Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Galiba tek güzel xmen filmi first class olarak kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 36 dakika önce, Kaede dedi ki: Galiba tek güzel xmen filmi first class olarak kalacak Logan? Onun dışında ilk iki filmi de sevmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Logan çok güzel ama klasik anlamda X-Men veya süperkahraman filmi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Gay and fag filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Coluk cocuk gormek istemiyorum ben filmlerde ya. Yeter mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 dedeli film çeksinler izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 x1 ve x2 gayet üst düzey filmler. first class güzel ama days of future past ondan da iyi çünkü iki timeline'ı bayağı bayağı iyi harmanlıyor. bildiğin silip atmadan müthiş şekilde kotararak işi timeline'ı değiştiriyorlar falan. ama işte days of future past'ten sonra bambaşka şeyler beklerken bu hale gelmesi... gerçi satış işleri kaç yıldır var, etkisi oldu tahminen. yoksa fox elindeki malzemeyi bu kadar boka batırmazdı. kontratlar var bari çekelim vurgunu filmler çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Bir de zaten MCU'da "X-Men" olmayacak. Bu filmde de fikir sıçmığı olarak gösterilen X-Women zırlaması, SJW kepazelikleri vs. derken korkuyorlar tahminen Men'den bile ... Farklı bir isim ya da isimsiz topluluk olarak yer alacaklarmış. Karakterler gelecek ama Xavier's Team vs. takılacaklar. X-men ismi çok çağ dışıymış lol... Bu SJW sıçmığı içinde yok olun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 koca koca adamlar bebe filmlerine üst düzey falan diyor pes bırakın olm gencler izlesin şunları ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 4 saat önce, Kaede dedi ki: Galiba tek güzel xmen filmi first class olarak kalacak Bu marvel sinemasinda tek ciddi sevdigim film logan olabilir, bir de rakunlu filmin ilki iyiydi komedi filmi olarak. Film ciddiydi konusu ciddiydi, mantik hatalari diger marvellere gore azdi. Tum yuzukleri dizdim simdi dunyayi siktim diyen tirmik ceneli olunca istesen de ciddiye alamiyorsun filmi. Eylencelik film seklinde seyrediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 *bira çerez yerken izlenir ftfy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 disneyin Loki dizisi 1st look: 70'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 “ne yazık ki çocuklarım yüzünden pek çok marvel filmi izlemek zorunda kalıyorum” diyen ceylan, “bu da benim cezam” ifadesini kullandı. ceylan ayrıca, “çocuklarımın hayatlarının bu evresinde benim filmlerimi sevmelerini beklemiyorum” dedi. kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 aynı haber bi üstte bi hafta önce verilmiş zaten panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 On 08.06.2019 at 14:42, senko dedi ki: Tum yuzukleri dizdim simdi dunyayi siktim diyen tirmik ceneli ahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 37 dakika önce, k1nJo dedi ki: aynı haber bi üstte bi hafta önce verilmiş zaten panpa düşün o kadar ilgilenmiyorum topiklerinizle................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 her sayfada postun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 (düzenlendi) nobody önermesi bayağı sıkış olmuş ama japonya tabii ki en iyisini yapar. hmm marvel future avengers'daymış, kendisine özel seri yapıyorlar sandım tüh. Temmuz 9, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 zaten kotu idi, bir de animesi ile kusturdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Taika Waititi, Thor 4 filmini yönetmek için anlaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 On 09.07.2019 at 09:34, Sam dedi ki: nobody önermesi bayağı sıkış olmuş ama japonya tabii ki en iyisini yapar. "Nobody except for sjw's" diye düzeltelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 2.5/10 puanlık filmler haricinde SWJ sıçmıklarının tamamı sevilmiyor ki zaten artık, ama inatla her şeye sıkıştırıyorlar saçma sapan bi kitle yüzünden. Gitsinler 2.5'luk filmlerinde SWJ kussunlar da sinemayı rahat bıraksınlar diyeceğim de yapanlarda kabahat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 yoo bayağı gamergateci adamım, ben beğendim. sıkış olmuş. brie larson rlde saçmalamasa böyle kneejerk tepki oluşmazdı. tartıştık zaten, burada en beğenmeyen adam bile “hani filmin neresinde sjwlik” diye sorunca örnek gösteremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar