Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 bu kadar kasıp telefonu aldıktan sonra sadece instagram ve whatsapa giriyosanız VAY HALİNİZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 bilek ays başka napıcaz telefonla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 o zaman ben niye 2500 tlye aldığım REALME ile bu kadar mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 @Esnaf abi ben a52'ye baktıydım, malzeme kalitesi yerlerde. Onun haricinde özellikleri fena değildi. Eline alıp kurcalamadan netten sipariş verme, mağazada bir gör içine sinerse öyle al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 1 saat önce, axedice dedi ki: Hep bir ağızdan malumu ilam edelim: Zenginsek ve bir sürü apple ürünümüz varsa/alabileceksek ayfon en iyisi, yok fiyat performans bakıyorsak androidler daha iyi. Şu postu sticky yapalım bu konuyu bir daha tartışmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 bana gore zengin olunsa bile alinacak bir telefon degil. sirf iphonea para bayildim diye savunanlar, evt abi 1 gunden fazla gitmeli sarj. kisaca savunulcak bi yani kalmamis. ekrani 60hz, recep ivedik kaşi gibi bezel var ekranda, batarya ztn komik. haftada sadce 2 gun sarj ediyorum telefonu, o da fast charge sikinti degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 subjektif şeyler hep işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Lan neyle mutlu oluyorsanız alın geçin nedir bu "pazardan 5 tl'ye" aldım çok memnunum muhabbeti. Ayrıca telefonun ekranı 120hz olunca ne oluyor merak ettim şimdi? İlk olarak kamera performansı, pil ömrü sonrasında ekran parlaklığı, dokunmatik, parça kalitesi, yazılım vs sıralanıyor diye biliyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 abi bişey sıralanmıyor herkesin ihtiyaçları farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 yıl 2005 gibi android vs iphone kapıştırıyoruz ahshshsh. çok detaya girmeden ben de ebıl tarafında olduğumu belli edeyim. high end android kullanmak, iphone kullanmaktan daha pahalıya geliyor bu arada. her türlü iphone'u bozuk olsa bile 3-4 sene sonra bile fiyatının yarısına satabiliyorsun en azından. androidler daha rafa elini uzatınca 1000 liraya düşüyor ahshshsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 2005te ikiside yoktu lan cahil herif, nokia vs ericsson desen neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 A52 alacak olanlar S20 FE neden düşünmüyor? Pil sebebiyle mi sadece? Galaxy S20 FE (256GB, SM-G780G modeli) indirime girmiş (5600₺), güzel de değişim yapıyor Samsung (benim kasasında ufak çizikli, şarj aleti olmayan S8'e 1880₺ veriyor). Android düşünenler varsa aklında olsun, güzel telefon, güzel fiyat. (Uğraşırım derseniz değişim için 2. el telefon uygun fiyata bulursunuz) Tek sıkıntı şu an sadece pembe renk kalmış web sitelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 (düzenlendi) Samsung'a baktım da kronik bir kaç sorunu olduğu söyleniyor DonanımHaberde falan. İyice araştırın almadan. Benim baktığım a51mis Eylül 2, 2021 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 39 dakika önce, xaty dedi ki: Tek sıkıntı şu an sadece pembe renk kalmış web sitelerinde Renk cok önemli degil bence, sonuçta kimse kılıfısız kullanmiyo, bi kılıf çözer o isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 S20 FE daha pahalı, 1000TL daha pahalı olmuş şimdi dediğin gibi. Verebiliyorsanız alın yani, kötü yanı Android 10 ile gelmesi, A52 Android 14'e kadar güncellenecek S20 FE Android 13'de duracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Müzik dinlemek veya jack girişi önemli ise sizin için A52 alternatifsiz kaldı gibi bir şey. A52 ve A72 son jack'li telefonlardan. En azından samsung için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 sene basi samsung m51 almistim. pili iyi bir telefon. tabii karsiliginda fiziksel agirligi var o herkesin hosuna gitmeyebilir. bir de simdi bakiyorum fiyati neredeyse x2 olmus vay emenike. budget phone diye aldiydim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 annem de a52 ve s20 fe mi alim diye bana sordu bakıp duruyorum şimdi. Ne saçma dertleri var bu işlerin be . a52 de 5g yok, diğerinin kamera ve batarya sı mı kötü şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Abi, düşünmeye bile gerek yok. S20 FE alırsan 120 Hz HDR10+ always-on ekran, Snapdragon 865, IP68, UFS 3.1, 3x optik zoom, USB-C 3.2 geliyor. CPU performansı filan 2 katından fazla, her açıdan daha iyi. Tek kötü yanı kulaklık girişi olmaması ama kişiye göre fark etmeyebilir o. Cep telefonları kameralarında telefonun işlemcisi de kameranın kendisi kadar önemli ki bunda en iyi işlemci var. A52 kıyas bile edilemez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 sanırım birde arka kameraları birinin 12mp diğeri 64 (a72) diyor. Yanlış yazmışım A72 vs S20 FE olması lazımdı. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-galaxy-a72-128gb-akıllı-telefon-beyaz-1215077.html https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-galaxy-s20-fe-128gb-akıllı-telefon-lavender-1215896.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Söylediklerim aynen geçerli. iPhone 12 en iyi kameralardan birine sahip, o da 12MP, 64MP olsa ne olacak? Bir anlamı yok onun. S20 FE daha iyidir kamera olarak da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 eyvallah çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 (düzenlendi) s20fe alanlar dikkat etsin, ilk gelenler exynos işlemcili ( benimki gibi) aşşşşırı ısınıyor telefon konuşurken falan bile saçma ısınıyor kulak yanak terliyor bazen asdafddsa SD işlemci için de şarjı yiyor diyorlar genel olarak. benimkinin de şarjı çok iyi gitmiyor zaten. telefon saçma bir kasıyor bazen, dokunmatik bazen noluyor yahu dedirtiyor, parmak izi okuyucu s9+ dan sonra çok dandik geldi. 120 hz olayı güzel ama, kamerası çok çok iyi geldi bana ve çektiğim fotoları görenlere. ayrıca almışken 256lık modelini alın, rami 2 de gb daha fazla. Eylül 24, 2021 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 (düzenlendi) yok yukarıda linkini verdim mediamarkt dan alacaklar. (snapdragon işlemcili, ama 256 sı yok). Eylül 24, 2021 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Benim S7 ömrünü doldurdu artık, Samsung S9+ alınırmı 2500 liraya arkadaşımın iş arkadaşı satıyor baktım temiz duruyor tamir filan görmemiş diyor nasıl anlaşılır bilemedim ? mağazalara satmaya çalışmış 1.5 2k dan fazla veren olmamış. Donanım olarak halen iyidir diye tahmin ediyorum S9 serisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar