Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 senin hileci olduğunu anlamışlar. CS'de de aimbot ve wallhack açıp oynardın. müstahak. Gaben'a para yediriyorsun diye kutsal Blizz'in de aynı numaraya kanacağını mı sandın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 (düzenlendi) bi sen eksiktin boneç, bi ara yaz tmnt bitirek 4 5 bölümü kaldıydı Temmuz 6, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 On 29.06.2022 at 14:23, nihlathak dedi ki: Policy violation dedigi para vermedik hic illa uğraşmak istiyorsanız, o kdr emek verdim diyorsan: unban hizmeti var, 20-30$ civarı social engineering ile garantili unban... link vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 adminlerin evine beyaz şahin mi gönderiyorlar nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 1 sene once birisi gelip su oyunu telefonuna yukleyeceksin, ww barbar oynayacaksin dese kufur ederdim ama hayat iste. actim bi karakter aksam isten gelince controllerla takiliyorum 1 saat. story mode'unu ayakcilik yaparak oynuyoruz reamen, oraya git konus al konus git konus al git seklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 oynayan var mı ya? 60 olduktan sonra birkaç paragondan sonra pek bir anlamsızlaştı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 clan duruyo mu aldınız mı birinin leadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 Seni banladiklari an sildim oyunu koydum duruşu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 yeni monitörde bir açayım dedim, auto hdr ile büyün oyun kırmızının tonlarına dönüştü. bununla uyumsuz gördüğüm tek oyun oldu lmao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 Xenosut lider gorunuyor, esimden baktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 55 dakika önce, Scalanova dedi ki: Seni banladiklari an sildim oyunu koydum duruşu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 15 dakika önce, Scalanova dedi ki: Xenosut lider gorunuyor, esimden baktim. anaa ben de girmiyorum bayadır valla. otomatik mi yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Telefondan boş vakitlerde takılıyorum arada ama beni pek eğlendiremedi henüz. Questline çok monoton ilerliyor, raid olayı güzel ancak o da sıkıyor 2-3 tane yaptıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Bedava oyuna göre güzel kafa dağıtıyor, her gün giriyorum. Bir iddiam yok, dün paragon 101 ne oldum. Quest falan yapıp kafa dağıtıp çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 Diablo Immortal Player Paid To Win Too Much, Can No Longer Find PvP Matches Alıntı Having spent around $100,000, one YouTuber says he can no longer matchmake with other players for the game's PvP battlegrounds. Update 8/3: Blizzard has informed the player in question that a fix is coming. Apparently you do get what you pay for. LMAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 topkek moment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 lol allahın salağı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 (düzenlendi) yani şunu bezos, gates kadar zengin olsan da yapmazsın. tam bir keko hareketi şu. Ağustos 4, 2022 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar