Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Ya bu deluxe paket alan varmı? Bir arkadaşım daha kozmetikler gelmedi bana diyor? Bir yerden claim mi etmek gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 kozmetik dediklerin diablo3 , wow, diablo immortal olan şeyler mi? sadece mount ve selesi var d4 de verilen onuda mount vendorda görebilirsin. Quest i bitince kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Pardon ultimate miş ve ödüller gelmemiş ben onun yalancısıyım ve ultimate alacak kadar zengin degilim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 hahaha şerefsiz blizz ya nasıl yapıştırmış zammı, türkçe vs ayağına. Yarın bir zam daha gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Olm niye klana almıyorsunuz uye sayısi artıyor bizi almıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Bu çok daha iyi bir reklam olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 (düzenlendi) Liebe, 07.06.2023 18:48 tarihinde dedi ki: 2 gündür başvuru hala duruyor alow alın klana Ustoo nick btagi bilmedigimiz icin, bonesoul#2655 ekleyiver alayım. Haziran 8, 2023 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 imzasına koymuş direkt ama forumu imzalar kapalı kullanıyor çoğu kişi. ben de geçen gün değişiklik olsun diye geri açmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 oha forumda imzalar mı varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 İmzaların varlığını unutmuştum ben de, açalım bari. Kanuna aykırı imza koyanı banlarız artık, artık izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Oha hakikaten tamamen unutmuşum varlığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 (düzenlendi) Gamepad'le oynarken altına altına poi veya fire alan açıldığında titretmesi çok iyi olmuş ya, eskiden bu tarz şeylere ölürdüm aksiyonun içinde göremeyip şimdi hemen kenara kaçıyorum. Haziran 8, 2023 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 imzaları açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Ulan ilk gun sorunsuz girdiğim oyuna şu an giremiyorum şaka gibi.aynı problemi yaşayan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 evet malesef 20dk dır falan sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 300202 hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 (düzenlendi) sunucular geri geldi ama rekor kuyruk var. Haziran 8, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Düzeltildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 iyi ki yatmışım ya, böyle şeylere uyuz oluyorum. Anca akşam bir kaç saat vakit var onu da serverlarımız sıçtı en kısa zamanda yapacağızı beklemekle geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Bende yav yorgun argın isden geldim ve o kadar boktan geçmiştiki anlatamam iki yaratık keselim stress atalım dedik olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 klana neden davet etmiyorsunuz arkadaşlar? bir hata mı işledik wow'da, diablo 3'te edwardweo#2122 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 Ben denemeyi bıraktım abi 3 kere başvurdum, mesaj attım, bone u ekledim oyundan, burdan id paylaştım giremiyorum klana gerekli şartları karşılaşamıyorum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 valla ben de anlamadım bu işi. sen de girememişsen zaten çok zorlamaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 beni de eklemediler. sende oyun yok nasıl ekliyim diye bir bahane sürüldü... 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar