Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 vivavale, 26.12.2023 22:05 tarihinde dedi ki: Bir kaç gündür kaloriyi azaltmıştım. Hatun bir tepsi peynirli börek soktu gözümün içine 45 dk direndim. Gunkurusu attım kesmedi, karabuğday patlağı mıdır nedir ondan attım kesmedi. Börek hala masadaydi, çay da demlenmişti.. kaçınılmaz son tepsinin yarısını gömdüm. Şu an ceylan yutmuş yılan gibi yatıyorum. Çok pişmanım. Tek tesellim biraz daha vakit geçsin bı kaç egzersiz yapayım, hasarı azaltmaya çalışayım günnük. abi ye gitsin be ya liebe'nin dediği gibi, çıkar tempolu bi yürüyüş yaparsın atarsın kalorisini ölümlü dünya anasını satiym, bi börek de mi yemeyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 (düzenlendi) pascalnouman, 25.12.2023 08:04 tarihinde dedi ki: soyle bir gittim geldim tavsiye etmiyorum ikinci fotoda en arka soldaki benim gecmis olsun. tirlar cok kotu suc kimdeymis nasil oldu? Aralık 27, 2023 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 yeni yıl havasına girdi forum bir anda günlük. beklemiyordum, sayfa açıkken bir anda başladı hoş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Forum kar yağışına sebep olanı öptüm .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 kar olayi guzel olmus, eski turuncu temayi hatirlatti onda da vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 sardalya, 27.12.2023 14:29 tarihinde dedi ki: gecmis olsun. tirlar cok kotu suc kimdeymis nasil oldu? aga simdi ben baygin binmistim otobuse cok net bir goruntu yok bende ama yolda spin atmis tira laps diye gommeden once onden bir bayan FRENNNN diye bagirdi sonra ortalik carsamba pazarina dondu koridor kan icinde insanlar sok icinde buyuk ihtimal sofor uyuyakalmis cunku itfaiye gelip projektoru acinca yolda hic fren izi goremedim olan muavine oldu ne yazik ki 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 uyku sıkıntım vardı meğer çare dublajlı çizgi filmmiş. adventure time dublajlı açıp uyuyorum mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2023 ben de bisey izlemeden uyuyamam family guy friends ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2023 Asmr videolarına çok alıştım. Berber Münür abi favorim ama annem görse ne derim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2023 yıllar önce bi ara uyku sorunu ben de yaşadım, şu kanal beni kurtardıydı https://www.youtube.com/@primitivetechnology9550 reyis tıktıktık bişeyler yaparken dalıp gidiyordum. şimdilerde ya kafayı yastığa koyar koymaz uyuyorum, ya da 5 dk youtube shortlara bakıyorum öyle bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2023 O gün yine geldi. Saymadım hasretinle bu kaçıncı yılbaşı Bir ihtimal de olsa döner diye bekledim Azrail gelinceye kadar beklemeye devam .. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 köpekten dolayı evin içine sıçılmıştı, koltuğu yeniledim devasa bir koltuk geldi, salonun epey bir kısmını kapladı, gaza gelip duvarları boyayalım dedik, boya işi kolaymış badanacıya para vermeye gerek yok Eskisi gibi dalga olayları falan kalmamış boyalar gayet bizim gibiler için gelişmiş durumda. Tek sıkıntı detaylar tabii, uğraşmak isteyen rahatlıkla yapar. Salon yanlış renk (lacivert) seçimi yüzünden daha da karanlık oldu. Şu an ev nalbur dükkanı gibi nasıl düzelteceğimi bilmiyorum 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 lacivert gerer can sıkar hanımla kavga eder durursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Olm hahaha laciverte ev mi boyanır lan lise tuvaleti gibi asdsas. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Koyu renk boyamak kolay tabi de o boyayı açmak çok daha zor. Muhtemelen o boya zimparalanacak ve alçı ile sivanacak duvarlar. Sonra açık renk yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 (düzenlendi) arkadaşlar pintereste ve pinterest'e özenen hanımlara kanmayın bizim cücük evlerimizde lise tuvaletine dönüyor gerçekten ama geceleri güzel fsds Spoiler Şubat 19, 2024 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 pencerenin karşısındaki duvarı açık renk boyasaydın olurdu, komple lacivert pinterestte bile yok :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 tavanı da boyayıp köşelerdeki ince detaylarını düzelteceksin umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 köşelerde ve tavanlarda bant var ya onları söktükten sonra daha güzel durdu tabii ama fazla geldi full lacivert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 abov full laci fenaymis. Benim gordugum hep sadece bir duvar (salonun uzun olan duvari genelde) tek renk degistiriliyor. Ilk yerlestigim evde tek duvar windows mavisiydi (yesil-mavi karisimi bisey asdf), gecen buralarda bir evdeydim, kiz koyu yesil yapmis BAYA guzeldi. Ben de bir sure once duvari granit grisi yaptim, bekledigimden bir tik acik oldu ama guzel su an. sonuc, olm tum odayi koyu renk yapmak nedir asdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 kız arkadaşımın evi de tek duvar koyu yeşil güzel duruyor, full koyu da güzel duruyor aslında ama biz fazla koyu almışız boyayı ek olarak koltuk da öyle gelince sıçtın lacivertine döndü gibi. Beyaz süpürgelikler ve biraz renkli tablo ile açılır belki??? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Kısa duvardaki girintiyi tuğla taş veya açık renk kesme taş strafor ile kaplasan, tv arkasına da duvarın büyük bölümünü kapatacak tv ünitesi (duvarda raf, dolap, kitaplık, altta çekmeceli alçak dolap vs) kullansan baya toparlar aslında. bence fena olmamış. beyaz çerçeveli bir kaç tablo/puzzle falan da duvarlara serpiştirdin mi tamamdır. köşeye de kırmızılı bi lambader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 hacı mobilyalar da koyu renk, koltuk da epey bir büyükmüş hakikatten, ev boğar sizi bu haliyle. maddi imkan varsa bence pastel bir sarı tonuna geçiş yapılabilir. mobilyalar da kendini gösterir en azından, böyle hepsi duvarın içinde yok olmuş. fotoğraftan hesap edemedim ama salonu koltuk ile ikiye bölmek isteyebilirsin ayrıca eğey geçiş alanı çok daralmıyorsa. yemek masası vs. koyarsın, kaloriferin önü de kapanmaz böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Ahahaha bu nedir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 duvarları 2 ton açmak lazım revizeye gideceğiz mecbur Koltuk büyük ya aslında özellikle de büyük istedim 2 kişi + dev köpek de gelince rahat olmuyor. Ikea koltuğumu köpeğim yavru döneminden başlayarak yavaş yavaş yemişti ama yeni koltuk eve biraz büyük geldi. Bu arada ahşap ve pirinç renkleri ile uyumlu oluyor böyle çok tırt duruyor çünkü halı yok, tv sehpası eski, abajur dandik, tablo yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar