mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 bugün içinde yeni sigara yasakları olan bir khk/kanun yayınlandı. bir bölümünde şöyle bir ifade var. https://snag.gy/oJtaY7.jpg baya baya sinema fimlerine de buzlama geliyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 aptallık resmen. iyi bi yönetmen şunun protestosunu sinemasında kullanır yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Butun film buzli cam arkasindan baktiktan sonra imax olsa ne olacak. Gogo DL olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Buzlama olayı bence daha dikkat çekiyor. Yani adam bara giriyor normalde adamı izleyecekken bi anda bütün arkayı buzluyorlar insanın aklına alkol geliyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 para verdiğim filmde sansür görmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 abi geçen bi filme deenk geldim tvde ismini unuttum. Bir kız ve eleman çatıdaydı. Kızın eli blurlu, diğerinin suratı full blur ve kamera yakın çekimde. Ekranda sadece blur vardı bütün sekans boyunca sanmdaszxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Gemide filmini bir de buzlanmış halde izlemek istedim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Kanun teklifi bu, ayrıca teklifin bu olduğuna da çok emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 geçen tv de kick ass vardı izleyelim dedik bi sahnede cocuk dayak yiyo filmin kalan 30 dakkası yüzünde kan var diye ekranın yarısı blueluydu fhuahdufauhds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Öyle mi diyorsun? Bugün Resmi Gazete'de yayınlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Evet yayınlanmış maalesef, neden mesele edilmedi acaba şu ana dek :S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Absolut said: Buzlama olayı bence daha dikkat çekiyor. Yani adam bara giriyor normalde adamı izleyecekken bi anda bütün arkayı buzluyorlar insanın aklına alkol geliyor. :P Cozumu sahneyi kesmekte bulmuslar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 sanssizsansli said: iyi bi yönetmen şunun protestosunu sinemasında kullanır yalnız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 nasıl bir aktivizm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 hollywood'dan haber geldi. türkiye'de sinemalar sansürleniyormuş diye artık oyuncuların eline sigara yerine dildo koyacaklarmış tepki amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 helal oosun johnny sins abimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Yasaklar bizi yıldıramaz yaşasın korsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Valla keşke espri yapmasaydınız ben sinemacılar demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Ne olacak şimdi artık insanlar daha mı az sigara içecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 bir etkisi olacaksa destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Sinema salonundan bahsediyorsa eğer.. giden kaldı mı demek istiyorum? AAA bir film imax'e gelmediği sürece son 2 yıldır gitmeyi bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 kelebeklere falan gidiyom arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Bugün sigarayla başlarlar; yarın kan, dekolte vs. devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Kadınları buzlasınlar tamamen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 şeriat geldi zaten raat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar