Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #14

Saeros

Öne çıkan mesajlar

goldbären, 12.04.2023 10:16 tarihinde dedi ki:

kızılaya güven sıfırlandığı için kimse kan vermiyor artık. stokları bayağı düşmüş. ki depremden önce de kan satıyor haberleri çıkmıştı.

Kan hep satıyorlardı benim bildiğim. Hastane alıp masraf gösteriyor. Ama şu an hastanelere kan satmak için karşılığında kan bağışı istiyorlar. 

Aneztezist ile konuşurken Kızılay başkanı istifa etse her şey düzelir diye söyleniyordu. Sadece ortaya çıkanlar veya son dönemdeki yaptıkları değil, adamın söylemleri de kabul edilecek şeyler değil. 

Sosyal ağlarda paylaş

@Cthulhu geçmiş olsun, biraz şans da yanında olmuş, baya ciddi bir şey atlattın. dinlen şimdi güzelce, kendine de dikkat et.

Bu hafta bizim de bi hastane macerası oldu, hızlı postalıyorlar hastaneden cidden. özellikle takip edilmesi gereken veya teknik gereksinimler yoksa ilaç vb verip eve yolluyorlar sanırım. Babam Salı 21'de omurilikten 5 saatlik ameliyattan çıktı, Prş sabah 8'de hastaneden çıkardılar.

Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_, 17.04.2023 11:37 tarihinde dedi ki:

benim peder de trakya da memlekete giderken, boğazı geçer geçmez başlardı, "avrupa havası da bir başka canım" vs diye 😄 

kavala kurabiyesi getirsene çiçeyim @pascalnouman

olur doktorcum sen gene hatirlat bana da avrupa havasi malum aliskin degil bunye unutabilirim 😛 

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...