k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 kendi konusu yokmuş, ödül olarak açıyorum zira fark ettim ki bugün itibarıyla loop seçeneğini en üste almışlar. hazır dinliyorken bunu da koyayım boş kalmasın. hem zaten forum gezgini de yok taa paticikfm'e gitmekle şimdi kim uğraşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 videodaki ss ler nerden? cyberpunk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 21 saat önce, k1nJo dedi ki: loop seçeneğini en üste almışlar nerede loop sçeeneği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 (düzenlendi) nasıl ya, videoya sağ click yapınca işte. önceden 5. sırada falandı en üste koymuşlar. @reyou ss değil ama cyberpunk fan art'ı. Aralık 11, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 soufiane idrassi var baya iyi yapıyor. https://www.artstation.com/cgsoufiane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 4 saat önce, k1nJo dedi ki: nasıl ya, videoya sağ click yapınca işte. oha bi yaşıma daha girdim dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 ilk katil youtuberimizda bugun cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Borderlands 3 Buff Film Buff (Tommy Wiseau) izlerken şunu önerdi bu nasıl bir editing lan böyle ahsdjaksdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 up ! up ! up ! Söyle aptal bir sorunum var. Gmail hesabım ile login olduğum zaman youtube açılmıyor. Farklı pc'de denedim sorun pc ile alakalı değil. Edge ile de denedim acaba sorun chrome'da diye mi. Ama aynı, sayfa yanıt vermiyor diyor. Hesaptan çıktığım zaman ise sorunsuz giriyor youtube'a. Böyle bir sorun ile karşılaşan ve çözümünü bulan oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Sana özel bir durum değil anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 (düzenlendi) dislike'ları kapattılar bugün. sözde özellikle küçük kanalları dislike botlarına karşı korumak içinmiş (canıms ya) ama daha çok reklam basan büyük firmaların işine yarayacak bi değişiklik. hızlı bir şekilde boka sarmaya devam ediyolar Kasım 11, 2021 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 EA, Ubisoft, WB vs gibi büyük korporasyonları korumak için yapılan bir hamle. aynı AKP'nin yaptığı gibi saçma bahaneler sürüp kendilerini aklamaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 ahah backfire oldu da geri açtılar galiba bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Platformun en temel 3 tuşundan biri play/pause tuşunu tek sayarsak sgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 yok geri açmadılar, maalesef kapandı tamamen. su katılmamış beyinsizlik. epic games store tier. keşke içeriğinin hepsini gösterebilen başka bir platform olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Bir de videoya degil de videodaki konugu begenmeyip dislike basanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 3 saat önce, Sam dedi ki: yok geri açmadılar, maalesef kapandı tamamen. su katılmamış beyinsizlik. epic games store tier. keşke içeriğinin hepsini gösterebilen başka bir platform olsa. Dislike hala görünüyor bende: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 bende 3-4 gün önce kayboldu hem pc hem ios app'lerinde. değişik üyelere değişik zaman da mı kaldıracaklar nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 kademe kademe kaldırıyolarmış ya, benim bi hesapta açık diğerinde kapalı ondan yamulmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 18 saat önce, Sam dedi ki: yok geri açmadılar, maalesef kapandı tamamen. su katılmamış beyinsizlik. epic games store tier. keşke içeriğinin hepsini gösterebilen başka bir platform olsa. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 (düzenlendi) Az once esimin babasini familiy membershipe aldim. Adam dua dinlerken araya munasebetsiz reklamlar girip butun husuyu bozuyodu. Hem yalakaligimi yaptim hemde kendime bir sevap kapisi daha actim. Win win.. Ocak 17, 2023 medh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 (düzenlendi) gerizekali "shorts" videolari feed'inizden kaldiriyor tamamen, ublock origin: www.youtube.com##.ytd-thumbnail-overlay-time-status-renderer[aria-label="Shorts"]:upward(#dismissible) www.youtube.com##ytd-browse ytd-grid-video-renderer:has(#video-title[title~="#shorts" i]) www.youtube.com##ytd-browse ytd-rich-item-renderer:has(#video-title-link[title~="#shorts" i]) www.youtube.com##ytd-search ytd-video-renderer:has(#video-title[title~="#shorts" i]) www.youtube.com##ytd-watch-next-secondary-results-renderer ytd-compact-video-renderer:has(#video-title[title~="#shorts" i]) Mayıs 20, 2023 Norak tarafından düzenlendi 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 insanoğlunun yatay görüş alanını kulağıyla ağzı arasındaki dikeyliğe göre uyarlamaya başlaması evrim tarihimizdeki en büyük aptallıklardan olsa gerek. sağol sitiv cobs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 keşke hep dağa taşa baksaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 Shorts videosu denedim. Bir saatte binlerce izlenip kanalın toplam izlenmesini geçti. Videoya ne etiket koydum ne açıklama hatta ses bile yok. Youtube algoritması hiç iyi çalışmıyor. Öylesine koyduğum videonun bu kadar izlenmesi çok sinirimi bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar