serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 İlk kasa PS4 var elimde vereyim Evli adamdan az oynanmış tertemiz 2 dualshock ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Bu hafta bir şeyler gözükür diye bekliyordum Taipei Game Show corona virüsü yüzünden iptal edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Söylentilere göre Sony, xbox fiyatının açıklanmasını bekliyormuş. Xbox için fiyat açıklanınca, sony'de ps5 için fiyatını söylicekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 annen -20$ mi diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 ps3 ve xbox 360 çıktığında fiyat farkı 100 dolardı. ps3 499 dolardan satışa çıkmıştı ve xbox 399 dolardan. ps3'ün satışlarını etkiledi bu. tahminen yine 499 yapma düşüncesinde sony ama xbox çıkıpda 399 derse sıkıntı yaşarlar diye bekliyorlar. benim eyyorlamam bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 (düzenlendi) On 05.02.2020 at 10:58, eregorn dedi ki: Söylentilere göre Sony, xbox fiyatının açıklanmasını bekliyormuş. Xbox için fiyat açıklanınca, sony'de ps5 için fiyatını söylicekmiş ps2'de mi 3'te mi ne sony'nin sahibi çıkıp sadece "üç yüz dolar" deyip sahneden inmişti fgdhsj edit: ps1'deymiş Şubat 7, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 bankai gibi işte, ilk açan kaybedecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Canlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Diego dur ne ps5i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 süper teknik anlatıyor ama 3d audio güzel olsa da heyecanlandırıcı değil fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 ne anlatiyo lan bu degisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 eee bitti önemli kısmı kaçırmış mıyız? 20dk 3d audio anlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 dun xbox haberleri cikinca alelacele bisey yapmislar gibi asdf. basa sar kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Millet can derdinde bu napiyo hay allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 baştan sona gezindim, ssd anlatmış başta zaten bildiğimiz şeyler. ama ps4 oyunları için in-built geriye dönük uyumluluk olması çok olumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 1 dakika önce, Sam dedi ki: ama ps4 oyunları için in-built geriye dönük uyumluluk olması çok olumlu. E bi zahmet artık. Huysuz, yaşlı caponlara verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 işte ps4'te olmaması ve sonra ps now gelmesi, üstüne de milletin buna ekşimemesi yüzünden ben artık sallamazlar herhalde demiştim. o nedenle şaşırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 çok gereksiz bir açıklama yapmışlar ssd ve 3d audio'nun ne kadar kaliyeli şeyler olduğundan bahsetmişler sadece. ps5 le alakalı bi halt yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 1 saat önce, Sam dedi ki: işte ps4'te olmaması ve sonra ps now gelmesi, üstüne de milletin buna ekşimemesi yüzünden ben artık sallamazlar herhalde demiştim. o nedenle şaşırttı. onu yazmistim ben sam, cell mimarisi yuzunden ps3 geri uyumluluk yapamadilar. ps4 x86 oldugu icin hani yapmama gibi bir sey aptallik olurdu, zaten o yuzden cok rahat portlaniyor hersey ps3 donemi pc konsol portlarini hatirlayin birde ahauhaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Boyle bir duyuru yapacaklari belliydi. Sadece Cerny cikip technical konusacakti zaten. Spec’leri aciklamasi gerekiyordu artik. Series X’in gerisinde cpu ve gpu, zaten leak’ler ve soylentilerle bu konusuluyordu bir suredir. Cerny cikip “teraflops’a bakmayin, kullandigimiz yapi bambaska” dedi iste. Dedigi dogru olabilir. Yalniz ben ps4 compatibility modundan umutlu degilim cunku alet direkt PS4 Pro’ya donuyor oyunlari acmak icin. Ben Xbox One X gibi bir destek istiyorum. Full ps5 gucuyle iyilestirsin oyunlari iste. Native 4k olsun, son teknoloji AA falan kullansin etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 bi de fake izliyiciler koymuşlar tey allam. bi dünya ssd anlatmaya gerek var mı ya, olsun bi zahmet artık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 yani hayatında hiç pc kullanmayan, sadece tablet ve konsol takılan insanlar hedeflenmiş herhalde anlatımda. valla mimari nedeniyle yapabilmeleri lazım gerekirdi evet ama psnow pompalamak için bilerek de sallamayabilirler, ben şüpheli bakıyorum. neyse bakalım göreceğiz ne kadar iyi uyumluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 İşinde, gücünde olan, üniversite hayatı bitmiş insanlarda asıl para. O kesim de PC oyunculuğundan uzaklaşıyor bir sürü nedenle. Ben mesela gün boyu zaten PC başındayım, eve gelince yatağa ya da koltuğa yayılıp öyle oynamak istiyorum oyunumu, en basitinden daha fazla klavye/fare ile temas kurmak bile istemiyorum. Oturur oturmaz oyuna başlayabilmek istiyorum (Switch stand-by epey iyi bu konuda). Sürücü, güncelleme, acaba mid-high yeter mi dertlerini istemiyorum. Büyüdük lan, çoçuklar amca diyor artık =( Neyse işte, hedef kitlesinin öyle olması normal Sam, para o kitlede. Bizim ofiste 40 avukat var, bunlar avukat olmuş adamlar, eğitimliler yani, kafaları çalışıyor; ama içlerinden 3 kişi SSD nedir sorusuna cevap verebilirse yanlışlıkla bir yazılım firmasına girdiğimi düşünürüm. Bu durumda tabii SSD nedir diye anlatacaklar. Hepsi de hayatları boyunca PC kullanmış. O değilde, hazırlık olarak 4K TV almam lazım benim, var mı öneri? Dolby Vision da olsun istiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 abi o adamlar bu videoyu izlemez zaten. bu videoyu izleyecek kadar ilgili olan insan ssd'yi biliyordur bence. o kitle "ps5 çıkmış ya nasıl iyi mi" diyerek tanıdığından bilgi alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 bu jenerasyonda ilk defa xbox ve ps arasında kalıcam galiba ama sırf etrafımda bütün arkadaşlarım ps alır diye ps'e kayacak gibi yine elim. bi kere açıklananlar içinden 825 gb kapasite dünyanın en saçma şeyi. şu son çıkan cod 175 gb falan kaplıyormuş. bu kadar online oyun satışına dönmüşken olay, 825 gb kapasite çok saçma geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar