Gangren Mesaj tarihi: Nisan 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2022 Open World + 150 dungeons yazıyor nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2022 bu tonu korusun yeter bana baya baya dark.d3 de böyle olaydı ama şiddetle karşı çıkmışdı blizzort.sank ilk videolar daha iyiydi gibi kocaman pitonlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2022 Ton, renk o kadar da önemli olmuyor uzun vadede. Mekanikler, loot variety, build variety çok daha ön plana çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2022 atmosfer acisindan d2 remastered beni tatmin etti, daha otesinin boyle olacagi belliydi. fikrim su ios a cikardiklari versiyonda oldugu gibi insanlari grind mekanizmasina sikistircaklar, artwork kisminada diablo 4 e birakacaklar gibi. fanlar alistiklari ladder sistemini d4 de goremeyeceklerini dusunuyorum. weapon stat konusunda yaklasimlari bunu gostermesede , birbirinden bagimsiz karakterlerin yerine birbirini tamamlayan coop build lerle hikayeyi agir agir oynamaya raziyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2022 d2 remasterın fiyatı düşsede oynasak yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2022 game pass'e gelince fiyat miyat gerek kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2022 8 saat önce, Gangren dedi ki: Ton, renk o kadar da önemli olmuyor uzun vadede. Mekanikler, loot variety, build variety çok daha ön plana çıkıyor. Aynen hiç sallamıyorsun farm yapcam diye bu tarz oyunlarda bazen POE oynarken afk oluyorum geldiğimde map üzerinde bir detay ilgimi çekiyor oha böyle birşey mi varmış aşırı coolmuş falan diyorum o denli gözün görmüyor yani ITEM ITEM GOLD GOLD MAX SPEEEEED modunda takılmaktan hatta adamlar o kadar kasıyor animasyona, texture falan ama senin end game amacın bossu animasyonunu tamamlayamadan 2snde öldürmek falan fıstık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Beklediğimden iyi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 baya mükemmel duruyor ya hype landım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 OLM ÇOH İYİ LAN!!! Open world pvp demesiyle ıslandım. 2023'e çok var emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Güzel demek ki poe2 de 2023 :) İşte şöyle şeylerle gelin ortalık kızışsın ne oynayacağımızı şaşıralım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 evet iyi görünüyor ama paladin/crusader göremedim char seçme ekranında. koymazlarsa üzerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue, and Necromancer olacakmış ilk çıktığında sadece. DLC/expansion olarak gelir Paladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 bu koydukları classlar release için, başka yok dediler. Anca expansion Sam amcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 druid oynanır, diğerleri güzel baydı. gameplay'e bakınca diablo'dan ziyade farklı bir oyun yapıyorlar gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Path of Diablo May Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Poe vibe ı çok ağır basıyor gerçekten videodan anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 holy warrior archetype'sız diablo? what sort of heresy is this? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Open world pvp optional olmazsa metin2 tier olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 (düzenlendi) ''Open world pvp optional olmazsa'' Yav yıllarca UO oynamış delikanlı adamlarız. ERRRRKEK gibi open world pvp yapmak istiyoruz :)) Sizin gibi ılıklar yüzünden full loot olan oyun kalmadı piyasada... Haziran 14, 2022 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 (düzenlendi) optional olacak tabi ki. 202x'teyiz, kendi götümüzden consent almadan sıçmaya gidemiyoruz ffs Haziran 14, 2022 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Bi suru pvp oyun cikti, sonuc? 1 ay sonra gotum gotum kacis, harcorelar soyle, ruslar boyle, tum server turk, osmanli, hersey dengesiz vb binlerce bahane ile her pvp tur oyundan tuyusler. agzinizda bir pvp sevdasi ama realite kendini aslan sanan kediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 UO dan sonra adam gibi pvp gelmedi piyasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar