Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #14

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Toparlarsın, toparlayacaksın... Ama bir parçası hep seninle gelecek. Tasmasını çerçeveletip evine asacaksın, isimliğini anahtarlığına ekleyeceksin, ananın babanın kız arkadaşının doğum gününü hatırlamayacaksın ama ouzo'nun ilk ıslak mama yediği günü hatırlayacaksın.

Her zaman "Lan çok erken gitti diyeceksin" ama Ouzo'yla yaşadığın bütüüüüüüüüüüüün güzel anlar aslında bir yere gitmemiş olacak. (Abarttığımı düşünme. Unuttuğunu sandığın bazı anılar bile aslında bir şekilde pırt diye ortaya çıkıyorlar)

Mesaj tarihi:

Abi başın sağolsun. Hayatı yaşadıkların tecrübelerin gibi hesaplamaktansa duyguların paylaştıkların olarak bakınca belki bir nebze daha rahat edebilirsin. Xenocide yazdığı gibi, güzel yaşamıştır eminim. Sevilmiştir çok. O kadar önemli ve güzel bir şey ki bu, senin bu verdiğini verebilmek çok nadir ve değerli bir şey. İyi ki senin köpeğin olmuş ve seninle birlikte yaşamış bence.

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Çok absürt ama manyak şekilde nazar degdirdigime eminim artık günlük. İş yerinde millet nazarlık takıyor benim yüzümden. Kış yarışlarında 6 ayrı adam seçip bunun başına şimdi bisi gelir dedim ofiste. Hepsi ya düştü, ya batonu kaybedip elendi. Bugün yeni tesla alan arkadaşıma araban çok güzelmiş, güle güle kullan dedim, öğle arası isyerinin yemek arabası yandan çizmiş, Dalga geçmek için yaptığım şey yüzünden kem gözlü lakabını aldım. 

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Yine yılbaşı ..

Saymadım hasretinle bu kaçıncı yılbaşı
Bir ihtimal de olsa döner diye bekledim
Ne bir demet karanfil ne bir damla gözyaşı
Bir hal hatır sormayı dener diye bekledim

Şu kışta kıyamette ömrüme düşen karda
Bir dostuma uğrayıp ahvalimi sorar da
Belki de bir merhamet duyar da
Yenilmez gururunu yener diye bekledim

Bir yanda gözlerimde ebediyet uykusu
Bir yanda seni son kez görememek korkusu
O güzel ellerinden içersem bir damla su
Bütün ızdıraplarım diner diye bekledim

Perdesiz pencereme şafakla söktüğün an
Gelip de başucumda boynunu büktüğün an
Pınar dudaklarından ismimi döktüğün an
İçimdeki yanardağ söner diye bekledim

Ne sıkmağa gücüm var versen bile elini
Ne sarmağa mecalim var o incecik belini
Alnımda hayal edip o minicik mendilini
Gül kokusu tenime siner diye bekledim

Dudaklarımda tekbir ellerim göğe açık
Sen diye irkilirim ses duysam en ufacık
O mavi gözlerini bir daha son defacık
Dünya gözüyle görmek hüner diye bekledim..

Cemal Safi

• Yeni Oluştur...