Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #14

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Liebe, 10.04.2023 14:59 tarihinde dedi ki:

Nereye yazacağımı bilemedim cthulhu - ferit durumu iyi şu an bastan yazayim beyin kanaması geçirmiş Perşembe günü. Baş ağrısı şikayetiyle gitmisler hastaneye erken müdahale edilmiş vs.baya dinleyemedim kız arkadaşını telefonda mala bağladım anlık. Yoğun bakımda olduğu için görüşemiyoruz kendisiyle bilgi aldıkça update ederim yine.

hangi hastanede?

Sosyal ağlarda paylaş

Liebe, 11.04.2023 16:29 tarihinde dedi ki:

Son durum servise çıkıyor arkadaşlar durumu iyiymiş. Yanına ziyaretçi almıyorlar pandemiden dolayı herhalde ben de telefondan bilgi almaya çalışıyorum sık sık 

Pandemi mi kaldı ya, özel hastanelere elini kolunu sallayarak giriyorsun. 

Sosyal ağlarda paylaş

Hello,

Kartal devlet hastanesindeyim. Doktor hastaneden önemli diyip buraya geldik, adını tecrübesini duyduğumuz bir doktor için. Ve evet özel hastanelerde ziyaret vs çok rahat ama burada ziyaret yasak. İyi dilekleriniz için teşekkürler.  Baya direkten döndüm ama şu an ana olay bitti. 

Soran olmuş sanırım (yoktuysa da günlük banane) kısaca anlatayım hikayeyi. Darbe, düşme vb. olmadı. Baya evde çalışırken bir anda baş ağrısı geldi. Allah allah noluyor derken ensem sertleşmeye başladı. Ben tansiyonum çıkıyor herhalde ya diyip duşa soktum kendimi, soğuk suyun altına girdim. Baktım duracağı yok çıkıp giyinip yatağa geçtim. Önce ofisi yakın olan kız arkadaşımı aradım sonra 112yi. İkisi aynı anda geldiler. Birkaç hastane sonunda burası en optimum çözümü sundu (anjiyo, sonrasında küçükse ekstra delik vs olmadan direkt müdahale). Sabah 10.00 civarı baş ağrısı ile çıktığımız  serüven 22.30da başlayıp 01.30 gibi biten anjiyo ile ilk perdeyi kapattı. 

Beyindeki damarlarımın birinde 5mmlik bir baloncuk varmış. Bu ne zaman oluşmuş belli değil deniyor. On yıldır, hatta belki de doğuştan beri bile orada olabilirmiş. Bir anda beynimin içerisine sızmaya başlamış. Baloncuk coille dolduruldu. Şimdi iyiyim, toplam 21 gün sürecek bir ilaç tedavisi var. Aslında bir iki gün daha yoğun bakımda olmam gerekiyordu ama maalesef, devlet hastanesi 🤷🏽‍♂️ acil hasta geldi, senin durum iyi gibi sen haydi yukarıda devam et dediler. Ben de servis içinde kendi küçük yoğun bakım rutinimi oluşturdum, dikkatli dikkatli geçirdim bugünü. 

Tüm süreç boyunca bilincim açıktı. Bu tedavi ve zamanlama açısından önemli bir durum oldu ama dört gün boyunca sıfır iletişim içinde kimseyle konuşmadan kalmak da psikolojik olarak zorlu bir durumdu 🙂 şu anki halimden memnunum. İnş yatak yok diyip buradan da erkene eve postalamazlar, tek kaygım o 🙂 varsa buralarda sözü geçen bir pati, emin olmadan eve gönderilmemem konusunda destek beklerim 🙂

• Like 16
Sosyal ağlarda paylaş

Cthulhu, 11.04.2023 23:18 tarihinde dedi ki:

Aslında bir iki gün daha yoğun bakımda olmam gerekiyordu ama maalesef, devlet hastanesi 🤷🏽‍♂️ acil hasta geldi, senin durum iyi gibi sen haydi yukarıda devam et dediler.

Iyi kan yok muhabbeti yapmamışlar. 

Bir çok yerde ameliyatlarda kan yok diye aksama oluyor saçma sapan. Random yakınınız gidip random kan versin Kızılay'a sizin isminizle, ancak öyle yaparız ameliyatı diyorlar. 

Babam ameliyat oldu dün, hastanede kan olmasa bizim de öyle yapmamız gerekecekti, Kızılay kan göndermiyormuş yoksa. 

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...