lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Geçmiş olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 oha. çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Gecmis olsun. Günlük yerine uygun bir duyuru başlığı falanmi açsak böyle acil durumlar için. Gözden kacirmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 ah be abi gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Çok geçmiş olsun, iyi haberlerini bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Geçmiş olsun dünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 haydaaa çok büyük geçmiş olsun ya çok üzüldüm, haberleri yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 geçmiş olsun kutulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Buyuk gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Liebe, 10.04.2023 14:59 tarihinde dedi ki: Nereye yazacağımı bilemedim cthulhu - ferit durumu iyi şu an bastan yazayim beyin kanaması geçirmiş Perşembe günü. Baş ağrısı şikayetiyle gitmisler hastaneye erken müdahale edilmiş vs.baya dinleyemedim kız arkadaşını telefonda mala bağladım anlık. Yoğun bakımda olduğu için görüşemiyoruz kendisiyle bilgi aldıkça update ederim yine. hangi hastanede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 geçmiş olsun sakal adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Son durum servise çıkıyor arkadaşlar durumu iyiymiş. Yanına ziyaretçi almıyorlar pandemiden dolayı herhalde ben de telefondan bilgi almaya çalışıyorum sık sık 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Çok geçmiş olsun. Sebebi ne acaba belli mi ki? Beyin kanaması hep kaza vs gibi travmatik olaylardan sonra olur gibi yer etmiş kafamda ama hipertansiyon da sebep olabiliyormuş mesela. bol şifalar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Kız arkadaşının dediğine göre damarda baloncuk varmış, her insanda %2 zaten bunun kanamaya sebep olma ihtimali varmış tomografi vs de cekilmedigi için tespit edilememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 oh şit. covid falan geçirdiyse yakın zamanda o da tetikleyebiliyo böyle gizli damar sıkıntılarını umarım seri toparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Liebe, 11.04.2023 16:29 tarihinde dedi ki: Son durum servise çıkıyor arkadaşlar durumu iyiymiş. Yanına ziyaretçi almıyorlar pandemiden dolayı herhalde ben de telefondan bilgi almaya çalışıyorum sık sık Pandemi mi kaldı ya, özel hastanelere elini kolunu sallayarak giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Hello, Kartal devlet hastanesindeyim. Doktor hastaneden önemli diyip buraya geldik, adını tecrübesini duyduğumuz bir doktor için. Ve evet özel hastanelerde ziyaret vs çok rahat ama burada ziyaret yasak. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Baya direkten döndüm ama şu an ana olay bitti. Soran olmuş sanırım (yoktuysa da günlük banane) kısaca anlatayım hikayeyi. Darbe, düşme vb. olmadı. Baya evde çalışırken bir anda baş ağrısı geldi. Allah allah noluyor derken ensem sertleşmeye başladı. Ben tansiyonum çıkıyor herhalde ya diyip duşa soktum kendimi, soğuk suyun altına girdim. Baktım duracağı yok çıkıp giyinip yatağa geçtim. Önce ofisi yakın olan kız arkadaşımı aradım sonra 112yi. İkisi aynı anda geldiler. Birkaç hastane sonunda burası en optimum çözümü sundu (anjiyo, sonrasında küçükse ekstra delik vs olmadan direkt müdahale). Sabah 10.00 civarı baş ağrısı ile çıktığımız serüven 22.30da başlayıp 01.30 gibi biten anjiyo ile ilk perdeyi kapattı. Beyindeki damarlarımın birinde 5mmlik bir baloncuk varmış. Bu ne zaman oluşmuş belli değil deniyor. On yıldır, hatta belki de doğuştan beri bile orada olabilirmiş. Bir anda beynimin içerisine sızmaya başlamış. Baloncuk coille dolduruldu. Şimdi iyiyim, toplam 21 gün sürecek bir ilaç tedavisi var. Aslında bir iki gün daha yoğun bakımda olmam gerekiyordu ama maalesef, devlet hastanesi acil hasta geldi, senin durum iyi gibi sen haydi yukarıda devam et dediler. Ben de servis içinde kendi küçük yoğun bakım rutinimi oluşturdum, dikkatli dikkatli geçirdim bugünü. Tüm süreç boyunca bilincim açıktı. Bu tedavi ve zamanlama açısından önemli bir durum oldu ama dört gün boyunca sıfır iletişim içinde kimseyle konuşmadan kalmak da psikolojik olarak zorlu bir durumdu şu anki halimden memnunum. İnş yatak yok diyip buradan da erkene eve postalamazlar, tek kaygım o varsa buralarda sözü geçen bir pati, emin olmadan eve gönderilmemem konusunda destek beklerim 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 gecmis olsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Cthulhu, 11.04.2023 23:18 tarihinde dedi ki: Aslında bir iki gün daha yoğun bakımda olmam gerekiyordu ama maalesef, devlet hastanesi acil hasta geldi, senin durum iyi gibi sen haydi yukarıda devam et dediler. Iyi kan yok muhabbeti yapmamışlar. Bir çok yerde ameliyatlarda kan yok diye aksama oluyor saçma sapan. Random yakınınız gidip random kan versin Kızılay'a sizin isminizle, ancak öyle yaparız ameliyatı diyorlar. Babam ameliyat oldu dün, hastanede kan olmasa bizim de öyle yapmamız gerekecekti, Kızılay kan göndermiyormuş yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 gercekten gecmis olsun ikinize de. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 çok büyük geçmiş olsun, mesajını gördüğüme şaşırdım cidden bu kadar kısa zamanda. tıbba da doktorlara da ayrı ayrı helal olsun. başka bir sıkıntın olmasın inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 kesbis olsun kukulu sinirden kurdesen dokecem artik ne gumrukmus bu it horozlari salin artik su kulakligi yeter la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar