ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Bir Xenocide etmez. Adamın gönderdiği kolileri açmak 1 saat sürmüştü. Uçurumdan atsan birşey olmazdı yani o denli bir paketleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Sadece kolilerin içinden çıkan gazete parçaları ortalama bir bayinin 3 aylık satışına eş değer söylemeden geçmiyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 olayı ben de anlamadım. galiba paketlemeyi övmek için açılmış ama ters anlaşılıyor topik. ters amaçlı açıldıysa da bilemiyorum gayet düzgün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Övmek evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 selam satılık var diyorsunuz talip oluyorum. Bekliyorum ses yok. Sat başkasına tamam da sattım de be hocam. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paramecium kral ya daha dükkan değişecez biz onlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 ad3m said: Bir Xenocide etmez. Adamın gönderdiği kolileri açmak 1 saat sürmüştü. Uçurumdan atsan birşey olmazdı yani o denli bir paketleme. abi istanbuldan ankaraya PTT ile BİLGİSAYAR gönderiyorum. az bile yaptım bence. kendimi koymalıydım içine. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Bu arada en iyi taşıma hizmeti (DHL saylanmaz, o türk şirketi değil) veren Türk şirketi de PTT. MNG, Yurtiçi, Aras filan haltetmiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 ptt baya iyi harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 LethE said: selam satılık var diyorsunuz talip oluyorum. Bekliyorum ses yok. Sat başkasına tamam da sattım de be hocam. saygılar paramecium mu yapmış bunu? vay ahlaksız. kaynakçı dükkanı mı ne varmış sancaktepe sanayide. basalım istersen. macera olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paravermeyicum diye okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 adam armorlamış yollarken daha ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Abi adam çok iyi yapmış diye paylaştım... Neden böylesiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Bazılarınız tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Kahrolsun bagzi insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 ironi yapacağına adam gibi övseydin sen de. sanki sitede birbirini çok öven var da, ağız tadıyla överdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Olm o cihazlardan bana da lazım. Kaça aldın? markası modeli ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 wifi repeater yerine access point kurarım daha iyi olur. Ben de alırım valla kolaysa kurması. Wifi repeater saç baş yolduruyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Bunu goren amazon bos durur mu? Yapistirmis same day shipping i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Adam ya Paramecium, çok yardımı olmuştur bana. Her Aileye bir Paramecium lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Selam, LethE said: selam satılık var diyorsunuz talip oluyorum. Bekliyorum ses yok. Sat başkasına tamam da sattım de be hocam. saygılar Abi 10 gündür falan giremiyorum foruma, o yüzden dönüş yapamadım :( Hatta sipeyskeyk aldı ve kargo yapmamı bekledi resmen 1 hafta :P Oyunsuz geçen günleri için özür =) @goldbären Beyfendi! Lütfedip insan gibi ürün elinizde tutmadığınız için o şekilde alıyoruz. Kimyasal atık kutusu ile gelmediğimize şükret. Senden gelen tüm Legolar hidrojen peroksit ile steril ediliyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Of bu şişman hamburger yiyip yağlı elleriyle tutmuştur o legoları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Pok yapıp, taharet sonrası elini yıkamadığı da öne sürülüyor sağlam kaynaklardan. Pislik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Bir rivayete göre legolara attırdıgı söyleniyor https://i.pinimg.com/736x/91/b1/58/91b158a6617476a67b5efe6fc9640724--tonka-trucks-sexy-back.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Konu dışı oluyor ama Gold tam bir ev babası ! Bu kadar yüklenmelere rağmen hiç tınlamıyor bile ! Keşke bende öyle olabilsem ama ben dayanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar