Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Sotto, 06.08.2023 15:50 tarihinde dedi ki: Videolara bakma olayini kestim ben acikcasi son zamanlarda direk blind daliyorum. Daha oyunu oynamadan baskasinin optimal secenegine gore oynamak mantikli gelmiyor zevkli degil. Gir kafana gore gimp takil derim Combat cok iyi bu arada, cidden bazen sinirsiz opsiyon var gibi geliyor. Oturup saatlerce icinde kaybolacagim bir oyun gibi degil benim icin ama baya intense geciyor actigin zaman yere Grease spell atıp "ulan üzerine fire spell atarsam yanar mı acaba" diyip atınca yandığını görüp, "ulan acaba fire'ın içine oku soksam yanan ok olur mu diyip yandığını görüp whoaaasssınıaaamuğaa dememle birlikte cidden sınırsız opsiyonlar geldi aklıma. sonra bi de o fire'ın üzerinden atladı düşman, ben de push basıp fire'ın içine geri attım falan. güzel işler güzel BEĞANDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Spoiler Astarion kanımı emmeye çalıştı, bende öldürdüm. Bitince bir de evil oynayacağım, o zaman alırım onu da yanıma artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Xenocide, 06.08.2023 16:59 tarihinde dedi ki: yere Grease spell atıp "ulan üzerine fire spell atarsam yanar mı acaba" diyip atınca yandığını görüp, "ulan acaba fire'ın içine oku soksam yanan ok olur mu diyip yandığını görüp whoaaasssınıaaamuğaa dememle birlikte cidden sınırsız opsiyonlar geldi aklıma. sonra bi de o fire'ın üzerinden atladı düşman, ben de push basıp fire'ın içine geri attım falan. güzel işler güzel BEĞANDIM qanqa bana alsana bu oyundan, doğumgünüm geliyor bak hadiiiii lütfennn adfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Burada ne kadar az mesaj var ya, pati olmus resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 bugun ne oynadim threadi acildiginda olmediyse zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Abi yaşlandık ya Bedenim oynamak istiyor ama ruhum ölmüş , ya da tam tersi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Sizinde bazen foruma bakarken uyuyakalip tam klavyeye salyaniz damlayacakken disardaki cocuklarin sesiyle aniden uyanip sonra ustunde baston ve ilaclarinizin alfabetik ve boy sirasina gore dizili oldugu masanin yanindaki kirmizi lekeli dolaptan elektrikli testereye dogru uzandiginiz oluyor mu?? 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Haftasonu 26 saat oynamışım. Ama daha ilerlediğimi düşünmüyorum. Çok iyi gidiyor oyun. Bitirip tekrar başlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 ben sıcaktan bir halt yapamıyorum 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Ctesi nikahım var, salı-cuma izinli olacam, bugün char creation videolarını izleyip ya gece ya yarın sabah başlamaya niyetim var, evlenmeden boşamaz inş müstakbel karım fdsfsdf 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 zamanlama kötü olmuş ben de vakit bulamadım 3-4 saatlik bi giriş yaptım sadece. bu hafta biraz ilerleteceğim umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 balayında falan oyun oynama bence. ömür boyu (şaka değil gerçekten ömür boyu) balayında oyun oynamıştın lafı işitirsin her denk geldiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 GERGE, 07.08.2023 10:38 tarihinde dedi ki: Haftasonu 26 saat oynamışım. Ama daha ilerlediğimi düşünmüyorum. Çok iyi gidiyor oyun. Bitirip tekrar başlamak istiyorum. Same. Bi 15-20 saat de ben harcamisimdir. Tekrar baslayasim simdiden var hahahaha Wizard actigim icin pismanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 scroll'dan ogrenmeye zam gelmis o yuzden hak veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 ahmedinejad, 07.08.2023 12:28 tarihinde dedi ki: balayında falan oyun oynama bence. ömür boyu (şaka değil gerçekten ömür boyu) balayında oyun oynamıştın lafı işitirsin her denk geldiğinde. Bize laf edecek kadın... Neyse 5 gün kaldı çok artizlik yapmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 cicibeybe, 07.08.2023 12:35 tarihinde dedi ki: Same. Bi 15-20 saat de ben harcamisimdir. Tekrar baslayasim simdiden var hahahaha Wizard actigim için pismanim Respec var oyunda, iskelet abi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Drow varmı drow? Ulan çift pala ekolü hiç bitmeyecek galiba bende:)) 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Aynen, çift pala drow sword bard gidiyorum, Seldarine drow, Lolth değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 DRaGoN_SLaYeR, 07.08.2023 12:02 tarihinde dedi ki: Ctesi nikahım var, salı-cuma izinli olacam, bugün char creation videolarını izleyip ya gece ya yarın sabah başlamaya niyetim var, evlenmeden boşamaz inş müstakbel karım fdsfsdf ahah bir yastıkta kocayın, tebrikler hocam... 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 half-drow vengeance paladin mi açsam derken gene human devotion paladine döndüm nihayetinde. [PALADIN][DECEPTION] this is not the githyanki you're looking for [PALADIN][INTIMIDATION] even now i could cut through the 5 of you like carving a cake! seçenekleri için oynuyorum ahah. paladinlik gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 GERGE, 07.08.2023 12:19 tarihinde dedi ki: Respec var oyunda, iskelet abi yapıyor. Ya evet, hatta divinationdan abjurationa dondum bile. Ama yani biyandan da ACT 1in yarisini wizard roleplayiyle oynayip sonra baska bir classa donmek de ne bileyim biraz sey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 human fighter seçtim biraz düz bi karakter olsun diye. umarım pişman olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Ben 4 kere fln restartladim, oynayip oynayip respec atmak istemedim. Caster istiyorum ama 5e ye tam alisamadim sorceror warlock wizard arasinda. Heralde wizard gidicem ama beastmaster ranger da ilginc geldi. Cok fazla check var kafa karistirdi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Ben ranger açtım ama fazla gidemedim henüz . 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar