Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 ya ondandır dedim ben de, ona özel izin yarattım reinstall çaktım vs yok yemiyor. bi ara tekrar uğraşıcam ama AY HALLETTİM sevmiyorum win 10 arayüzünü ya :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Ay vajişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Esh said: Aman eksik kalma dlcleri de bitir sdfg Odyssey fena degil ya. Bi witcher seviyesi degil ama oynatiyo Aksiyonunu witcherdan daha basarili buldum ben. Sneak fln sevdigim isler belki ondandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Bu oyun beni bayağı şaşırttı. Oyunun çoğunu stealth oynamak mümkün. Tamamını dan dun oynamak mümkün. Ayrıca okçu olarak da oynanabiliyor. Gelecek görevlerdeki çoğu şey haritada mevcut duruyor. Örneğin bir görevde adamı kaçıyorsunuz. Eğer ana göreve devam ederseniz bir noktada adamın yerini söylüyorlar. Fakat bunu yapmak yerine daha önceden söylenen bir şeyi hatırlayıp haritada ona uygun mekanları araştırırsanız adamı kendiniz de bulabiliyorsunuz. Bir yan görevde bir şey çalmak gerekiyor. Çalma mekanına gidince karakteriniz "aaa bunu ben çalmıştım zaten yaa" diyebiliyor. Bazı questlerdeki kararlar bölgelerin durumlarını değiştirebiliyor. Biriyle konuşmaya giderken o elemanın adamlarını öldürürseniz bunun sonucunu görebiliyorsunuz. Bazı questler diğer questleri failletebiliyor. Oyun loopu iyi. Şu görevi yapim şu kaleyi gizlice keseyim falan derken saatleri yiyorsunuz. Dövüşler zevkli. Shadow of mordordan nemesis sistemini çalmışlar. Bounty sistemi var. Suç işleyince karakteri avlamaya gelenler oluyor. Ayrıca mgs'den adam çalma sistemini de çalmışlar. Gemiye güçlü skilli adamlar toplayabiliyorsunuz. Ayrıca sistemleri birleştirmek mümkün. Örneğin bounty yüzünden sizi avlamaya gelen adamı bayıltıp gemiye subay olarak almak mümkün. Bayağı güzel bir oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 ne övdünüz ya deneyeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 2020 deki oyunun 1-2 detayı leaklenmiş. Assassins Creed Adder kod adı. Origins'in devamı olacakmış. İtalya'da geçicekmiş. Mısır ve yunanistan gibi bütün İtalya olacakmış. Playable karakter Bayek'in karısı Aya olcakmış ama Bayekde hikayede varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 oy oy giev 2020 ne ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Assassin's Creed Odyssey Outstanding Achievement in Character — Kassandra — Outstanding Achievement in Story Role-Playing Game of the Year The Academy of Interactive Arts and Sciences has announced the nominees for the 22nd Annual DICE Awards, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 senko said: 50 saat ile ana hikayeyi bitirdim Skyrim ve witcher dan sonra 40+ saat gomdugum 3. oyun oldu, cook uzun zamandir. 50+ asan wow ile uo vardir bi zaten. Ana hikayenin bi kismini bitirmisim megersem 66 saat ile tamamen bitirdim sdf Baya bi sure ps u acmam artik 66 saat nedir amk Js kassam ogrenirdim bu kadar saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Daha bu hafta sezon passla yeni questler eklediler. Yeni engrave yapan dükkan açılmış. Yeni mercenary tierleri de geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 67 saatte %91 olarak bitirdim. ana hikaye ve atlantis i bitirdim. içerik açısından bu yeterli mi yoksa bitirme takıntısı harici bi nedenle oynamam gereken bi kısmı var mı sizce. cultist %70 fln ama bitirsem de dişe dokunur bi hikaye çıkmayacak gibi geliyor oradan. şaşırtır mı yoksa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Cultist %70 ken nasi 91 oluyor ya Ben herseyi bitirdim 50lerde hala Bazi achivmentlar alincak gibi degil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Yüzdesine nerden bakıyorsunuz? edit: steam achilerindense benimki %79 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 cultistleri bitir. Orda da genel lore ile ilgili bişiler vardı sonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 cultist'i bitiririm lore varsa. 91 dediğim main progress ya achi değil =) şurası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 ac odyssey the fate of atlantis, become allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 görmemek için videoyu yarıda kapadım, curse of pharaoh v2 yapıyorlar, güzelll lezzzizzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 1 mayis sakasi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 testikles geçmişler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 shepard volkan demirelden sonra testikles fernandao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 (düzenlendi) 18 saat önce, aquila dedi ki: 1 mayis sakasi mi? Oyunun questleri arasında olimpiyatlara giden bir sporcuya eşlik etme görevi var. Adı testikles Görevde mefta oluyor kendisi. Onun geyiği vardı zaten. Şimdi abisini ekleyerek Ubi'de geyiğe dahil oldu. Öldürünce "nut cracker" adlı silah düşürüyor. Mayıs 1, 2019 Redeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 alasim var dlc leri ama cok pahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Bir daha ki oyun leak Spoiler -Assassin’s Creed (codenamed) Kingdom planned to come cross gen 2020 -Actual name is Assassin’s Creed Ragnarok -Main character is ally of Ragnar Lodbrok and aids in the formation of Great Heathen Army - Map is split into several kingdoms encompassing all of Great Britain, Denmark, Sweden, Norway, and Finland - Kingdoms are split into regions that can hold settlements. -Settlements have some customization and in game economy systems - Large scale “conquest” battles return, and can be used to weaken enemy hold on regions and parts of the story - Player does become an assassin and use hidden blade - First Civ lore is a bit less than Odyssey, finding a vault and Mjolnir - Game is developed primarily by Montreal - Creative Director is Ashraf, Darby McDevvit is the Narrative Director - Sofia is assisting but is planning on creating a DLC set in Iceland and using Yggdrasil to move across the 9 realms - Co-op is returning, and can be used in most side quests and world exploration - RPG mechanics, eagle, and ship combat is all returning - Ship combat is toned down to focus more on exploration - Game is more focused on exploration, removing question marks on the map, and making players want to explore locations for better loot (like Breath of the Wild) - Larger emphasis on build and armor usage. - Player has ability to change outfits on the fly, which can speed up or slow down notoriety build up in different kingdoms and stop Sheriffs coming after you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar