df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 ben de şubatta aldım kartı. öncesinde kampanya vardı o arada yoktu şimdi yine var. yanlış zamanda almışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 shrine a tıklayıpta 1 tane 50 gold değilde 50 tane 1 gold toplamayı seven bir cenah vardı. gerçi o tayfa çoluğa çocuğa karışmıştır diyecemde bir bölümünü burada da görebiliriz 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Silphatos, 31.05.2023 19:33 tarihinde dedi ki: torchlightta da vardı dungeon siege'deki eşekte vardı esas, hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 https://www.twitch.tv/nihla_tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Deluxe paket alanlara açıldı değilmi oyun? Başladınız mı? Serverlar çöktümü? Yahut çok beklediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Yok saat 2 de direkt girdim. 1.5 saat bi girizgah yaptım hiç sıkıntı yaşatmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Klan kuran oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 cinematicleri göndersenize link bulursanız son boss fight fln varda peşine cinematic var mı göremedim çok hype yaratmadı bu arada bende nedense ne cinematicler ne oyundaki tasarım fln normalde koşa koşa alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 bu yeni real-time cutscene dedikleri. Spoiler barbar tam stress atmalik dan dun. Simdilik eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paticik diye klan kurdum şimdi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 reampage, 02.06.2023 17:24 tarihinde dedi ki: bu yeni real-time cutscene dedikleri. İçeriği gizle barbar tam stress atmalik dan dun. Simdilik eglenceli. Bizim hero odada değilken Lilith'in resme baktığını nasıl biliyor yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Spoiler blood petal yutturduklari icin bizimkine basta odanin icindeki petallara dokununca cut-scenee yasio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Anladım oyunu oynamadığım için bilemedim. Sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 adamlar kendi klonunu klonlamis gibi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Ara cinematic meh. blizort’a para kazandirmadigim icin mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Necro ya patch geldimi acaba? Yada ilk gün patch i vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 necro çok kolay geldi bana. beta oynamadığımdan kıyas yapamıyorum ama şu an dümdüz yürüyerek kesiyorum her şeyi. 30 lvl ım. sonrasında ne olur bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 GERGE, 02.06.2023 16:36 tarihinde dedi ki: Paticik diye klan kurdum şimdi. Loot Kavmi de kurulu??? Discord forum farkli olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 rewendor'dan izin aldınız mı ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Oyun öncesi kuracağım dediğimden kurdum, eğer başka klan varsa oraya geleyim şimdi. Adı ne tam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 yazdığı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Herkesin abarttığı kadar iyi mi yav oyun? Diablo 3 de böyle çıkış yapmıştı gerisi tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 (düzenlendi) oyun so good, ingame Loot Kavmi - 39 kisi online ultima'dan beri rekor t3 - sorc lvl50 - charged bolts beybi her yere yazayim, belki piyango Spoiler Spoiler falan, isa/musa bir de bringer of light Haziran 3, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Oyun süper, D3'e 1000 basar. Atmosfer, grafikler, müzik, skilller, progression (gördüğümüz kadarıyla), zindanlar. Alın, oynayın derim dolar 30TL olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 kesin oynamam filan diyen birisi olarak yalan yok oyun cidden keyifli. casual için çok güzel (senaryo olarak diyorum) hardcore veya end game'de oynamaya devam eder miyim ne yaparım bilmiyorum ama lvl 35 de daha act I yeni bitti bende. side questler bol bol, hikayeler fena değil. yani hack and slash değil de normal witcher gibi single player bir oyun oynuyorum gibi hissettirdi bir noktada oyun bana. bosslar harici controllerla yattığım yerden oynuyorum bir de, çok daha keyifli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar