Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni evli erkek hucresi yapıyoruz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:
şu resimde gördüğünüz oda da tüm günahları işleyebilmem için şahsıma tahsis edildi.

Allah'a şirk mi koşacan ne günahı? En fazla evli osbiri

Mini dolap koy içini bira doldur birde gerçek bir erkek isen kokteyl köşen olmadı.
Mesaj tarihi:
ya bide arkadaşların gelcek
o arakadaşların bekarsa zaten bilemiyorum, mancave olayı biraz aynı evde gibi olmaz sanki abi ya.

Dinlenme odası diyelim biz ona.
Mesaj tarihi:
Ben minibar olayını düşündüm odaya, minibarım da var zaten (ofise koydum mis gibi sdf) ama gereksiz geldi sonra. 3 katlı evin bodrumunda olsa oda eyvallah da 2+1 evde neyin minibarı, 5sn sürüyor buzdolabından bira alıp gelmek :P

Bir de figür dolabı falan çok yapay işler, figürleri doğru yere serpiştirmek lazım; odaya renk katacaklar o kadar.
Mesaj tarihi:
Abi bak ben de yaptım evin en güzel odasına mancave. Ama kadın sürekli benim arkamda takılıyo. Öyle yalnız kafa dinleme odası falan yapacaksan fazla güzel yapma bi bakıyosun oturma odası 2.0 oluyo onu diyim. Ha benim hosuma gidiyo ruslara bagırırken arkamı bi dönüyom kanepede kopekle kitap okuyo bi huzur falan.

https://my.mixtape.moe/pxxttz.jpg
Mesaj tarihi:
df said:

tv şart film vs için. karanlıkta kötü çekilmiş bi fotosu var ama şu şekilde çok kullanışlı. tam karşısı da yatak.

YURT ODASI MASASI DGIJDFGDF KOSEYE ATMISLAR İT GİBİ DFGDHFGHFJ
  • Yeni Oluştur...