TheGreatWall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Nette Gomis ve Ciguli gitti yazıyor 20 m euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 gomis gitmiş 9m dedi aspor. 6.5-7m de deniliyor herhalde böyle komik bi rakam degildir ama gittiği açıklanıcak herhalde. ulan böyle bi adam fener yada bjk'da olsaydı 15'ten asagı okutmazlardı araplara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 kazandıgın para verdigin kontrat ve yas oranınca dusuyor. Eger Gomis yılda 1.5 milyon kazanıp 28 yasında 30 gol atsaydı ingiltereye 50m euroya da satardın. Yılda 3.5+ kazanan, gecen sene 7.2 kazanmıs 33-34 yasında, bilinen bir rahatsızlıgı olan bir oyuncuya 50 gol de atsa teklif gelmeyebilirdi bile. 6 ise kotu ama aspor un soyledigi 9 ve ya ust olursa fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 9 cok iyi olur, 6ysa yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Taktiginiz gomis taktigiydi, nolcak simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Fernandao falan alin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Gomis bu sene geçen seneki gibi olmazdı ama yine de faydalı olurdu. Ha hakkaten mevzu paraysa gitsin tabi kalmak istemiyorsa. Ama gomis e gelene kadar bu takimda maaş yükü olan selçuk var gitmesi gereken belhanda var. Gol kralı forvetini göndermek riskli hamle eğer yine bi 10 15 go atacak adam getiremezsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Bu yaşta adam için böyle teklif piyangodan bonservis geliri. Ama piyango da olsa değmezdi bu riske bu alternatifsizlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 2 tane noname zenci forvet kiralasak da cl'den 3. ciksak bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Gomisin dikkati dağıldı geçen sezonun sonundan itibaren... Daha fazla yarar çıkmaz ondan diye düşünüyorum. Biraz Drogba'nın son zamanları gibi açıkçası. İyi bir forvete finansman sağlar en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Red said: Ama gomis e gelene kadar bu takimda maaş yükü olan selçuk var gitmesi gereken belhanda var. Su yorumu bir cok yerde goruyorum hakkaten futbolcu ve transfer mekaniklerinden anlasılmadıgının agır gostergesi. Gomis maası yuksek diye gonderilmiyor. Gomis'e teklif var ve bize para lazım diye gonderiliyor. Gonderildigi bonservis ucreti gomisin maası yuksek oldugu icin oranlı bir sekilde azalıyor. Sonucta adamlar bu transfere 20m ayırdıysa gomisi yıllık 7 e ikna ederlerse bize de 6 teklif ediyorlar. Vermezsen sen bilirsin de diyebilirler. Selcuk'a teklif yoksa Belhanda gitmek istemiyorsa zorla yollayamıyorsun. Gomis hadi gitsin yeter artık diye satılmıyor yani. Diger en sevdigim yorum "Yonetim degil mi halledecek". Bazı konular var evet. Halledecek. Ama futbolcunun kendi istedigini degistiremezsin. Mesela Tarık Camdal diyorki ben verilen bu parayı kazanıcam ve futbol hayatıma nokta koyucam. 2. lig ustunde hic bir takım su 3 sezondan sonra tarık camdala 10 metre sopayla bile yaklasmaz. Napacaksın yani adamı zorla gonderemiyorsun. Kendi spor yasantısı icin yanlıs da olsa diyorki ben su parayı kazanır keyfime bakarım. Sonrasını baska zaman dusunuruz. Guiliano'yu satan menajer Badou N'diaye'nin menajeri. İlk galatasaraya geliyor. Diyorki bunlara bi 10 numara lazım belhanda'yı satar mısınız? Gui ye gelen teklifin aynısı Belhandaya geliyor. Adam CL'de oynayacam istanbulda mutluyum istemiyorum diyor. Kafasına silah dayayıp mı yollayacaksın. Feghouli'ye yıllık 5.5m oneriyorlar ben arabistan icin daha gencim CL'de oynayacagım diyor gitmiyor. Selcuk'un kontratı da yabancı sınırı 6+2 den 5+1 lere falan dusulecek diye pazarlık zamanda türkiyenin en formda oyuncuları ile yapıldı. Korkunc bir kontrattı ama yapıldı yani ve bu sene bitiyor iste. Bu sene kontratı biten ve dev gibi bir kontratı olan 33 yasındaki selcuk inan'a teklif gelmiyor. Gelse de selcuk belki de bu sene de oynayacam sonra bırakıcam diyor. E teklif gelmeyen oyuncuyu da zorla bir takıma hadi bize teklif yap diye yollayamıyorsun. Bir yerden para gelmesi lazım. Gomis'e teklif var. Biri gitmek istemiyor, oburune teklif yok. Ozaman gomis satılır yerine adam bakılır. Diger turlu UEFA'nın sopası sırtında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 terimsilin yüzünden harcandı adam işte. olayı tatlıya bağlayabilirlerdi. o kadar boş beleş para alan adam var. 7m bonservis konuşuluyor rezalet bence. böyle ileri oyun anlayışlı, topsuz alanda etkili, rakip defansı peşinden sürükleyip arkadaşlarına alan açan, üstüne 29 gol atan adamın alternatifini bulun bakalım 10 günde bu paraya. sow gibi 16m'e falan astronomik satarsın bi nebze anlaşılır. adama siyahi diye ırkçılık yapıldığını bile düşünüyorum. türk olsa kulübü üstüne yaparlardı. gs taraftarı memnun terim gönderdiği için, başka biri olsa kulüp basılırdı. ABİ GOMİS ÇOK BESLENDİ falan yazmışlar, eren'i de besliyosun bi bok olmuyor ama. fener, bjk forvet karavanasından çöktüler. hope cloudlu sezonları unutmuşsunuz hemen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Acikcasi katiliyorum. Zam istemis vs bunlar halledilir. Zamaninda Melo soyunma odasinda Riera'yi tekme tokat dovdu icerden halledilmedi mi. Buyuk seyler degil bunlar. Ha Gomis bu sezon muhtemelen gecen sezonun yarisi kadar oynayamayacakti o ayri da. Ama Gomis'in etkisini maca girdikten sonra anliyorsun. En azindan 2 defansi pesine takiyor surukluyor cidden ki ben Akbaba ile iyi bir sinerji yakalayabilirler diyordum. Bir de obur taraftan 4m euro alip gram umursamayan habibi tayfasi var. Gomisin gittigi para cok buyuk bir para degil yerine o paraya onun gibisini alamayacagin kesin. Cok yanlis bir hamle oldu dedigin gibi FT oldugundan kimse sesini cikarmiyor ama 3-4 hafta sonra goruruz ne oldugunu umuyorum ki iyi bir B planlari olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 gecen sene bafe fransa da 20 gol atmısken buraya 2.5m euroya geldigi hemen unutuluyor. Ozaman biz de 29 gol atan forvetimizi 33 yasında okutup yerine yine 2.5m euroya 29 atmasın 20 atsın bi forvet alacagız. Takımın toplam gol yukunu cekme sekli daha onemli. Belhanda oynarken gol yukune katkı yapmıyor diyorduk. Ozaman gomis kalıyordu hersey. Bu sene Emre Akbaba var. En az 10 gol katkısı bekledigine eminim FTnin. Kanatlar ve Emre gol yukunu forvetin uzerinden biraz alacak. Biz de 30 degil 20 atan bi forvet bulup getirecegiz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Geçen sene şampiyonlukta Gomisin payı çok büyük. Bu sene gomise gerek kalmaz gibi Gs iy topçu aldı bide Eren çok aratmaz bence Gomisi çok bişi kaybetmez gibi Gs. Geçen sezon Gomis olmasaydı şampiyonluk gelmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Onyekuru + vulture + yeni zenci gomisin golunu gecer Erenle oynamaya kalkarlarsa gule gule sampiyonluk ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Maicon'da gitmiş, 1 sezon kiralık 2.5 milyon euro bedelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Al-galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 fegouli'e araplar 13m vermiş, gitmek istememiş cl'de oynayacakmışmış. lan ilk defa bizim de bi piyango transferimiz olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 napıp edip 4 milyona satardık olm zaten üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Fener her turlu adamini 10m dan satarken bizim golcu sifatindaki adami 6-7'ye satabiliyor olmamiz da ayri bir konu. Maicon'a da ciddi bonservis verilmemis miydi? E Denayer de alinamadi. Kimi alacak bunlar. 1 yillik 2.5m a kiralamanin mantigi nedir? Seneye geri geldiginde ne yapacaksin. Cok sacma isler donmeye basladi. Biz CL parasini direk alip maclara cikmasak mi ne. Ama bu klasik gecen dedigim ben oynatirim FT kafasi. Donku oynatirim Ahmet Caliki oynatirim. FT klasik dongusune girecek gibi duruyor. Hayir finansal durumun farkindayim da cok acil olarak bir acik yoktu diye biliyorduk sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 maiconun kiralık gitmesi sıkıntı değil sanki. hatta güzel bile olabilir ekonomik açıdan. düz adam gibi baktığımda gerçi 3m kiralama bedeli... 3 m ne lan para mı diyorum ama malum ülkedeki klüplerin şartları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 29 gol atmış bi adamı nasıl 6m e sattık açıklanamaz ya. bizde oynarsa ölecek hastalığına falan kapılması lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 sanki cl'de oynayip seneye barcelonaya gidecek, adama bak asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar