 saat önce, Natanyal dedi ki: nerede izledin filmi? temiz miydi? gidilir mi Akasya IMAX. İki dolu, iki boş koltuk şeklinde oturuluyor ve tek kişi bilet alınca yanındaki koltuk da dolu sayılıyor. Evde oturmaktan daha tehlikeli tabii ama dışarıya çıkarak yapılan pekçok aktiviteden daha güvenli olduğunu düşünüyorum. Ben de eldar‘ın düşündüğü gibi sabah gittim ki en az 12 saat koltuğuma kimse oturmamış olsun. Ağustos 26, 2020 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Nolan'a saygılar, çok beğendik. Bir kez daha seyretmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 anlamadın çünkü di mi bir kaç kerede anlaşılacak film yapmış falan diyolar. ne gerek varsa öyle şeye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Bende Akasya IMAX'e gittim 11:00'e. Çılgın maskeli kişi bendim hahah. Filmi bende beğendim oldukça. İlk başta olayın exposition olarak yoğun bir şekilde anlatılmasından dolayı kaçırdım konunun özünü. Sonra dan yetişiyorsun ama o zaman kendini vermekte zorlanıyorsun. Kesin kez 2-3 kere izlemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 sahne geçişleri kesin gerilla stilidir na şuraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 ha güzel biz de yarın ilk seansa gidelim o zaman akasya, bugün öğlen gideriz diyorduk da ilk seans koltuk olayı aşırı mantıklı onu düşünmemiştim hiç asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 oha açıldı mı sinemalar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 20 saat önce, sanssizsansli dedi ki: anlamadın çünkü di mi bir kaç kerede anlaşılacak film yapmış falan diyolar. ne gerek varsa öyle şeye sdf Spoiler Son savaş sahnesine kadar her şey tamamdı, o sahnede koptu. Genel mantık anlaşılıyor, ama detayı yok. Otoban sahnesi, ve altın taşıyan uçak sahnesindeki mantıksızlık beni bir ara filmden kopardı, ama çok takılmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2020 buyrun nolan babanızın kamera arkası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2020 Film kötüydü, şusu da iyiydi diyebileceğim bir yanı yoktu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2020 beni sarmadı üzgünüm nolan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Gitmeyin sinemalara daha ya. Virüs kapacaksınız tenet ayagina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 anlamamam için yapılmış filme nie para verim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 snoopy imax versiyonları çıkmaya başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 hadi iyisiniz garibanlar oh wait, ben de imaxde gidemedimki bu sefer veba yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 İyi ki risk alıp gitmemişim ya. Baya anlamsızdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 ben baya beğendim de bu konuda filmlere zaafım var. nolan prodüksiyonuyla bu konuda film izlemek her türlü aktı. bu konu diyip duruyorum spo olmasın diye. pek değil ama. Spoiler zamanlı mamanlı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 3 sezonluk diziyi iki saate falan çekeyim demiş ve çekmiş. dizisini izleseydik beğenirdik. başlarda ordan oraya ordan oraya giden karakterin başka bir açıklaması olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 3 film uzunluğunda demişti biri yapımda, yani 6-7 satten kese kese 2 küsür saate editledi herhalde, sonuç bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 begenmedim ben ya, konu cok derin degil bilerek anlasilmasin diye kasilmis sanki. havada kalan bi suru yer var, zaman olayi gimmickten oteye gidememis cok daha guzel seyler yapilabilecekken. 6/10 o da cgi kullanilmamasinin hatrina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Begenmedim hem de hic. siyahi abiyi 5800 beyazin icinde tek birakarak ne anlatilmak istendi ona yetemedim... 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar