Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 monsterlardan uzak durun ya 1 2 sene sonra çok üzülürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 57 dakika önce, GERGE dedi ki: 8k altına satılan en alınası model açık ara bu bence: https://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-g515-amd-ryzen-5-4600h-8gb-512gb-ssd-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000VZ7N1?magaza=Hepsiburada Satan da Hepsiburada'nın kendisi hem. Ekran 60hz, bu fiyata bu kadar. İçinde AMD'nin en iyi mobil GPU'su var, RX 5600 XT'ye denk. İşlemci de Zen 2. 1080p için ideal görünüyor. HAYIR! HAYIR! HAYIR! Aman sakın yapmayın! O hatayı yaptım ben, fiyatı çok iyi diye Inspiron aldım, girin biraz googlelayın, Inspiron'lar genel olarak bayağı dökülüyor, anakartı yakan yakana. Dell iyidir, Inspiron serisi felaket ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 (düzenlendi) 52 dakika önce, GERGE dedi ki: Tahtakale'ye görütüp cihazı deneyerek bulduk. Ofiste 15-20 tane var bundan, son güncellemeyi bunlarla yaptık. Thinkpad alalım lobi çalışmam yine başarısız oldu =( Epey memnunum cihazdan ama. GERGELENDIMMMM. Ethernet girişi olup olmadığına bakmak benim hıyarlıyım adfs. 4-5 tane video reviewlar izledim hiç biri bahsetmedi .Macbook air ile karşılaştırıyorlar hep. Yeni dank etti şimdi. Kimse niye yok etherneti diye elestirmiyordu Keşke baştan haberim olaydı ya ^^ çalışmazsa ne b.k yiycem Ağustos 20, 2020 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Çalışıyor ya, biz bunu aldık Eminönü'nden: https://shopee.com.my/GLAABIT-USB3.0-ETHERNET-ADAPTER-1000Mbps-i.25662790.7610907923 Asus marka vardı bir tane Zenbook'dan çıkan, o da çalıştı. Öyle kötü yapılmış ürünler sorun çıkartıyor. En ucuzunu alıyorduk daha önce, onlar olmadı. TP-Link iyidir herhal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Ucuzuna kaçmazsan çalışır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 type-c'den çalışan ethernet çeviriciler daha sorunsuz sanki, onlara da bakabilirsin. hatta type-c'den ekran, usb, ethernet vs hepsini bir arada alan ufak adaptörler var. benim cihazda 2 usb olduğu için ethernete harcayamıyorum, çift ekran kullanmak için de tek type-c'den çoğaltmak ve + usb kazanmak iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 (düzenlendi) 1 saat önce, Rewendor dedi ki: Ucuzuna kaçmazsan çalışır ya. en iyisini aldım tp-link 3.0 . Az önce geldi ,denedim ve çalıştı .Derin bir oh çektim valla Ağustos 20, 2020 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 E iyi, gözün aydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 25 dakika önce, xaty dedi ki: type-c'den çalışan ethernet çeviriciler daha sorunsuz sanki, onlara da bakabilirsin. hatta type-c'den ekran, usb, ethernet vs hepsini bir arada alan ufak adaptörler var. benim cihazda 2 usb olduğu için ethernete harcayamıyorum, çift ekran kullanmak için de tek type-c'den çoğaltmak ve + usb kazanmak iyi oluyor Bu sefer sarj problemi oluyor söküp takmak fln. lazım. type-c cogaltıcı ile yapılabilir ama bu sefer ucuna taramalı takılmış laptop olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 bakınırken şunu da gördüm https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-gaming-15-ec0006nt-amd-ryzen-5-3550h-8gb-ddr4-256-gb-ssd-nvidia-geforce-gtx1650-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-8bp77ea-p-hbv00000npz6g 6100 tl bu da. bütçe önemliyse bu da idare eder 8. sınıf bebesini bir 4-5 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 @Masticore güç girişi type-c ise adaptör onu da bulundurmadıkça sağlıklı olmaz. benim durumda type-c dışında şarj girişi var, gücü ordan alıyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 256GB nedir ama? Windows yükledikten sonra Call of Duty yüklemek istese yer yetmez. Böyle detaylar da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 256 + 1tb falan olsa tamam da tek başına 256 SSD bayağı sıkıntı yaratır. Hele ufak çocuk maymun iştahlı olur, sürekli oyun yükle sil yapması dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Tavsiyeler için teşekkürler. Elinize sağlık. @paramecium aynen abi online ders için istedi ama herşeye kullanılacak sonrasında Şu indirime girmiş bugün. Nasıldır? https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-ip3-15iml-intel-core-i5-10210u-8gb-512gb-ssd-mx130-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-81wb00axtx-p-HBV00000UZWIX?magaza=Hepsiburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 abi o yaştaki çocuk oyun oynamak ister. gtx 1650'li bir şey alsanız iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 (düzenlendi) İşin içinden oyunu çıkartırsak zaten 4000-5000 bandında (hatta bazen daha da düşük fiyata) çok uygun laptoplar bulabilirsin. Ama oyun oynamak istemeyecek çocuk zor o yaşta. Sonra üstüne bi de memnun kalmaz yenisi gerekir ek masraf olur. Sizi kandırıp aldırtmak için ders için diyodur o Ağustos 20, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Eğer maddi olarak çok zora sokmayacaksa CPU'ya entegre GPU almayın çocuğa ya, yazık =( En azından APU olsun olacaksa da: https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkpad-e495-t-amd-ryzen-7-3700u-8gb-512gb-ssd-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-20ne001ttx-p-HBV00000S6YUO En azından Vega 10 iyi kötü oynatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Eşime bunu aldık. Mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 17" laptop gereksiz büyük değil mi ya? O kadar gaming yapacaksan zaten monitöre bağlıyosun, "her yere monitör mü taşıyayım mobilim ben" diyorsan, daha mobil kullanacaksan zaten mobilliğini tüketiyo 17" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 gözün büyük monitöre alışıksa çok ufak geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Yok ya, işte 14" evde 24" var. İkisi de rahat geliyor bana. Switch ile de oynuyorum üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Razerlara ne diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Razer mouse'um 3 ayda bozulmuştu. Zerre güvenmiyorum firmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 gereksiz pahalı, ve bence şu an intel işlemcili laptop almak mantıksız, yeni ryzen mimarisi olan bir laptop alın derim. intel razer'a ve büyük markalara para yedirdiği için amd'li çıkarmıyorlar ama daha (tabi thunderbolt ve bazı proprietary instructionlar da bunun sebebi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 6 saat önce, Aiko dedi ki: monsterlardan uzak durun ya 1 2 sene sonra çok üzülürsünüz abra serisinden uzak durun sadece. 2011 senesinde aldığım monster hala kullanılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar