goldbären Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 kızılaya güven sıfırlandığı için kimse kan vermiyor artık. stokları bayağı düşmüş. ki depremden önce de kan satıyor haberleri çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 gecmis olsun bu kadar kisa surede mesajini gormek cok guzel, henuz okumadim simdi okuyacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 A rh pozitif için bile bağış istiyorlar ameliyatta. Şirketten bir kızın babası için gittim 2 gün önce almadılar aptallar 8 ay önce dövme rotusuna gitmişim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 goldbären, 12.04.2023 10:16 tarihinde dedi ki: kızılaya güven sıfırlandığı için kimse kan vermiyor artık. stokları bayağı düşmüş. ki depremden önce de kan satıyor haberleri çıkmıştı. Kan hep satıyorlardı benim bildiğim. Hastane alıp masraf gösteriyor. Ama şu an hastanelere kan satmak için karşılığında kan bağışı istiyorlar. Aneztezist ile konuşurken Kızılay başkanı istifa etse her şey düzelir diye söyleniyordu. Sadece ortaya çıkanlar veya son dönemdeki yaptıkları değil, adamın söylemleri de kabul edilecek şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Buyuk gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Ahah valla dediğim oluyor, yarın taburcu olabilirsin dediler. Ama "lan bunlar beni paketliyor mu?" gerginliğim geçti. Dikkat etmem gerekenleri vs düzgünce ayarlayıp yollasınlar. Taş gibi yataktansa düzgün yatakta yatarım. 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 valla bravo ne diyeyim, bu kadar büyük olayı hemen halledip eve yollayabildikleri noktaya gelmiş demek ki tıp. helal olsun. sana da büyük geçmiş olsun tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 vayark, geçmiş olsun cthulhu. gg ez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 gel be gel artikh yhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 @Cthulhu geçmiş olsun, biraz şans da yanında olmuş, baya ciddi bir şey atlattın. dinlen şimdi güzelce, kendine de dikkat et. Bu hafta bizim de bi hastane macerası oldu, hızlı postalıyorlar hastaneden cidden. özellikle takip edilmesi gereken veya teknik gereksinimler yoksa ilaç vb verip eve yolluyorlar sanırım. Babam Salı 21'de omurilikten 5 saatlik ameliyattan çıktı, Prş sabah 8'de hastaneden çıkardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 xaty, 14.04.2023 10:21 tarihinde dedi ki: Babam Salı 21'de omurilikten 5 saatlik ameliyattan çıktı, Prş sabah 8'de hastaneden çıkardılar. gecmis olsun 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 pascalnouman, 14.04.2023 03:42 tarihinde dedi ki: gel be gel artikh yhaa Sen ne diyorsun arada sincap, kulakligin mi gelmedi sfdgdh Gecmis olsun kutulu 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 Geçmiş olsun beybito. Sen o kadar tontik de değildin, bunlar şişman hastalığı değil mi? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Sivri sineklerin her mevsim daima beni tercih etmesi gururumu okşamaya başladı. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 bayramda avrupaya gideyim bari (edirneye gitti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 benim peder de trakya da memlekete giderken, boğazı geçer geçmez başlardı, "avrupa havası da bir başka canım" vs diye kavala kurabiyesi getirsene çiçeyim @pascalnouman 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Biz de dun sinirdan gecer geri doneriz yazin, soran olursa tatile Yunanistan’a gittik deriz diye dalga geciyorduk hatunla. Pegasus yine ucuz bilet satmis, arkadaslari akin akin İtalya’ya mi ne gitmisler, instagrami muze fotolariyla doluydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Archangel_, 17.04.2023 11:37 tarihinde dedi ki: benim peder de trakya da memlekete giderken, boğazı geçer geçmez başlardı, "avrupa havası da bir başka canım" vs diye kavala kurabiyesi getirsene çiçeyim @pascalnouman olur doktorcum sen gene hatirlat bana da avrupa havasi malum aliskin degil bunye unutabilirim 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 musavir halledicekmis islemleri bugun kargoya verilebilirmis oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 hava degisimi hic iyi olmadi kac gundur oksuruk aksirik ve de tiksirik derken taso basligini okudum keyfim yerine geldi tesekkurler sessizkelebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Güzelim ben bekliyordum Gece gündüz bekliyordum Gecen zamanın farkında olmadan Yarı ömür bekledim Birçok davet geldi senin de gönderdiğini biliyorum ama ben bekliyordum mucizeyi , mucizenin gelmesini .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Kızın sabrını taşırıncaya kadar emlak muhabbeti yapıp sonra kızı trollükle suçlamak yani bilemedim buranın sapığı da bir değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 görüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 @Xenocideye "varoş varoş metal çalma" yazdım diye discorddan beni blokladı :((( çok kıymetli bir pati kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 GERİ DÖN NOLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar