maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 tamam da merak ettim hangi apartmanda o bağlantıyı kaç kişiye satıyorlar da 5TB aşılabiliyor? 10 daireye satsan ayda 500'er gb yapar. Bir apartmanda kaç daire 100gb downloadı geçebilir? Hangi apartmanı engelliyorsun 5tb ile? Ayılık yapıp apartman değil de siteye tek bağlantı veriliyorsa ve 150 daire kullanıyorsa bilemeyeceğim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Selam, Lopeth said: direk modeme takınca 92 çıktı benim powerlinelar patates olmuş artık heralde Çoklu priz üstünden kullanıyorsan bağlantıyı direkt prize olacak şekilde değiştir; çoklu prizler adaptöre bağlansın. Performansı fark ediyor o zaman. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 (düzenlendi) https://www.youtube.com/watch?v=ZhBi3X1zawM video taahhüt iptali konusunu gayet net oraya koyuyor. belki birilerine yararı olur. * 1 yıldan uzun süreli sözleşmelerde hiçbir şekilde, cezai ücret talep edemezler. * 1 yıldan kısa süreli sözleşmelerde ise, iptal sırasında kalan süre / geçen süre arasında hangisi kullanıcı leyhine ise, sadece o kadar aylık bir ceza yansıtabiliyorlar. artık tüketici hakem heyeti internetten başvuru alıyor. varsa sıkıntınız gönderin şikayeti. Nisan 26, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Yeni Fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 utanmadan yayınlıyorlar bi de şu fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 1mbps iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 hey yavrum hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 olm 1.5, 1 den niye ucuz sadzxsadzcx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 ben fiyatlar düşer hazirana doğru herhalde dedim ama müşterilerden akn saçmalığına tepki verildi diye cezalandırmaya çalışıyorlar. anlamadığım turknet, netspeed, millenicom cart curt varken nasıl hala böyle bişi yapabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Millenicom 100mbit 70.4 lira oduyorum. Adamlr batmak icin tarifr hazirlamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Yılbaşı için Platinum olan müşterilerin internet hızını 1 haftalığına 500 mbps'ye yükseltmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 altyapı yok Kappa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Superonline da en ucuz tarife nedir bilen var mı? Yıllar evvel pederin şirket internet ve mail adresini buradan aldığımız için esir alındık resmen. Kendi mail adresini tutmak istediğinden her abonelik döneminde takla atıyoruz . ADSL kullanıyor ama binada fiber alt yapısıda var sanırım, mail adresi aynı kalsın diye minimum (resmen sadece maillara bakıyor) bir tarife gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Şirket domaini yerine @superonline mı kullanıyorsunuz? Durum kötü o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 yok ya bu mümessillik şirketi tek başına çalışıyor öyle büyük değil :P Ama senelerdir bunu kullandığı için tanıdık tunuduk mail atsa hala bu adrese atar sorun orada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Bu servisleri kullananlar çok az, kurumsalda yükümlülüğü çok. her an kapanabilir yani. Baban yavaş yavaş adsoyad.com'a filan geçmeye başlasın derim ben. İlerde aniden kapanabilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 valla kapanırsa free olanına (gmail vs) tarzı bir halta geçireceğim zaten bir daha dert olmasın. Ama mail adresini şimdilik tutmak istediğinden mecburen superonline da minimum bir tarife lazım. Adamlar mail adresini kaldırdığı an bizimkide servisi iptal eder /yenilemez zaten. Boşu boşuna mail bakmak için abonelik ödüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 saat gecenin 2si steam download hızım 100 Byte ile 4 KB arasında gidip geliyor. sonra üstteki fiyatlara bakıyorum bir gülme geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 maili redirect yapamıyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 On 26.04.2019 at 10:38, Crawler dedi ki: Yeni Fiyatlar. Abi bu fiyatlar ne? 1mbps ne? 2005te miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 tesekkurler cihan, ariyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Ya bu süperonline nasıl bir modem veriyor bilen var mı? Hanım üstünden ucuza bağlatabiliyoruz eğer düzgün modem veriyorlarsa geçelim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 ZTE H267A verdiler bana, sene başında bağlattım. pek bir sorun yaşamadım 5ghz kapsama alanı da oldukça iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Fiber ilk bağlattığım zaman Huawei HG255S vermişlerdi. Bu sene taahhüt yenileyince ücretsiz Wi-Fi 6'lı modeme çevirdiler. Huawei yerine ZTE H3600 taktılar. 5 Ghz'in kapsama alanı konusunda aşırı bir fark olduğunu söyleyemem ama normal WiFi'de ZTE'nin kapsaması ve bağlantısı daha stabil diyebilirim. Genellikle yeni modemlerden veriyorlar, bağlamaya gelecek bayiye belli bir modem varsa şundan istiyorum şeklinde talepte de bulunulabiliyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 Bende yeni geçtim 100mbit fiber ve tv+ ile birlikte kullanıyorum, sorum şu bazı sitelere girmiyor. mesela coinmarketcap.com, farklı dns'ler denedim ama sonuç hep aynı, direk modem arayüzüne geçip ordan mı değiştirmem lazım dns sunucusunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar