Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sotto, 06.08.2023 15:50 tarihinde dedi ki:

Videolara bakma olayini kestim ben acikcasi son zamanlarda direk blind daliyorum. Daha oyunu oynamadan baskasinin optimal secenegine gore oynamak mantikli gelmiyor zevkli degil. Gir kafana gore gimp takil derim

Combat cok iyi bu arada, cidden bazen sinirsiz opsiyon var gibi geliyor. Oturup saatlerce icinde kaybolacagim bir oyun gibi degil benim icin ama baya intense geciyor actigin zaman

yere Grease spell atıp "ulan üzerine fire spell atarsam yanar mı acaba" diyip atınca yandığını görüp, "ulan acaba fire'ın içine oku soksam yanan ok olur mu diyip yandığını görüp whoaaasssınıaaamuğaa dememle birlikte cidden sınırsız opsiyonlar geldi aklıma. sonra bi de o fire'ın üzerinden atladı düşman, ben de push basıp fire'ın içine geri attım falan. güzel işler güzel BEĞANDIM

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Spoiler

Astarion kanımı emmeye çalıştı, bende öldürdüm. Bitince bir de evil oynayacağım, o zaman alırım onu da yanıma artık.

Mesaj tarihi:
Xenocide, 06.08.2023 16:59 tarihinde dedi ki:

yere Grease spell atıp "ulan üzerine fire spell atarsam yanar mı acaba" diyip atınca yandığını görüp, "ulan acaba fire'ın içine oku soksam yanan ok olur mu diyip yandığını görüp whoaaasssınıaaamuğaa dememle birlikte cidden sınırsız opsiyonlar geldi aklıma. sonra bi de o fire'ın üzerinden atladı düşman, ben de push basıp fire'ın içine geri attım falan. güzel işler güzel BEĞANDIM

qanqa bana alsana bu oyundan, doğumgünüm geliyor bak hadiiiii lütfennn adfds

Mesaj tarihi:

Sizinde bazen foruma bakarken uyuyakalip tam klavyeye salyaniz damlayacakken disardaki cocuklarin sesiyle aniden uyanip sonra ustunde baston ve ilaclarinizin alfabetik ve boy sirasina gore dizili oldugu masanin yanindaki kirmizi lekeli dolaptan elektrikli testereye dogru uzandiginiz oluyor mu??

• Haha 2
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Haftasonu 26 saat oynamışım. Ama daha ilerlediğimi düşünmüyorum. Çok iyi gidiyor oyun. Bitirip tekrar başlamak istiyorum.

Mesaj tarihi:
GERGE, 07.08.2023 10:38 tarihinde dedi ki:

Haftasonu 26 saat oynamışım. Ama daha ilerlediğimi düşünmüyorum. Çok iyi gidiyor oyun. Bitirip tekrar başlamak istiyorum.

Same. Bi 15-20 saat de ben harcamisimdir. Tekrar baslayasim simdiden var hahahaha

Wizard actigim icin pismanim 😞 

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 07.08.2023 12:28 tarihinde dedi ki:

balayında falan oyun oynama bence. ömür boyu (şaka değil gerçekten ömür boyu) balayında oyun oynamıştın lafı işitirsin her denk geldiğinde. 

Bize laf edecek kadın... Neyse 5 gün kaldı çok artizlik yapmayayım 

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
cicibeybe, 07.08.2023 12:35 tarihinde dedi ki:

Same. Bi 15-20 saat de ben harcamisimdir. Tekrar baslayasim simdiden var hahahaha

Wizard actigim için pismanim 😞 

Respec var oyunda, iskelet abi yapıyor.

Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR, 07.08.2023 12:02 tarihinde dedi ki:

Ctesi nikahım var, salı-cuma izinli olacam, bugün char creation videolarını izleyip ya gece ya yarın sabah başlamaya niyetim var, evlenmeden boşamaz inş müstakbel karım fdsfsdf

ahah 

bir yastıkta kocayın, tebrikler hocam...

• Like 1
Mesaj tarihi:

half-drow vengeance paladin mi açsam derken gene human devotion paladine döndüm nihayetinde.

[PALADIN][DECEPTION] this is not the githyanki you're looking for

[PALADIN][INTIMIDATION] even now i could cut through the 5 of you like carving a cake!

seçenekleri için oynuyorum ahah. paladinlik gibisi yok.

Paladin-Superman-Vs-Homelander.jpg

Mesaj tarihi:
GERGE, 07.08.2023 12:19 tarihinde dedi ki:

Respec var oyunda, iskelet abi yapıyor.

Ya evet, hatta divinationdan abjurationa dondum bile. Ama yani biyandan da ACT 1in yarisini wizard roleplayiyle oynayip sonra baska bir classa donmek de ne bileyim biraz sey...

Mesaj tarihi:

Ben 4 kere fln restartladim, oynayip oynayip respec atmak istemedim. Caster istiyorum ama 5e ye tam alisamadim sorceror warlock wizard arasinda. Heralde wizard gidicem ama beastmaster ranger da ilginc geldi. Cok fazla check var kafa karistirdi biraz. 

• Yeni Oluştur...