Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 4 Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

shrine a tıklayıpta 1 tane 50 gold değilde 50 tane 1 gold toplamayı seven bir cenah vardı. gerçi o tayfa çoluğa çocuğa karışmıştır diyecemde bir bölümünü burada da görebiliriz 🙂

• Haha 1
Mesaj tarihi:

cinematicleri göndersenize link bulursanız son boss fight fln varda peşine cinematic var mı göremedim

çok hype yaratmadı bu arada bende nedense ne cinematicler ne oyundaki tasarım fln normalde koşa koşa alırdım

Mesaj tarihi:
reampage, 02.06.2023 17:24 tarihinde dedi ki:

bu yeni real-time cutscene dedikleri.

İçeriği gizle

barbar tam stress atmalik dan dun. Simdilik eglenceli. 

Bizim hero odada değilken Lilith'in resme baktığını nasıl biliyor yav? 

Mesaj tarihi:

necro çok kolay geldi bana. beta oynamadığımdan kıyas yapamıyorum ama şu an dümdüz yürüyerek kesiyorum her şeyi. 30 lvl ım. sonrasında ne olur bilmiyorum tabi.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

oyun so good,

ingame Loot Kavmi - 39 kisi online

ultima'dan beri rekor

t3 - sorc lvl50 - charged bolts beybi

her yere yazayim, belki piyango

Spoiler

image.png?width=271&height=627

Spoiler

falan, isa/musa bir de bringer of light

ylLL6yk.png

Goering tarafından düzenlendi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Oyun süper, D3'e 1000 basar. Atmosfer, grafikler, müzik, skilller, progression (gördüğümüz kadarıyla), zindanlar.

Alın, oynayın derim dolar 30TL olmadan.

Mesaj tarihi:

kesin oynamam filan diyen birisi olarak yalan yok oyun cidden keyifli. casual için çok güzel (senaryo olarak diyorum) hardcore veya end game'de oynamaya devam eder miyim ne yaparım bilmiyorum ama lvl 35 de daha act I yeni bitti bende. side questler bol bol, hikayeler fena değil. yani hack and slash değil de normal witcher gibi single player bir oyun oynuyorum gibi hissettirdi bir noktada oyun bana.

bosslar harici controllerla yattığım yerden oynuyorum bir de, çok daha keyifli oluyor 😄 

• Yeni Oluştur...