Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 4 Ana Konu

Scalanova

Öne çıkan mesajlar

Necro ve druid gameplay asiri hosuma gitmedi nedense, gecen hafta rogue sorc barb daha iyiydi sanki.

Druid e isinamadim gucsuzlugunden mi bilmiyorum, necro cok op ama cok d3 kopyasi d2 ye gore.

su an begenmeniz cok normal cunku akici oynatiyor, ama scaling ve dungeonlar tartisilir bir 25 e gelin sonra tekrar yorumlayalim

Sosyal ağlarda paylaş

sanırım oyun toplam 6 kere attı bugün, oynadığım kadar da loginde bekledim.

oyunla ilgili şahsi görüşüm çıkıp da endgame için neler yapılıyor görmeden alamayacağım kadar pahalı ve beni gazlayan bir char da yok. gamepass'e gelirse vanilla halini öyle oynarım ama sezon mezon veya greater rift min-max, battlepass, rmah filan şaibeli hadiseler çıkıp görülmeden almayı düşünmüyorum. betada izlenimim olumlu olduğu halde bana satamadı doğrusu launch için. ki combat gameplay temel olarak gayet iyi gördüğüm. crusader/paladin olsa ciddi düşünürdüm gaza gelip. ama 1200₺ verip sonra herkes sezon charla oynayacak filan öyle solo oynayacaksam tonla arpg var zaten.

Sosyal ağlarda paylaş

Sam, 25.03.2023 02:11 tarihinde dedi ki:

sanırım oyun toplam 6 kere attı bugün, oynadığım kadar da loginde bekledim.

ama 1200₺ verip sonra herkes sezon charla oynayacak filan öyle solo oynayacaksam tonla arpg var zaten.

oha 1200tl mi? 120tl bile vermem😬

Sosyal ağlarda paylaş

Necro ve druid gameplay pek heyecanlandırmadı. Sadece caster olarak necroyu pek tercih etmem skelimancer olarak tercih edilebilir. Druid werewolf werebear melee pek eğlenceli değil, caster olarak yine tercih edeilebilir değil.

Sorcerer main olur. Akabinde druid, necro ve barbar tercih sıralaması ile oynanır. Diğer char roque (roquemuydu) meh çok bayık.

Ek paket ile yeni gelecek char için bir tube videosu izledim baya bir delil ile charı anlatmışlar burda yazmim spoiler olmasın.

Sosyal ağlarda paylaş

Kaede, 25.03.2023 11:24 tarihinde dedi ki:

Oyunda aşırı bir F2P kore arpgsi hissi yok mu?

Sadece yaratık kesmek istiyorum ben. Harita açmak, incik boncuk toplamak, world boss kesmek istesem Lost Ark oynarım.

Meh

aşırı immortal hissi var, o da çin mobil arpgye skin atılmasıydı hatırlarsınız. bu da sanki blizz oyunu değil de böyle aptal bi asya firmasına yaptırıp dark skin atmışlar gibi duruyor 😞  

Sosyal ağlarda paylaş

Druid ve Necro gercekten kotu olmus. Bir kere druid tam bir camis gibi necro ise heroin addict. Body type degistirilemiyor mu bilmiyorum ama hic isinamadim.

necro da canimi sikan OP olmasi disinda direk d3 kopyasi olmasi oldu. Skeleton animasyonlari bence cok zayif, minionsuz oynama buff i yetersiz, skiller direk d3, blood skilleri curse ler direk ayni.

druid ise orijinal gozukmekle beraber asiri yetersiz. Bence oyunun classlar arasi bu kadar dengesiz olma sebebi resource generation. Sorc kendini bufflayip hydralayip otomatik birsekilde resource gen ederken barb ve druid illa vurmak zorunda kaliyor. Ustune bir de oldukca zayif ve asiri pahli core skiller eklenince acayip zayif kaliyorlar. Oyundaki basic skiller resource gen eden main skiller ve asiri zayiflar - geri kalan hersey resource spend veya cooldown. Wolf druid oynayayim dedim 2 core skillde bitiyor zaten spirit pool tamam oyun basi da spirit potion yokki gen edeyim.  Haliyle durmadan left click spamliyorsun. Barb da mesela left click fena deildi druid de asiri zayif.

neyse bunlar duzeltilir belki de ikinci hafta oynayista o ilk buyu hafiften gidince goze batiyor dungeonlar ve itemlar. Level scaling olayi bircok yandan olumsuz, levellarken daha gucduzlesiyorsun otomatik olarak. Druid le level 10 da level 20 ye gore iki kat filan gucluydum sanirim, oyun ilerliyorsun havasini elinden aliyor. Haliyle olay next tier item power i bulmaya green arrow a yonelmeye zorluyor. Yani mesela su biraz kalkti diyordum da yine weapon damage yuksek diye 2handed sword veriyorsun necroya boyle tasiyamiyor filan. Bu acayip rahatsiz ediyor beni.

bircok sistemi archaic olabilir ama hala d2 gibi basarani yok su progression hissini. Yoksa atmosfer ve gameplay gayet guzel haritalar da fena degil. Barb su ana kadar favori classim yine de sorc rogue fazla basit geldi dumduz ediyor ranged. 

Sotto tarafından düzenlendi
  • Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

Druid eğlenceli ama gerçekten zayıf kalmış. Earth spellcaster oynuyorum ama sorc'un yanına yaklaşamıyor. Kesinlikle source control çok sıkıcı. Earth skiller güzel ama damage açısından çok iyi değiller. İster istemez sorc'la karşılaştırıyoruz ama dayanıklılık bile daha kötü sorc'a oranla. Dengelerlerse earth druid oynarım çıkınca, olmazsa cold sorc'a devam. Tabii daha druid'in boonları vs. de açılacak ileriki levellerda ama bakalım.

Shapeshifter denemedim, companion denedim. O da zayıf gözüktü. Çok yüksek cooldownlar var. Vurmak için bekliyosun neredeyse.

Sosyal ağlarda paylaş

Sam, 24.03.2023 23:47 tarihinde dedi ki:

zoom beni rahatsız etmedi de 10 yıl önce oyunlarda skilleri video ile gösteren önizleme pencereleri vardı. bu oyunda bir skill alıp sonra para ödemeden değiştirememek kötü bu devirde. denemeden, kullanmadan bilmek mümkün değil pek buildde iş yapacak mı.

Sağ tıkla geri alabiliyorsun aslında da çok gerideki bir skill ise önce ondan sonra verdiklerini geri alman lazım. 

necro oynadım çok op idi ve hiç sevmedim. D2 necrosundan çok D3 deki olmuş. Druid iyi güzel de yine barbarian daki hibi zorluk var ama ben Barbarian daha çok sevdim neco baydı 25 barbarian ile takılıyorum 

Sosyal ağlarda paylaş

Bugün biraz oynadım gece tamamına erdiciem inş. Druid oynadım sadece. Ben mekanikleri beğendim, orjinal olmuş.

Hep oynamak istediğim druid gibi olmuş, wolf ol vur spriti yap spell at. sürekli form değiştir filan. Akıyor yani hareketli baya.

Onun dışında xbox S te grafikler dandik geldi biraz. d2r daha iyi görünüyor şu haliyle.

1-2 dungeona girdim fena değil ya.

d3 yen güzel olacak orası kesin. Class balance olayına pek takılmadım daha release e var cunku.

Skill olayı değişik geldi, yorum yapmak için çok erken su anda. Ama farklı olması hoş.

Skill refund var, belki beta diyedir. Release de olmaz inş.

Şu an için clusterfuck yok, zorluk seviyesi tatlı.

Suark tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...