Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 4 Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

çoğu oyunda olan sıkıntı. ilk release gününde sunucular yetmiyor diye oyuna login olamama. bakalım d4 de gelenek devam edecek mi. 2-3 gün erken oynayacağım diye para verip oyuna giremeyenler klubü oluşacak mı göreceğiz.

Mesaj tarihi:
Dark_Soul, 24.05.2023 01:16 tarihinde dedi ki:

Yav max 1 seneye gamepass'e gelecek zaten, 1 seneye de oyun anca adam olur. Bence hiç gerek yok erken siparişe falan.

hype train kaçtıktan sonra napayım service based oyunu 1 yıl sonra gelmiş (o da yarım yamalak gelir, free to login, pay to play.)

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Uzundur beklenen bir filmi sinemada neden izliyim? torrenti gelir ya da directors cut gelir seneye hdfilmcehennemine demek gibi. Hype iyidir ya.. Zevki o bence de.

Scalanova tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Scalanova, 24.05.2023 08:26 tarihinde dedi ki:

Uzundur beklenen bir filmi sinemada neden izliyim?

z kuşağı gençlerin konuşması, telefon ekranı parlatması, yanına gacır gucur mısır yiyen bi dallamanın oturması, say say bitmez. sinema ölmez ama sinema salonları ölecek.

Mesaj tarihi:
Bone, 25.05.2023 12:37 tarihinde dedi ki:

şu seçim saçmalığı döneminde çıkaydı bu oyun keşke, hype'ıyla da biraz kafa dağıtırdık.

bence seçimden sonra efkarlanmak yerine sallayıp buna dalmak daha iyi ya.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Cuma gününe iznimi aldım, Cuma 02:00'da başlıyoruz. Discord kanalımız vardı, Orada Diablo yeri açarsanız gelirim.

Mesaj tarihi:
goldbären, 25.05.2023 11:21 tarihinde dedi ki:

z kuşağı gençlerin konuşması, telefon ekranı parlatması, yanına gacır gucur mısır yiyen bi dallamanın oturması, say say bitmez. sinema ölmez ama sinema salonları ölecek.

Turkiyedesiniz sanirim? egitimsizlikle mucadele zor..

🙂

Mesaj tarihi:
goldbären, 25.05.2023 12:21 tarihinde dedi ki:

sinemada yiyecek olmamasi lazim. hele misir cips gibi trajedilerin...

Mesaj tarihi:

ben solo giderim büyük ihtimalle. klana ayak uydurmak zor oluyo zaman kriteri yüzünden. işsizler ve bekarlar yardırıp gidiyor sonra🙃

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Klan kuruluyorsa haber verin, Cuma 02:00'da oyundayım işte, yıllık izin bile aldım.

Ben kurarım isterseniz. Paticik klanında ayak uydurmak diye bir sorun olmaz, zaten çoğumuz iş-güç ile yoğunuz.

• Yeni Oluştur...