Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Animasyoncularında falik obje merakı had safhada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 (düzenlendi) beyond the akila rift iyiymiş Mart 18, 2019 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 beğenerek izledim ya, eğlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Bir şekilde Zima Blue izlemeyi atlamışım sonradan fark ettim. Ne kadar iyi bir bölümmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 13 saat önce, Sam dedi ki: parayı druglord marvel dizilerine harcadıkları kadar bunlara da harcasalar keşke. fixed that : )))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Dün 2 bölüm daha izledim, resmen bitmesin diye kıyamıyorum, azar azar izlemek için kendimi frenliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 4 bölüm izledim baya guzel olmus simdilik. 3. bölümün çizimleri çok hosuma gitti. Spoiler 4. bölüm de direk starcraft olmus ya müzikleri bile benziyor. Robotun icindeki adamın sesi tyhcus a benziyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Ben bayagi begendim tam tadimlik bolumler boyle. Animasyon kalitesi olarak hepsi gozume cok basarili geldi, bazilarinin ilk sahnelerinde supheye bile dustum lan adamlar gercek mi animasyon mu diye. Kimi bolumler daha etkilyeici, kimisi hmm dedirtip birakiyor ama genel olarak basarili bir calisma olmus. Lezzetli cipetpet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 3 saat önce, goldbären dedi ki: fixed that : )))))))))))))))))))))))) yok broke that çünkü marvel dizileri bitti zaten, disney geri aldı onları. druglord'ların stüdyosu olmadığı için bir bitemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 2 tane kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 netflix TR'de gösterimden kalkacakları bir yerde görebiliyor muyuz? bunu izleyeceğim ama orada burada şu kalkacak yazıyor önceliği onlara vereyim bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 bu yeni eklendi, kalkmaz eğer "halkımızın adabını bozuyor" filan diye çıngar çıkmazsa lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Ben bir sevemedim ya. Konu bütünlüğü olan seyleri seviyormuşum demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 ilk bölümü yarım gözle izledim. heycan verici of be dedirtecek yerleri vardı karizmatik anlar felan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 21 saat önce, Silphatos dedi ki: beyond the akila rift iyiymiş En iyisi buydu benim de izlediklerimden, 3-4 bolum kaldi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 ilk üç bölümü izledim, geyikti bayağı. hızlı hızlı geçti. devam ederim bu akşam. güzel olmuş hepsi harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 (düzenlendi) komple bitirdim. 4-5 tanesi bayağı iyiydi cidden gerisi yani bir şekilde izlettirdi kendini. niye izledim bunu mınakey dediğim 2-3 tanede oldu gerçi. şu yoğurtlu ve hitlerli olan bölümlr mesela rezalet ötesiydi... mechalar, steampunk fahişe, rotasından çıkan kekonun matrix'i ve comrade'li olanlar fazla iyiydi. kurt adamlı da güzeldi ama daha iyi olabilirdi. yine de bunların arasına koyulabilir. zima blue'da fena değildi. Mart 20, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 şahsi puanlamam: Spoiler S01 E01 · Sonnie's Edge iyi S01 E02 · Three Robots orta S01 E03 · The Witness orta S01 E04 · Suits iyi S01 E05 · Sucker of Souls orta S01 E06 · When the Yogurt Took Over kötü S01 E07 · Beyond the Aquila Rift iyi S01 E08 · Good Hunting orta S01 E09 · The Dump kötü S01 E10 · Shape-Shifters orta S01 E11 · Helping Hand iyi S01 E12 · Fish Night kötü S01 E13 · Lucky 13 iyi S01 E14 · Zima Blue iyi S01 E15 · Blindspot orta S01 E16 · Ice Age orta S01 E17 · Alternate Histories kötü S01 E18 · The Secret War iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 hızlı bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 İlk 3 tanesi ile baya yüksek açıldıktan sonra ortalarda aynı kaliteyi yakalayamıyor. Bunlar baya iyi: 1 - Sonnie's Edge 2 - Three Robots 3 - The Witness 7 - Beyond the Aquila Rift 10 - Shapeshifters 14 - Zima Blue 18 - The Secret War Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 10. bölümü bitirdi şimdi, bu listeye 4'ü de eklerim. Hiç olmazsa StarCraft kontenjanından girer bir kere @sabonis 10 sonrası biraz tempo düşüyor, ama sonuncu efsane diyorlar. Temponun düştüğü yere geldim sanırım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne Çıkarılmış Yorum goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Öne Çıkarılmış Yorum Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 herkesin çok beğendikleri başka başka bölümler. o yüzden herkese hepsini izletecek ortalamada güzel bir varyasyon yapmışlar demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Son bölüm de şimdi bitti. Lucky 13, Helping Hand, Fish Night, Blue Zima, özellikle Secret Hand yine son 8 bölümde çok çok sevdiklerim oldu. Seride ortalama bölüm yok gibi bi şey resmen, bir tek Alternate Histories meh dedirtti biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 yorumu nasil one cikartiyorsunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 10/10 Beyond the Aquila Rift epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
goldbären tarafından paylaşıldı:
Ne akilli bir cocuk
Silphatos tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git