Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Bone said: Esh said: Bir seyin satis rakami onun en iyi oldugunu gosteremez ki, sadece cok iyi pazarlandigini gosterir. (tu)(tu) şu işte benim sevdiğim en iyi şey, anlamayanlar maldır kafası. dünya öyle yürümüyor. neyse bone, esh e thumbs up yapmış. yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 hayır ben neyde anlaşamadığınızı bile anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Sakin ol Ramazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 olm isminin sonunda can var. annen baban hiç mi sevmemiş seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Kotaku shilleri yazmış işte insider infoları vardır onların, oyun questli muestli basebuildingli survival multiplayer rpgmsi hybrid bişi olacak. Kesinlikle single değil diyorlar, dünya ne kadar persistent olur bilmiyorum ama tam bi mmo kafası da olacağını sanmıyorum elderscrolls var zaten. Bu fortnite pubg falan oyunların hiç birini oynamadım ben, ne kadar sürüyor bunların bi maçı? Belki biraz daha uzun gidebilir onlardan, çünkü quest olayı kesin olacak, skill ve xp alma da olur diye tahmin ediyorum baya streamlined bi şekilde. Creation club mı bunların bi kendi marketi var ordan da illa ki bişiler dayarlar. Grego said: hayır ben neyde anlaşamadığınızı bile anlamıyorum Biz fallout 3 ve 4ten nefret ediyoruz fallout adını lekeledikleri için, sam seviyor savunup demagoji yapıyor falan olayın özeti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Jeeztro said: olm isminin sonunda can var. annen baban hiç mi sevmemiş seni Abi senin ismin bayram ismi. Bence hiç tartışmayalım Müslüman kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 onlar deathmatch kafasi. oyle base building falan uzun isler yok. fortnite'da platform insa ediyorsun ama o kadar hizli ki pvp esnasinda yapip uzerine cikiyorlar. base building + survival diyorsa ark, rust ve turevleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 fornite'ta var quest falan sadece cosmetic icin tabi. 20-30 dk falan suruyor ortalama oyunlar. pubg'de quest yok. cosmetic icin cs tarzi lootbox aciyosun. gambling lol. oyunlar fornite'tan biraz daha uzun suruyor harita buyuk oldugundan ve daha fazla sneak gerektiginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Bunun bence fortnite'la falan hiç alakası olmayacak. Rust, forest veya ark falan benzeri bir şey yapıyor olabilirler. Hem mmo değil, hem öyle questi, hikayeyi sallamanı gerektiren bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 lutfen fallout temali survival olsun <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a9p2Pe6_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 allah rızası için ama lütfen mouse klavye kontrolü yapsınlar bare bak simout yada fallcity oynamaya razıyım ama bari mouse olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 fallcity cok iyi fikir. tabletteki oyun gibi elemanlari scavenginge yollariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 https://i.redd.it/j1hm546z6c111.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 ahah son iki resim çok iyi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Sam said: hayır oyunu görürüz ne olduğunu isim dışında zerre alaka yok diye görürüz, ben de bombalarım eyvallah da ahahaha sam tam bir akp secmeni gibi pozisyon almis tum baslikta. ayrica; Deathblade said: Daesu said: abi 10 yıl oldu nerdeyse fallout serisinin gerizekalılarda oynayabilsin diye suyunun çıkarılması aşamasını geçeli asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Bir kez daha secilsinler de ehonomi duzelsin, hep dis gucler yabdi, bethesda yabmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Bethesda, creative assembly, paradox, bungie, ne kadar en sevdiğim şirket varsa bunları bombaladığım mesajlar duruyor hep arşivlerde. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Jeeztro said: şu işte benim sevdiğim en iyi şey, anlamayanlar maldır kafası. dünya öyle yürümüyor. neyse bone, esh e thumbs up yapmış. yeterli. la olm sakin ol, anlamayan maldırla ne alakası var olayın. çok satılan bir şeyin daha iyi olduğu anlamına gelmediğini söylüyorum sadece. Fallout 4, Fallout 1'den daha fazla satış rekoru kırdıysa, bu Fallout 4'ün oyun olarak da doğru değişiklikler ve gelişmeler getirdiği anlamına gelmiyor. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 sabonis said: https://i.redd.it/j1hm546z6c111.png ahahahahahahah ulan scrolladıkça güldüm bioshock çelik ayna çakmış şöyle bi şey buldum hajakdf https://plamoya.com/en/zill-oll-infinite-plus-p-141997.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 https://i.imgur.com/cSReXzg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 pubg den cok, conan exiles in basarisi biraz istahlarini acmis gibi duruyor. Conan i al, biraz da rust at icine, 5 dk kisik ateste karistir. al sana oyun. fo4 un gunplay i cok praise edildigi icin, elde hazir basarili bir mekanik oldugu icin (fo4 un tek elle tutulur yaniydi), setting de musait oldugu icin muhtemelen elder scrolls yerine fallout ile yaptilar oyunu. insanin ici aciyor ama. bir de quest olacak falan gibi bir dedikodu var kotaku yazarinin tweetlerinde. aman abi. survival oyunda quest diye mahallenin delisi Preston in "cenırıl cenırıl" diye pesinizden kostugu radiant questler tadinda seyler koyarlarsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 fo4'un gunplayini ovmek icin hayatinda duzgun fps oynamamis olmak lazim. gerci kolof spray&pray'inin yok sattigi bir dunyada yasiyoruz. couch gamerlardan sayfalarca ovgu aldiysa sasirtmaz. conan exiles negatif bombardimanindan kurtulali bir ay falan oluyor. bethesda taseron is sever. bos durmasin diye vermis iste. elder scrolls kart oyununda taseron degistirdiler. sorun olmasi halinde bunda da benzer cozum uygularlar. netteki algi buyuk bir proje geliyormus gibi. oyle bir yapim oldugunu sanmiyorum. populer akimlardan low effort cash grab gelecek bence. olur da tutarsa o zaman kiprasma olur, bkz: fortnite'in U donusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 o degilde, kotaku bethesdanin blacklistindeymis yillardir, ordan gelen bilgilerin yanina bol tuz koyun o acidan. bazi dedikleri kisimlar birbiri ile cakisiyor zaten, clickbait adamlarin olayi sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 https://i0.wp.com/www.dailynerd.com.br/wp-content/uploads/2018/05/Fallout76_Teaser_Atrium_1527685269.png?w=2048&ssl=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar