Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Superonline 2019

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamam da merak ettim hangi apartmanda o bağlantıyı kaç kişiye satıyorlar da 5TB aşılabiliyor? 10 daireye satsan ayda 500'er gb yapar. Bir apartmanda kaç daire 100gb downloadı geçebilir? Hangi apartmanı engelliyorsun 5tb ile? Ayılık yapıp apartman değil de siteye tek bağlantı veriliyorsa ve 150 daire kullanıyorsa bilemeyeceğim tabi.
Mesaj tarihi:
Selam,

Lopeth said:

direk modeme takınca 92 çıktı

benim powerlinelar patates olmuş artık heralde

Çoklu priz üstünden kullanıyorsan bağlantıyı direkt prize olacak şekilde değiştir; çoklu prizler adaptöre bağlansın. Performansı fark ediyor o zaman.

Saygılar.
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

https://www.youtube.com/watch?v=ZhBi3X1zawM

video taahhüt iptali konusunu gayet net oraya koyuyor. belki birilerine yararı olur.

* 1 yıldan uzun süreli sözleşmelerde hiçbir şekilde, cezai ücret talep edemezler.
* 1 yıldan kısa süreli sözleşmelerde ise, iptal sırasında kalan süre / geçen süre arasında hangisi kullanıcı leyhine ise, sadece o kadar aylık bir ceza yansıtabiliyorlar.

artık tüketici hakem heyeti internetten başvuru alıyor. varsa sıkıntınız gönderin şikayeti.

-Bonesoul- tarafından düzenlendi
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

ben fiyatlar düşer hazirana doğru herhalde dedim ama müşterilerden akn saçmalığına tepki verildi diye cezalandırmaya çalışıyorlar. anlamadığım turknet, netspeed, millenicom cart curt varken nasıl hala böyle bişi yapabiliyorlar.

• 8 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Superonline da en ucuz tarife nedir bilen var mı? 

Yıllar evvel pederin şirket internet ve mail adresini buradan aldığımız için esir alındık resmen. Kendi mail adresini tutmak istediğinden her abonelik döneminde takla atıyoruz ? . ADSL kullanıyor ama binada fiber alt yapısıda var sanırım, mail adresi aynı kalsın diye minimum (resmen sadece maillara bakıyor) bir tarife gerekiyor.

Mesaj tarihi:

yok ya bu mümessillik şirketi tek başına çalışıyor öyle büyük değil :P Ama senelerdir bunu kullandığı için tanıdık tunuduk mail atsa hala bu adrese atar sorun orada zaten.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Bu servisleri kullananlar çok az, kurumsalda yükümlülüğü çok. her an kapanabilir yani. Baban yavaş yavaş adsoyad.com'a filan geçmeye başlasın derim ben.

İlerde aniden kapanabilir de.

Mesaj tarihi:

valla kapanırsa free olanına (gmail vs) tarzı bir halta geçireceğim zaten bir daha dert olmasın. Ama mail adresini şimdilik tutmak istediğinden mecburen superonline da minimum bir tarife lazım. Adamlar mail adresini kaldırdığı an bizimkide servisi iptal eder /yenilemez zaten. Boşu boşuna mail bakmak için abonelik ödüyor :) 

• 1 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Fiber ilk bağlattığım zaman Huawei HG255S vermişlerdi. Bu sene taahhüt yenileyince ücretsiz Wi-Fi 6'lı modeme çevirdiler. Huawei yerine ZTE H3600 taktılar. 5 Ghz'in kapsama alanı konusunda aşırı bir fark olduğunu söyleyemem ama normal WiFi'de ZTE'nin kapsaması ve bağlantısı daha stabil diyebilirim. Genellikle yeni modemlerden veriyorlar, bağlamaya gelecek bayiye belli bir modem varsa şundan istiyorum şeklinde talepte de bulunulabiliyor bu arada ?

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Bende yeni geçtim 100mbit fiber ve tv+ ile birlikte kullanıyorum, sorum şu bazı sitelere girmiyor. mesela coinmarketcap.com, farklı dns'ler denedim ama sonuç hep aynı, direk modem arayüzüne geçip ordan mı değiştirmem lazım dns sunucusunu?

• Yeni Oluştur...