Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 https://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNDg2NjIxMDUyNF5BMl5BanBnXkFtZTgwMzEzNTE1NTM@._V1_SY1000_CR0,0,629,1000_AL_.jpg https://www.youtube.com/watch?v=6S9c5nnDd_s 25 yıl geç kalındı ama galiba hakkını verip yapmışlar gibi. bir trailer'da beş trailer'a yetecek kadar şarkı yapmış olmak, queen her daim baştacı. türkiye çıkışı 28 aralık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Bize de izlemek düşer (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Rami Malek güzel tercih olmuş gibi duruyor, boş film değildir umarım da keyifli geçer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 güzel olur umarım. türkiyede de barış manço ve zeki mürenin filmlerini çekilmesini bekliyorum ben. şöyle usta ellerden çıksalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 across the universe gibi cover olmasında şarkılar zaten izletir illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 https://img.youtube.com/vi/gekzcvulLF8/0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 baya iyi duruyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Bıyıklı hâli epey benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 En az Val Kilmer kadar olmuş işte https://i.pinimg.com/originals/0b/0f/48/0b0f48a70ec28dd32f494be21876d2e7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Fragman ıslattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 hype hype hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Dün değil önceki gün yolda yürürken aklıma queen gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Adam tam queen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Mal said: Dün değil önceki gün yolda yürürken aklıma queen gelmişti Ne garip işe gelirken filmin adını aldığı şarkıyı dinleyerek geldim bugün. BAK ALLAHIN İŞİNE BİSM BİSM BİSM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 sanssizsansli said: güzel olur umarım. türkiyede de barış manço ve zeki mürenin filmlerini çekilmesini bekliyorum ben. şöyle usta ellerden çıksalar keşke. müslüm gürses in yapıyorlar tutarsa gelir onlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 fragman güzel duruyor ama sanki rami biraz kısa kalmış gibi. keşke "sacha baron cohen" oynasaydı. daha çok yakışırdı diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Keşke Doğuş oynasaydı.............. https://www.youtube.com/watch?v=4he1Wdz-ybE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Malek cuk oturmuş yalniz heycanlandim . Umarim guzel olur :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 oha çok iyi duruyor HYEP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 eregorn said: fragman güzel duruyor ama sanki rami biraz kısa kalmış gibi. rami 1.75, freddie 1.77 2 cm mi bütün olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 tip olarakta benziyo yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Dun gittim , cok guzeldiz. Oyle derin bir konu yok ama Freddy Mercury seven kacirmasin. Aid konseri sahneleri fln muthisti, gercek gibi yapmislar, kendini konserde hissediyosun resmen. Puanim 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Güzel filmdi, eğlencelik ve keyifli olmuş. Konu olarak daha derin ve detaylı olabilirdi tabi. Özellikle ikinci yarıdaki konser sahneleri kısa tutulup geri kalan yıllara, son zamanlarına yer ayrılabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 normalde daha az müzik daha derin hikaye bekliyordum, öyle olmamış. hitlerin nasıl çıktığına daha çok değinilmiş. Live Aid sahneleri cidden yıkılıyor. Malik efsane oynamış. Youtube'da vardı zaten detayları, kendi anlatıyordu filan ama çok iyiydi. film boyunca en çok dikkatimi çeken freddie'nin 1 kere bile kendine sanatçı dememesi. Hep performer diyor. bizde 2 şarkı ile ünlü olan zırtapozların sanatçıyım ben demesinden sonra bu bile dikkat çekici geliyor... IMAX'te gidin kesin. konserde gibi hissediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Konser sahnesini düşününce valla bilsem 2d imax giderdim ki var mı acaba tr'de. Film 1 salon zor oynuyor. Kalkar 1-2 haftaya yayından zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar