Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Zaytungda falcaoya eflak ve bogdani da verdiler diye haber vardi sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 3 lüyü de çalmışınız ayıp artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 (düzenlendi) tek bir gercek var ALLAH KERIM FATIH TERIM (4 mac) milletin yaptigi seviyesizlikleri yazmayacagim onlar niye ceza almiyorlar diye basligimiz kirlenmesin Eylül 5, 2019 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 (düzenlendi) Durum ciddi mi peki? Edit: evet durum ciddiymiş, takvimden Fener maçı kaçıncı hafta bakıp onu da kapsayacak şekilde 4 maç ceza vermiş PFDK. Eylül 5, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Bu ceza bana da sacma geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Ceza bana göre de fazla , max 2 olmalı ama fener maçını düşünüyor olsalardı 4 değil 3 maç ceza verirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 https://www.goal.com/tr/haber/sakatlanan-younes-belhanda-fas-milli-takiminin-kadrosundan/1jemc7bdj27nv1xqbbwmjtgmt7 florin andone gol atmış ispanya'ya. https://streamja.com/WWvr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 2 saat önce, yusema dedi ki: Ceza bana göre de fazla , max 2 olmalı ama fener maçını düşünüyor olsalardı 4 değil 3 maç ceza verirlerdi. Arada kesin bir TR kupasi filan vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Ahahah federasyon işi sıkı yutuyor bu sene. Yavrum Nihat be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Bence çok abartıldı aslında medya tarafından olay gs nin maduriyeti gibi gösterilmesi saçma, beşiktaşa verilen cezayı 19.03 de açıklasan nolur 19.07de açıklasan nolur. Boş işlerle uğraşmayı seviyor millet. TFF nin yeni Ali Dürüstü Erdal Bahçıvan da hemen algıya başlamış sdf Cidden beşiktaş için geriye dönük kural getirilirken hani hukukta olmayan bir şey ağzını açmadılar, şimdi yok saati şöyle saati böyle saçma sapan işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Beşiktaş için geriye dönük kural derken :D, ekstradan 2 şampiyonluktan bahsediyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 abi trigger falan mı koydun, benim mesajımı görünce yırtık dondan çıkar gibi çıkıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Kusura bakma zaman/mesajda bana yakın adamları sevmiyorum ben :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 dünden beri twitter'da dönüyor neymiş diye baktım; klasik terim çomarlığı yaşanmış yine takım kötü gidince ortalığı karıştırmaya çalışmış saçma sapan konuşarak, 3 büyüklerin vasıfsız taraftarları da hala yiyor bu taktikleri maalesef lel nihat özdemir de trollüğünü konuşturmuş her zamanki gibi 19.05'te açıklayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Kendi çalıştırdığı dönemlerde %90 yakın şampiyon olma oranı yakalamış adam "örgütlü organize işler" den bahsediyor :) Getirin oradan Falcao kardeşim öz has hakiki üçlü çektirsin dağılsın bu kara bulutlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 bu sene profesyonel çalışıyorlar diyince 4 maç ceza çok mantıklı tabi. tahkim 3 maça düşürür, fener maçını yine kapsayacak şekilde olur biter. 3 saat önce, FuCKiR dedi ki: beşiktaşa verilen cezayı 19.03 de açıklasan nolur 19.07de açıklasan nolur açıklasınlar bundan sonraki cezaların hepsini böyle, hep birlikte görelim nolurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Ben olsam TFF nin yerinde şu dakikadan itibaren 18 takımın hepsinin cezalarını kuruluş tarihinin saat versiyonunda açıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Saray federasyon başkanını atamaya devam ettiği sürece ne köy olur ne kasaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Eziqlique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 bu arada tahkim 3'ün altına düşüremiyor. terimin gönderildiği madde 3-7 maç cezaya tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 bein de az değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Ahah hadi bu gerizekalılığı da savun da tam olsun applecım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar