DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 kotaku yazısı çok ilginç ,bioware hemen alakasız cevap blogpostu yayınlamış,medyaya sallamış. spatulayla kazınası fanboylar , bioware'den özür dileme postu açmışlar redditte,hesap sorcaklarına aynı tas aynı hamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syringe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 50 saatte tamamlanabilen quest chaini bitirince 2000 gold kazaniyosun alkis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 2. bir emre kadar sirketcenek basinla konusmak yasaklanmistir, tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Herifler için sorun yaptıkları aptallıklar değil. Sadece bu aptallıkların duyulmasından endişeleniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 ea kadar bioware de shit tier. yazıdan da belli oluyor zaten. 5 senede oyunu ortaya koyamamışlar lel. zaten 2012'de kurucular grek ve ray gitmişti. ondan sonra saldım çayıra olmuşlar harala gürele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 tunch dışında kimse için şaşırı olmadı sanırım şu oyunun akıbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 (düzenlendi) 20 saat önce, Redeagle dedi ki: Herifler fixed: teyzeler Spoiler - Nisan 5, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 (düzenlendi) . Nisan 5, 2019 applev0dka tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 On 25.01.2019 at 21:13, tunch dedi ki: girdim ilk görevi yaptım çıktım. oyun oynanır. immersive shooter loot grinder. mis ... Uçmayı beceremeyenler oynamasın abi zaten, beceriksizleri elimine etmiş oluruz. Her türlü magra falan rahatlıkla dolaşıliyor. Combat mass effect in aynısı, üstüne hover eklemişler ve saçma cover muhabbeti yok, mis gibi işten gelip stres atma combatı. Single player görevleri isteğe bağlı olarak aynı görevdeki random elemanlarla yapabilme seçenegı güzel olmuş. İstemeyen de solo yapıyor. Zorluk ve reward scaleini düzgün yapabilirler ise ordan da güzel olur. Adamlar ne reklam ettilerse oyunun demo versiyonunda o vardı. 2 On 28.01.2019 at 21:58, kizillelma dedi ki: Aynen .. On 26.01.2019 at 02:53, Eternal dedi ki: Oyun akıyo beee.. çekemeyenleri görüyoruz. game of the year direk... ... neyse ne haliniz varsa görün. anthem'ın notları çıksın hele burda daha "goydukmuuu" dicez tunch la birlikte size sdufhdsu .... Rewendor ne alaka abi söyledigin. Yani şey gibi .. 1980'te çıkan bir arabada da hata vardı diyor adam Sen de diyosun ki.. sene 2019 .. O araba 1980'de çıktı... Yani 2019'da araba yapıyosan geri çağırmıcaksın, hata yapmıcaksın..Teknoloji lan bu. Her dönem geliştigi gibi her dönem belli başlı hatalarda ortaya çıkabilir. Kaldı ki konumuz teknoloji değil insan...İnsanın hata yapmama lüksü var mı. İnsanın oldugu yerde hata hep vardır, zaman ve süre farketmez. Orda ofisinde kahve içen coder // yerine =?^+=^ yazıyo sana oluyo hata işte.. en kaba tabirle. Ahahahahah artık sondaki argümanlar.. Hani bazen merak ediyoruz ya bu firmalar nasıl böyle kötü yönetilebiliyor diye, işte böyle öngörü fakiri insanlar koşa koşa bunların oyunlarını alıyor diye oluyor hep. Bi wall of shame lazım şunları asmak için, sonra her yorumlarında işaret eder güleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 sondaki coder örneği hele, sektörün tam kalbinden örnek gerçekten tam isabet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 biyover pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 (düzenlendi) 17 saat önce, axedice dedi ki: Ahahahahah artık sondaki argümanlar.. Hani bazen merak ediyoruz ya bu firmalar nasıl böyle kötü yönetilebiliyor diye, işte böyle öngörü fakiri insanlar koşa koşa bunların oyunlarını alıyor diye oluyor hep. Bi wall of shame lazım şunları asmak için, sonra her yorumlarında işaret eder güleriz Elma'yı sayma. O sevimli bir bot. SI, EA, Bethesda, Aziz Yıldırım, Messi, Pep Guardiola ve Apple'dan tontiş haberleri bizlerle paylaşıyor. Sallıyorum yarın Apple harici bir firma "Biz moleküler transportasyonu başardık" dese "Göktengri'nin yanına aldığı Steve Jobs: 'insanları ışınlamak 2 insanı iPhone ile konuşturmanın yerini tutamaz'" şeklinde bir mesaj atabilir. Yapar yani. Çok da aman aman şeettirmemek lazım. Edit: Elma'dan kastım kızıl olan elma. Nisan 6, 2019 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 (düzenlendi) Bu dağıtımcı parent firmalar zamanında çok evil takıldıkları için şimdi isimleri çıkmış dokuza muhabbeti oluyor. Bungie ile Activision ayrıldığında da Destiny'ciler olarak "Oooo kurtulduk Activision zorbalığından" dediydik. Sonrasında gelen 1-2 patch ve değişmeyen mekanikler gösterdi ki problem zaten Bungie'deymiş. Apex'e çok ön yargılıydım. Respawn inanılmaz sevdiğim bir üretici, adamları satın alıp direkt basmış EA Battle Royale'i diyordum, ama oyun tatlı çıktı. Hoş, hala bir Titanfall değil benim için o ayrı. Burada da EA katlediyor falan diyorduk, meğer oyunun iyi yönlerini savunan EA'miş. Hele Kotaku yazısını ve Bioware'in buna cevabını okuduktan sonra, bayağı Bioware saçmalamış demek ki. Nisan 6, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 kekthem amazon.es'de 25 euroya düşmüş. de'de 30 euro henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 ederi 10 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Features delayed: Mastery System Guilds Legendary Missions – Phase II Weekly Stronghold Challenge Leaderboards Some Freeplay Events Cataclysm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 ahjahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 abi gülünecek bişi kalmadı. ali koç vizyonlu fenerbahçe gibi bişi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 bu oyunun patlayacağı ilk gün belli idi zaten. tatatatatatata ateş ediyorum çok zevkli. tatatatata hala ateş ediyorum biraz baydı. tatatatatata bu aq hep ateş mi edeceğiz böyle. tatatattata sıkıldım bu ne aq yeter oynanamaz daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 F2P yapsalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 2 saat önce, omersem dedi ki: bu oyunun patlayacağı ilk gün belli idi zaten. tatatatatatata ateş ediyorum çok zevkli. tatatatata hala ateş ediyorum biraz baydı. tatatatatata bu aq hep ateş mi edeceğiz böyle. tatatattata sıkıldım bu ne aq yeter oynanamaz daha fazla. Looter Shooter FPS'lerin genel olarak olayı tatatatata ateş etmek ama? Bunda ekstradan bi de uçuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 https://kotaku.com/anthem-s-cataclysm-update-wasn-t-worth-the-wait-1837060018 anthemlendiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar